PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η μέρα δεν προμηνύεται εύκολη σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι σημαντικό που έχετε στο μυαλό σας εδώ και ημέρες μπορείτε σήμερα να το κατακτήσετε είτε αφορά ένα σοβαρό ζήτημα στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Από σήμερα διαθέτετε περισσότερο αυθορμητισμό και εποικοδομητική παρορμητικότητα για να πλησιάσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τον ερωτικό σας σύντροφο, να γευτείτε το πάθος και την αφοσίωση του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σήμερα σου δίνει τη διάθεση να εκφράσεις τα αισθήματα σου. Το αποτέλεσμα είναι οι γύρω σου να μπερδεύονται αφού τη μια είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος και την άλλη προβληματισμένος. Δεν διστάζεις να πεις αυτό που σε ενοχλεί αλλά και αυτό που θαυμάζεις. Ένα οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει και θα σου απορροφήσει αρκετή ενέργεια. Άκου τη συμβουλή φίλων πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Αισθηματικά υπάρχει καλοτυχία και ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σήμερα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Μια δουλειά σου που θέλεις να προωθήσεις καιρό σήμερα αναγνωρίζεται. Ο δυναμισμός σου είναι άξιος θαυμασμού. Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις  και δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Συναισθηματικά, μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο που σε θα σε παρασύρει και θα σε παθιάσει. Νιώθεις την ανάγκη να αφεθείς στο πρόσωπο που σε μαγνητίζει χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Κάνεις μεγάλα όνειρα για το μέλλον και ψάχνεις τρόπους να επιτύχεις τα σχέδια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σου δίνει δυναμισμό και θέληση. Νιώθεις ότι έχεις απίστευτη ενέργεια για να καταφέρεις τα πάντα. Καλό είναι να τη διοχετεύσεις σε σωματική άσκηση γιατί σήμερα θα έχεις τη διάθεση και για μικροκαυγαδάκια. Συναισθηματικά νιώθεις μπερδεμένος και υπάρχει ένα δίλημμα που σε βασανίζει. Ίσως δεχτείς πρόταση για ένα ερωτικό ραντεβού. Αν δεν σε ενδιαφέρει μην βιαστείς να το απορρίψεως γιατί μάλλον θα εκπλαγείς από το πόσο ωραία θα περάσεις. Η μέρα από την άλλη σε κάνει ακόμα πιο ωμό στο να λες την αλήθεια στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα σε απασχολεί έντονα η συναισθηματική σου ζωή. Σκέφτεσαι τι λάθη έχεις κάνει μέχρι τώρα και τι θα μπορούσες να διορθώσεις. Πόσες ευκαιρίες πήγαν χαμένες και αν τελικά άξιζε όλη αυτή η ταλαιπωρία που έχεις περάσει. Είσαι διατεθειμένος  να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου ώστε να πετύχεις την ερωτική ευτυχία. Υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες και για φλερτ και εξετάζεις όλα τα ενδεχόμενα. Απ τη στιγμή που το έχεις πάρει σοβαρά το ζήτημα θεωρώ ότι είσαι κοντά στην επιτυχία. Λίγη υπομονή ακόμα και επιμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είσαι γεμάτος ενέργεια. Προσπαθείς να λύσεις όλα τα θέματα που προκύπτουν, είτε οικογενειακά, είτε επαγγελματικά. Δεν έχεις όρεξη οι γύρω σου να μπλέκονται στη ζωή σου με αποτέλεσμα να αντιδράς έντονα. Η κατάληξη μάλλον δεν θα είναι καλή γιαυτό απέφυγε τις πολλές συζητήσεις και κοινωνικές επαφές και αφοσιώσου στο στόχο σου. Συναισθηματικά υπάρχει ένα κουβάρι μέσα σου που λέγεται συναισθήματα και πρέπει να ξεμπλεχτεί. Σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις και μετά διεκδίκησε το, όχι το ανάποδο.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις όρεξη για φλερτ και η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη. Παίρνεις την επιβεβαίωση που ψάχνεις και  έτσι η ψυχολογία σου ανεβαίνει αυτόματα. Είναι πολύ εύκολο βέβαια να μπλέξεις με λάθος άτομα που δεν θα μπορούν να σου προσφέρουν τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητάς. Από την άλλη ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο και σου απορροφά ενέργεια. Δώσε τη προσοχή που χρειάζεται και κάνε έναν καλό προγραμματισμό ώστε να μην βγεις  τελείως εξαντλημένος στο τέλος της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια. Κάποια αλλαγή που μπορεί να ήθελες να κάνεις καιρό στην κατοικία ή ένα θέμα με συγγενικά πρόσωπα που χρειάζεται την προσοχή σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά θέλεις να χαλαρώσεις και να περάσεις απλά όμορφα. Δεν έχεις καμία διάθεση για σοβαρές συζητήσεις ή να μπλεχτείς σε καταστάσεις μοιραίων παθών. Νέες γνωριμίες ευνοούνται όπως και κοινωνικές επαφές. Ασχολήσου με τον εαυτό σου που έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό και με τη διατροφή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες  για οικονομική ανάσα. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι οι υποχρεώσεις αυξάνονται με εσένα να κινδυνεύεις από υπερκόπωση. Μην λες ναι σε όλα και προσπάθησε να διατηρήσεις ένα πρόγραμμα. Όσον αφορά τα αισθηματικά  υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Θα δεις ότι υπάρχουν άτομα που επιδιώκουν τη συντροφιά σου και σε διεκδικούν έντονα. Η αυτό πεποίθησή σου είναι ανεβασμένη. Φίλοι ζητούν σήμερα τη συμβουλή σου για προσωπικά τους θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολούσε τις προηγούμενες ημέρες λύνεται κατά κάποιο τρόπο. Ίσως μια νέα συνεργασία ή μια νέα πρόταση είναι η αφορμή. Όσον αφορά τους γύρω σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Οι απότομες κουβέντες ή η αδιαφορία που μπορεί να δείχνεις είναι ικανές να σε μπλέξουν σε καυγάδες. Ίσως κλειστεί ένα ρομαντικό ραντεβού που περιμένεις καιρό ή γνωρίσεις ένα άτομο με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από το δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ασχολείσαι με τον εαυτό σου και τον καλλωπισμό σου. Ίσως ξεκινήσεις ένα καινούργιε σπορ ή κάνεις μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Η σημερινή μέρα ευνοεί οτιδήποτε νέο σε όλους τους τομείς. Έχεις διάθεση για διασκέδαση και η κοινωνικότητα σου είναι αυξημένη. Ένα άτομο από το παρελθόν ίσως σε απασχολήσει σήμερα. Υπάρχουν νέες γνωριμίες και ευκαιρίες στον έρωτα και η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Δες τι είναι αυτό που ψάχνεις τελικά και μην τρως το χρόνο σου με άτομα που δεν σε καλύπτουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά. Νέες συμφωνίες, προτάσεις ή γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Έχεις πείσμα και ενέργεια να κάνεις πράξη ένα μεγάλο όνειρο που μέχρι χτες έμοιαζε άπιαστο. Συναισθηματικά, η σημερινή μέρα σε κάνει να θες να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Σκέφτεσαι δυνατά και  εκδηλώνεις στην αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος ασχολείσαι μάλλον με το παρελθόν. Πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις συγκεντρωθείς στο τώρα γιατί υπάρχουν άτομα  που περιμένουν μια κίνηση σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment