PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα πρόθυμος να ακούσεις προτάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Διακατέχεστε σήμερα από όμορφα και ζεστά συναισθήματα ακόμα και στον επαγγελματικό σας χώρο, η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας είναι στο φόρτε τους, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μην υπερβάλλετε με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στον ερωτικό σας σύντροφο, μην πιέζετε το ταίρι σας για ένα θέμα που δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις ή άμεσες απαντήσεις, βολιδοσκοπείστε την κατάσταση και επιτεθείτε την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Eίναι σχεδόν βέβαιο πως μπορείτε να πετύχετε καλύτερες και ευνοϊκότερες συμφωνίες με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας, να διευθετήσετε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, αλλά και να ικανοποιήσετε με επιτυχία τις ερωτικές σας επιθυμίες σε σχέση με τον άνθρωπο που έχετε στο πλευρό σας. Κάντε αυτό που σας γοητεύει και σας μαγεύει συναισθηματικά, με πολύ αισιοδοξία και έντονο πάθος για το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας αρχίζει με τις καλύτερες, επαγγελματικές και κοινωνικές προϋποθέσεις, για αυτό το λόγο προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας για να επιτύχετε τους άμεσους στόχους και τις βαθιές σας επιθυμίες. Μην αφήνετε έξω από το παιχνίδι τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, συζητήστε ήρεμα και συγκαταβατικά μια κατάσταση ή ένα γεγονός που έχει προκύψει στην σχέση σας το τελευταίο διάστημα, οι πλανήτες και η τύχη είναι με το μέρος σας, εκμεταλλευτείτε το χωρίς απώλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως σας πιάσει σήμερα μια μανία εσωστρέφειας, με έντονες τάσεις υπερβολής αλλά και παρορμητικότητας. Αυτό όμως αν την εκμεταλλευτείτε με σιωπηλές και υπομονετικές κινήσεις, τότε δεν αποκλείεται να σας αποφέρει άμεσα θετικά αποτελέσματα σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Προσέξτε τις επιλογές και τις σοβαρές σας αποφάσεις που αφορούν τον δεσμό σας, μια ρήξη με το ταίρι σας, μπορεί να δημιουργήσει τεράστια ερωτικά κενά.

ΛΕΩΝ

Είναι η ιδανική ημέρα για να πάρετε πληροφορίες που θα διαφωτίσουν περισσότερο τις γνώσεις και την εμπειρία σας, για να φέρετε εις πέρας με επιτυχία τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις και θα βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Προσέξτε ιδιαίτερα τα έντονα αισθήματα ζήλειας και κτητικότητας, μην επιτίθεστε στο ταίρι σας, δείξτε υπομονετική και συγκαταβατική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρώσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σήμερα, στις πάσης φύσεως διαμάχες που μπορεί να δημιουργηθούν με τους στενούς σας συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες που προκαλούν αδιέξοδα στον οικονομικό σας προϋπολογισμό και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε καλοπροαίρετη διάθεση και ειλικρίνεια σε μια συζήτηση με το ταίρι σας που θα ανακουφίσει τις αμφιβολίες και το άγχος σας.

ΖΥΓΟΣ

Μετριάστε σήμερα τις υπερβολές και τον παρορμητισμό σας στις καταστάσεις και τα θέματα που σας απασχολούν κυρίως στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές, ωστόσο τονώστε το πάθος και τον ενθουσιασμό σας στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, με τρυφερότητα και στοργή. Οι αδέσμευτοι απελευθερώστε τον αισθησιασμό και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα στο φλερτ μιας καινούριας, τρυφερής γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαθέτετε απίστευτη όρεξη για δουλειά σήμερα, για κοινωνικές εκδηλώσεις και για ήρεμες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας που επηρεάζουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε με τους φίλους, τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, ξεπερνώντας με ευκολία τις τυχόν διαφωνίες και εκρήξεις που είναι πολύ πιθανό να προκύψουν από την παρέμβαση και τα σχόλια τρίτων προσώπων που επιβουλεύονται την ευτυχία του δεσμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας αρχίζει με την έντονη διάθεσή σας να ξοδέψετε και να σπαταλήσετε χώρο από την καθημερινότητά σας, χρόνο από την ζωή σας και χρήματα από το περίσσευμά σας, για να ευχαριστήσετε και να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, αλλά και να καλύψετε τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου και των οικείων σας. Μην τσιγκουνεύεστε τα ειλικρινή και έντιμα αισθήματά σας για το ταίρι σας, μοιράστε απλόχερα την αγάπη και το πάθος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τείνετε σήμερα να γίνεται αρκετά υπερβολικοί και θυελλώδεις στις αντιδράσεις σας με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συναδέλφους σας και η συγκεκριμένη σας διάθεση ίσως κρύβει παγίδες και μπερδέματα που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε για να μην δημιουργηθούν προστριβές και συγκρούσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Ανοίξτε την αγκαλιά σας στο άλλο σας μισό με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, διώξτε τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες από τον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών σήμερα, για να κλείσετε εισιτήριο σε ένα θέαμα που θέλετε διακαώς να παρακολουθήσετε, για ένα ταξίδι που από καιρό προγραμματίζετε, για μια σημαντική συνάντηση που αφορά τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια για το άμεσο μέλλον. Ευνοείστε να πραγματοποιήσετε ένα τρυφερό ξεκίνημα στην συναισθηματική σας ζωή οι αδέσμευτοι, να μην χάσετε την ευκαιρία για μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια υπέροχη και ευνοϊκή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τις οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν ανατέλλει, για να τακτοποιήσετε τους προσωπικούς και αγαπημένους χώρους στην δουλειά και στο σπίτι, για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις αγωνίες για τον δεσμό σας, χωρίς να προβάλλετε εγωιστική και υπεροπτική διάθεση στον ερωτικό σας σύντροφο. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις προκλήσεις και τις παρεξηγήσεις που ίσως αποπροσανατολίσουν τους στόχους σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment