PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.

ΚΡΙΟΣ

Eίναι η στιγμή που μπορείτε να διευθετήσετε τα σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, άσχετα με το γεγονός ότι τα νεύρα σας ίσως είναι αρκετά τεντωμένα για να διαχειριστείτε με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις τις τρέχουσες εξελίξεις. Όσο η μέρα πλησιάζει προς το τέλος της, δεχτείτε με τρυφερή και ρομαντική διάθεση μια αναπάντεχη πρόταση/έκπληξη του συντρόφου σας, ηρεμήσετε και χαλαρώστε στη ζεστασιά της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Eίτε με θετικές είτε με λιγότερο ευνοϊκές όψεις, δημιουργείται μια κατάσταση που θα ήταν χρήσιμο και ωφέλιμο να λειτουργήσετε με λιγότερο θυμό και πείσμα και περισσότερο με την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο, έχοντας παράλληλα κατά νου, πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν ανέχεστε σήμερα τις μυστικές συνομιλίες γύρω σας από πρόσωπα του περιβάλλοντος που κινείστε, αισθάνεστε την απεριόριστη ανάγκη να ξεσκεπάσετε ένα παρασκήνιο που υποβόσκει στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, είσαστε μέσα σε μια φλεγόμενη κατάσταση, που αν δεν την ελέγξετε με το επικοινωνιακό ταλέντο και την εξυπνάδα σας, τότε πολύ φοβάμαι πως οι εξελίξεις θα είναι αρκετά δυσάρεστες και ανεπανόρθωτες για το δεσμό σας ή για τις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε πολύ σήμερα τις εντάσεις και τις έριδες που είναι πιθανόν να δημιουργηθούν με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας, η όψη της ημέρας ίσως προκαλέσει αψιμαχίες με τον ερωτικό σας σύντροφο και ανταγωνιστική διάθεση στη συναισθηματική σας ζωή. Είσαστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, μην επιτρέπετε στο άγχος και τις ανησυχίες σας να σπέρνουν ζιζάνια στο δεσμό σας, αψηφήστε τις παρεμβάσεις.

ΛΕΩΝ

Επικίνδυνες είναι οι πρώτες ώρες της σημερινής μέρας για σας, για να δημιουργηθεί ένα κλίμα στην καθημερινότητά σας που θα φτάσει τα νεύρα και τις αποφάσεις στα άκρα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να επιλέξετε τα επόμενα βήματα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, με σύνεση, με εγκράτεια και νηφαλιότητα. Χρησιμοποιήστε το χιούμορ σας απέναντι στη δύσκολη επικοινωνία που προκύπτει με τον ερωτικό σύντροφο και τα κοντινά σας άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρύψτε στα κατάβαθα της ψυχής σήμερα, το άγχος και την νευρικότητά σας για τις εξελίξεις που βιώνετε στην προσωπική και εργασιακή σας καθημερινότητα, για να μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομα. Μην παίρνετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, μην οπισθοχωρείτε σε μια υπόσχεση που δώσατε στο ταίρι σας, χαλαρώστε, ηρεμήστε και υλοποιείστε τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει στη σχέση σας, δείξτε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως έχετε κάνει την σωστή επιλογή για τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε σήμερα την ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις και εικόνες γύρω σας, να αποτραβηχτείτε από τη μουντάδα της κοινωνικής και προσωπικής σας καθημερινότητας, κάνοντας με φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο έναν ξέγνοιαστο περίπατο, που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας με οξυγόνο ενέργειας και φρεσκάδας. Μην γκρινιάζετε και μην πεισμώνετε με τους αγαπημένους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αφήστε τον εγωισμό στην άκρη, αφουγκραστείτε τα θέλω και τις ανάγκες των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κυλάνε οι ώρες σήμερα τόσο και τα πράγματα γύρω σας γίνονται πιο ξεκάθαρα, η όψη της ημέρας βοηθά απεριόριστα για να ξαναβρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, να παλέψετε στο πλευρό των φίλων και του προσώπου που σας ενδιαφέρει, για να υπερπηδήσετε και τα τελευταία μικροεμπόδια που ταλαιπωρούν τις φιλοδοξίες και τα σχέδια που κάνετε. Διεκδικήστε και κερδίστε τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σας, με την ειλικρίνεια και την εντιμότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη προσοχή σήμερα στις λεκτικές αντιπαραθέσεις που είναι πιθανόν να προκύψουν με τα κοντινά σας πρόσωπα, στις διαφωνίες και τις αψιμαχίες που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον, στους καβγάδες και τις εκρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί η όψη της ημέρας ταράζει την ηρεμία και την ισορροπία που πασχίζετε να επιβάλετε στη ζωή σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επικίνδυνες ρήξεις στις πάσης φύσεως σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας στη δουλειά σας, φρενάρουν σήμερα τη διάθεσή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι προτιμότερο να επιβληθείτε στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, για να κάνετε το χατίρι των προσφιλών σας ατόμων, να μην επιτρέψετε στην ακαμψία και την ασυνεννοησία να γίνουν αφορμή να χαλάσετε τις όμορφες στιγμές που σας περιμένουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν λυπάστε για κάποιες επιλογές που κάνατε στο παρελθόν για να κατακτήσετε τα όνειρά σας, να σκέφτεστε τις χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκατε, ακόμα και τώρα υπάρχει χώρος και χρόνος στη ζωή σας, για να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον. Συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για τα θέματα που σας απασχολούν με ήρεμη και γαλήνια στάση, η όψη της ημέρας σας προτρέπει να ποντάρετε στην εξυπνάδα και τη γρηγοράδα του μυαλού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

H μέρα έρχεται για να σας θυμίσει πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, για να κατακτήσετε την αγάπη, τη φροντίδα και τη συντροφικότητα των κοντινών σας προσώπων και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ερωτευτείτε οι αδέσμευτοι φίλοι, φλερτάρετε και μαγέψτε το αντίθετο φύλο, αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας, κάντε το επόμενο, σταθερό βήμα στη σχέση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment