PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Μιλήστε για αυτά που βλέπετε και αντιλαμβάνεστε, μπορεί να σας εξουθενώνει να ταράζετε εσείς συνεχώς τα νερά, προκειμένου να αφυπνίζετε τους άλλους, αλλά αν δεν το κάνετε, η ομάδα μπορεί να ταλαιπωρηθεί άδικα. Κάποιοι δεν θα χαρούν με το «σχέδιο Β» που θα συστήσετε, αλλά μην σας πτοήσουν οι αμφισβητίες. Η προνοητικότητά σας είναι σημαντική και εδράζει σε κάτι πολύ ζωτικό, το ένστικτό σας. Αυτό μπορεί να σώσει την ομάδα από μια καταστροφική τροπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποιο είναι το κόστος για τους μεγαλεπήβολους στόχους σας; Μήπως θυσιάζετε την ατομικότητά σας, στο όνομα μιας γρήγορης εξέλιξης στην ηγετική κλίμακα; Αξιολογήστε τις στρατηγικές σας, πριν κάνετε μια απαιτητική συνάντηση ή προσποιηθείτε για κάποιες δεξιότητές σας. Αντί να ανταγωνίζεστε όσους επηρεάζουν τον κλάδο σας, θα κερδίσετε περισσότερα με την καινοτομία. Μην δώσετε σημασία στις αμφισβητήσεις, σύντομα η δική σας αυθεντικότητα θα είναι η νέα τάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιλέξτε την άνεσή σας αντί της περιπλοκότητας, η απλότητα θα βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργειά σας. Δημιουργήστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με αρωματικά κεριά, πιείτε χαμομήλι, συζητήστε διαδικτυακά με έναν ρεαλιστή φίλο. Αν κάποιοι σας προσεγγίσουν με τα δικά τους διλήμματα, μην θεωρήσετε απαραίτητο να λύστε τα προβλήματά τους. Ακούστε τους με κατανόηση και σύντομα αποσυρθείτε για να ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μια ήρεμη έκφραση που μπορεί να κρύβει την κοινωνική τάση σας. Είστε εξαιρετικοί ακροατές, αλλά τώρα πρέπει και να εμπλακείτε στις εξελίξεις. Αφήστε τους άλλους να μπουν στον «κόσμο» σας, μοιραστείτε κάποιες προσωπικές εμπειρίες. Ακόμα κι αν είναι άβολο αυτό το σπάσιμο του πάγου, θα αποδειχθεί μαγική στιγμή για να εντοπίσετε άγνωστα κοινά σημεία και έτσι θα στήσετε πραγματικά δημιουργικές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Αφήστε την ασφάλειά σας και πάρτε θέση, η παραμονή στην ουδετερότητα δεν θα αποδώσει. Μπορεί να επηρεαστεί η θέση σας σε μια ομάδα, καθώς οι σύμμαχοι απαιτούν από εσάς την ίδια υποστήριξη που σας έχουν παράσχει, αλλά στη συνέχεια θα εκτιμηθεί η ειλικρίνειά σας. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν χαρούν με τις αποφάσεις σας, οφείλουν να σεβαστούν την ακεραιότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κατανόησή σας φθίνει από τα συνεχή παράπονα κάποιων, ειλικρίνεια και αλλαγή της στρατηγικής σας. Όσο αφήνετε τους άλλους να γκρινιάζουν, απλώς συντηρείτε ένα ενοχλητικό κοινό, αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε, πρέπει να τους προκαλέσετε να αλλάξουν οπτική. Θέστε ερωτήματα όπως «πώς μπορεί να βελτιωθεί μια κατάσταση». Αν δεν είναι έτοιμοι να δράσουν, η συζήτηση λήγει. Αν το θεωρήσετε απαραίτητο, στείλτε τους αργότερα τον σύνδεσμο για ένα σχετικό βιβλίο ή έναν σύμβουλο.

ΖΥΓΟΣ

Μην σας τρομάξει μια αναλαμπή όσον αφορά μια σχέση, κατά πάσα πιθανότητα, κάτι δεν έχει κυλήσει όπως περιμένατε. Πάψτε να βράζετε στο ζουμί σας. Είναι καλό να αναλαμβάνετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης, αλλά η εμμονή με όσα «θα μπορούσατε» να κάνετε ή να πείτε, καταντά αυτομαστίγωμα. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε γιατί μπορεί να σας προσέλκυσε ένα τόσο καταπιεστικό άτομο. Αξίζετε κι εσείς να λάβετε προσοχή και αγάπη. Αν αυτή η σχέση δεν εμπεριέχει το δούναι και λαβείν, η λήξη της θα είναι πραγματική ευλογία για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργεια του σπιτιού σας δεν είναι ισορροπημένη. Καλή θα είναι αρχικά η καθαριότητα και τακτοποίηση. Αλλά αν δεν μένετε μόνοι, πηγαίνετε βαθύτερα. Δείτε πόσο χώρο καταλαμβάνει κάθε ένοικος του σπιτιού. Αν καταπατά και τον δικό σας, είναι καιρός να γίνουν αναδιατάξεις. Αν ζείτε μόνοι, αλλάξτε τη θέση των επίπλων για να τονώσετε τη ροή της θετικής ενέργειας. Μαζέψτε οτιδήποτε σας θυμίζει δυσάρεστες καταστάσεις, ανανεώστε τους χώρους σας στον ρυθμό του 2021.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αναρτήσετε αυθόρμητα όσα σκέφτεστε. Η όψη θα σας δυσκολέψει στη σωστή έκφραση των συναισθημάτων, ώστε να εναρμονιστείτε με τη συλλογική διάθεση. Αν θέλετε να κεντρίσετε τους άλλους, αναζητήστε το κέρδος τους στο δικό σας μήνυμα, η εξίσωση έχει κι άλλους παράγοντες, πέρα από το να γνωστοποιήσετε τις σπουδαίες ιδέες σας. Αναδείξτε τις αξίες και τα πλεονεκτήματά τους, τα προβλήματα που μπορεί να επιλύουν. Μόλις εντοπίσετε αυτά, τους έχετε κερδίσει με λιγότερους από 140 χαρακτήρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί και να έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά αν οι άλλοι δεν σας θέσουν τις ερωτήσεις, μην παράσχετε συμβουλές που δεν ζητήθηκαν. Δεν αποκλείεται να θίξετε ευαίσθητες χορδές, όσο καλή κι αν είναι η πρόθεσή σας. Κάποιες καταστάσεις είναι πιο περίπλοκες απ’ όσο φαίνονται και δεν υπάρχει λόγος να εμπλακείτε. Καλύτερα να διατηρήσετε ασφαλείς αποστάσεις, ακόμα κι αν παρατηρείτε για την εμπειρία και μόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο μειώνετε τον ενθουσιασμό σας τόσο κεντρίζετε την περιέργεια των άλλων. Όσο κι αν σας συναρπάσουν κάποιες θαυμάσιες ειδήσεις, ίσως κάποιοι να μην μπορούν να τις διαχειριστούν τώρα. Αντί να τους αιφνιδιάσετε, αφήστε νύξεις ώστε να αδημονούν για τη συνέχεια, επιλέξτε έναν «πικάντικο» τρόπο για την σπουδαία αποκάλυψη και σύντομα όλοι θα σας παρακαλούν για περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε τις διαδόσεις και τα κουτσομπολιά. Για να μην παγιδευτείτε σε έναν κυκεώνα από φήμες, μην θεωρείτε ό,τι ακούτε ως άκριτη αλήθεια. Και αν μια θεωρία συνωμοσίας κεντρίσει πραγματικά την περιέργειά σας, αναζητήστε την πηγή για την απαραίτητη επιβεβαίωση. Πρέπει να διαχωρίζετε την αλήθεια από τη μυθοπλασία, ακόμα κι αν οι φίλοι σας αποποιούνται την αντικειμενικότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment