PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κάντε πιο σοφές επιλογές.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε ευέλικτα τους φίλους σας σε υψηλά πόστα. Προσεγγίστε και τις διαδικτυακές επαφές σας, προκειμένου να αυξήσετε τον όγκο στήριξής σας. Κάθε προώθησή σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, γι’ αυτό μην μένετε στα τετριμμένα και ανεβάστε ταχύτητα. Αν δεν έχετε «σημαίνουσες» γνωριμίες, να κάνετε κινήσεις που θα σας βάλουν στη λίστα των επαφών τους. Είναι βέβαιο ότι αυτές θα σας φέρουν κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι στη φύση σας να προσκολλάστε ή να εμμένετε στις οικείες πρακτικές λειτουργίας σας. Αυτή η όψη θα σας βγάλει από τη βολική σας ζώνη, προκειμένου να στρέψετε την προσοχή σας σε ό,τι θα βοηθήσει την πρόοδό σας. Ο πιο γρήγορος τρόπος προς αυτό τον στόχο, είναι να εμπλουτίσετε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Είναι η στιγμή να προσεγγίσετε άτομα που θα σας παράσχουν πολύτιμες πληροφορίες, νέα συστήματα και καινοτόμες λύσεις για όσα σας περιορίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται ότι τελευταία προτιμάτε την ασφαλή οδό στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα, αυτό ενδέχεται να αλλάξει, χάρη σε μια εξαιρετικά φιλική όψη. Αυτή είναι σημαντική στιγμή για να γνωστοποιήσετε τους στόχους σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος ακούει. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε συμμάχους που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Η τόλμη για να κάνετε το πρώτο βήμα, θα ρίξει λάδι στη μηχανή των μελλοντικών σας επιτυχιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαίσθητη φύση σας προτιμά να μην «σκαλίζει» πολύ τα συναισθήματα, αλλά ενίοτε πρέπει να δείχνετε πόσο ανεξάντλητη μπορεί να είναι η αγάπη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένετε ψύχραιμοι ή «άνετοι», ειδικά μέσα στη σχέση σας. Αντιθέτως, όσο κρατιέστε θα περιορίζετε τις δυνατότητές της. Κάντε το τολμηρό βήμα και αποκαλύψτε το πραγματικό βάθος των συναισθημάτων σας.

ΛΕΩΝ

Να μια στιγμή που κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για τον μελοδραματισμό σας, βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα έντονη φάση, προσπαθώντας να χειριστείτε ένα τσουνάμι στον συναισθηματικό σας ωκεανό. Επειδή μπορεί να σας εκπλήξει η ίδια σας η ευαισθησία, μην προσπαθήσετε να την κρύψετε από τους δικούς σας ανθρώπους. Βρεθείτε μαζί τους και μιλήστε ανοικτά, για να χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ελεύθεροι και νιώθετε κάτι να φουντώνει μέσα σας; Ακολουθήστε αυτό το πάθος και θα ενθουσιαστείτε από τα μέρη που θα σας πάει. Είναι βέβαιο ότι η παρουσία σας θα έλξει πολλούς, όπου κι αν βρεθείτε. Αν εσείς αποζητάτε μια γνωριμία με προοπτικές, φροντίστε να αποκλείετε γρήγορα τα «περιστασιακά» περιστατικά για να μην χάνετε χρόνο. Να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να μην αμελήσετε να ελέγχετε το υπόβαθρο του καθενός.

ΖΥΓΟΣ

Φυσικά δεν έχετε πρόθεση να γίνετε θεραπευτές για τουλάχιστον τους μισούς συναδέλφους σας, αλλά ενδέχεται να βρεθείτε σε αυτή τη θέση. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα επιλέξουν τον δικό σας ώμο για να κλάψουν, γι’ αυτό φανείτε προνοητικοί. Δεν πρέπει να μείνουν πίσω τα καθήκοντά σας, άρα δώστε μόνο πέντε λεπτά στον καθένα. Και κυρίως, μην φορέσετε κάτι που λεκιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεστε παρότρυνση για να θωρακίσετε την καρδιά σας, αλλά μπορεί να πιαστείτε εξαπίνης. Επειδή θα κεντρίσει τους τομείς σας της επικοινωνίας και του πάθους, ενδέχεται να σας παραπλανήσουν κάποιοι ευέλικτοι κόλακες. Να απολαύσετε τον πειρασμό, αρκεί να περνάτε τον παρορμητισμό σας από την λογική πριν ενδώσετε. Εξίσου πιθανό είναι να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις άλλων ή να εξαπατήσετε εσείς κάποιους. Πραγματικά, δεν αξίζει τον κόπο να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενναιόδωροι και δίνετε χωρίς να σκέφτεστε το αποτέλεσμα ή το κέρδος σας, αλλά το σύμπαν σας καλεί να περιορίσετε το πόσο γαλαντόμοι είστε με τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο. Δεν χρειάζονται χρήματα για να δείξετε σε κάποιον τα αισθήματά σας. Και αν σας παρασύρει σε παιχνίδια ενοχών, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τη θέση του στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην υπονομεύετε την αλήθεια για να εντυπωσιάσετε, η παραμόρφωση της στοιχείων είναι αρνητική πάντα και θα ενταθεί. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να μην καταλάβετε καν ότι το κάνετε. Ωστόσο, μόλις το αντιληφθείτε πρέπει να σταματήσετε αμέσως. Δεν θα μπορέσετε στο μέλλον να σταθείτε στο ύψος των λόγων και των υποσχέσεών σας και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, βρείτε χρόνο για να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε αμελήσει κάποιες πληρωμές σας ή να υπάρχουν περίεργες χρεώσεις στους λογαριασμούς σας. Χειριστείτε τα άμεσα. Αλλά τα αποτελέσματα θα χρειαστούν λίγη υπομονή, γι’ αυτό στο μεταξύ ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Λαχταράτε να ενταχθείτε σε μια ιδιαίτερη ομάδα ή έναν επίσημο οργανισμό; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δράσετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και προχωρήστε ακάθεκτοι, πέρα από διαχωρισμούς θεσμών και ιδεών. Η ευαίσθητη φύση σας θα σας κάνει ξεχωριστούς, γι’ αυτό να παρατηρείτε το περιβάλλον ενώ χαράζετε την καινούργια πορεία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment