PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εστιάζετε στο σπιτικό και τις δικές σας ανάγκες.

ΚΡΙΟΣ

Σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο για τα πάντα. Και αν αντιστέκεστε σε αυτό το δεδομένο, είναι βέβαιο ότι θα πιεστείτε. Όσο ξεκάθαρη ιδέα κι αν έχετε για τα πάντα, προτιμήστε να ακούσετε και τις απόψεις των άλλων. Επίσης, είναι πιθανό να αναδυθούν παλιοί «δαίμονες» σας ή ανησυχίες του παρελθόντος. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας για τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις μάχες ισχύος, θα είναι το αποτέλεσμα μιας σύγκρουσης. Επειδή όλοι θα θέλουν την ηγεσία, μπορούν να σας παρασύρουν σε κάποιες μικροπρέπειες. Να θυμάστε ότι δικαιούστε να εκφραστείτε, όπως και να αρνηθείτε κάτι που δεν σας αρμόζει. Αρκεί μόνο να αξιοποιήσετε το συνετό σας κριτήριο, για να παρακάμψετε παγίδες και τα κρυφά κίνητρα των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σας πιέζει; Κατά πάσα πιθανότητα, θα αμφισβητήσετε τις προθέσεις και τα κίνητρα ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος. Ενώ προσπαθείτε να αποδώσετε όσο καλύτερα μπορείτε, θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι γίνεται παρασκηνιακά. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με ακραίες σκέψεις, είναι καλύτερα να κάνετε ερωτήσεις για ό,τι σας προβληματίζει. Εξάλλου, ακόμα κι αν τεκταίνονται «υπόγειες» δράσεις αλλά δεν σας επηρεάζουν σε κάτι, προτιμήστε να μην εμπλακείτε καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην σας καταβάλει μια πρόσκαιρη αναταραχή στην ατμόσφαιρα, την προκαλεί μια ανταγωνιστική όψη. Η ευαισθησία να αποφεύγετε συγκρούσεις, ίσως έχει φτάσει κάποιες καταστάσεις σε αιχμηρό σημείο. Γι’ αυτό αναρωτηθείτε αν παίρνετε υπερβολικά τοις μετρητοίς, πρόσωπα και πράγματα που δεν θα έπρεπε. Όλοι λειτουργούν με το δικό τους σκεπτικό και τις εμπειρίες τους και οι παρούσες συνθήκες τεντώνουν τα νεύρα όλων. Το πιο πιθανό είναι να μην σας αφορά καθόλου αυτό που σας προβληματίζει.

ΛΕΩΝ

Βρείτε πρώτα μέσα σας την ισορροπία για να την εφαρμόσετε και στην καθημερινότητα. Όσο αφοσιωμένοι κι αν είστε στην διατήρηση της καλής σας υγείας, μπορεί να δελεαστείτε να αλλάξετε πρόγραμμα διατροφής ή εξάσκησης. Αλλά θυμηθείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να φτάσετε ως εδώ, για να πάψετε να «υπονομεύετε» τον εαυτό σας. Καμία επιφανειακή αλλά δεν θα λύσει ένα θέμα με βαθιές ρίζες. Μόλις συνειδητοποιήσετε τι σας βαραίνει, θα περάσετε και στη διαδικασία της ίασις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διχάζεστε για το αν είναι ειλικρινείς οι άνθρωποι γύρω σας; Πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι έχουν βάση οι υποψίες σας, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες. Μην σας πείσουν οι κόλακες, ειδικά αν έχουν βλέψεις στις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής ή των πόρων σας. Η απομάκρυνσή σας επί του παρόντος είναι η συνετή επιλογή. Να κρατήσετε στον κύκλο σας μόνο τους ανθρώπους που η εμπιστοσύνη τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Σηκώστε το ανάστημά σας. Οι συναισθηματικές διαφωνίες ενδέχεται να οξυνθούν, ειδικά όσον αφορά θέματα καριέρας και οικογένειας. Να είστε σε επιφυλακή, μήπως κάποιος θελήσει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα σε εσάς και συναδέλφους ή σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Χειριστείτε άμεσα και με ψυχραιμία κάθε περίσταση, μην αλλάξετε εσείς για να διευκολύνετε άλλους. Ακούστε το ένστικτό σας και παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μιλήστε και βγάλτε κάθε βάρος από μέσα σας. Αλλά μην παραμερίζετε πλέον όσα σας ενοχλούν, κοιτάξτε μέσα σας και κατασταλάξτε στις δικές σας ανάγκες. Όσο δύσκολο κι αν είναι να θίγετε ευαίσθητα θέματα, πρέπει να πείτε με ειλικρίνεια αυτά που θέλετε. Είναι η ιδανική στιγμή να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να εξαλείψετε τη ρίζα του κακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, δεν αποκλείεται να θολώσει κάπως η κρίση σας, για κάποια θέματα σχέσεων ή οικονομικών. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να δείτε τη συλλογική εικόνα των πραγμάτων, ίσως βιώσετε μια αναλαμπή. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις συμπράξεις σας. Μόνο έτσι θα είναι όλες οι σχέσεις καθαρές και δυνατές, χωρίς αχρείαστες εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πιέζεστε να επιφέρεται την αρμονία στις σχέσεις σας. Αν προσπαθήσετε να κατευνάσετε το άγχος σας, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να το εντείνετε. Πάρτε βαθιές ανάσες και συνειδητοποιήστε ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να προσπαθείτε να κερδίσετε τους άλλους. Είναι διαπιστωμένο ότι όσο πιο ειλικρινείς είστε, τόσο περισσότερο μαγνητίζετε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες παλιές πληγές μπορεί να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, δώστε σημασία στα όνειρα και το υποσυνείδητό σας. Ένας έμπειρος θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε τα μηνύματά τους. Αν δεν θέλετε να στραφείτε εκεί, βάλτε δυνατά τη μουσική και χορέψτε μέχρι να αποσυμπιεστείτε. Η υπερβολική σκέψη θα σας καταπιέσει και τα κουράσει, γι’ αυτό αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και λίγο αυτόνομα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Είστε έτοιμοι για τολμήματα. Θα έχετε τη διάθεση να κάνετε αποκαλύψεις ή να εκφραστείτε πιο διαχυτικά στο έτερο σας ήμισυ. Αλλά επειδή το πάθος σας εξαντλεί, φροντίστε να εντάξετε μια ανέμελη χροιά στις προσεγγίσεις σας. Αποφύγετε να φανείτε υπερβολικά σοβαροφανείς ή απαιτητικοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment