PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για σταθερότητα σε θέματα οικονομικής όσο και αισθηματικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι ιδανική φάση να αρχίσετε γιόγκα ή διαλογισμό, να δημιουργήσετε και να κοιμηθείτε περισσότερο. Με τη διαίσθησή σας οξυμένη, δώστε σημασία στα όνειρά σας που μπορεί να σας δώσουν ισχυρά μηνύματα και εναύσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η στιγμή να αναζητήσετε συνέργειες και να πειραματιστείτε με καινούργιες τεχνικές, να διευρύνετε την οπτική σας και τους κύκλους σας. Ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο, για να εντοπίσετε συμμάχους αλλά και ευκαιρίες εξέλιξης για τα πολλά σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέστε ψηλά μπορείτε τον πήχη των στόχων σας. Θα σας ανοιχτούν νέα μονοπάτια για την επιτυχία, πολλά υποσχόμενα για τα κέρδη και τη φήμη σας. Φροντίστε να κάνετε τις πιο καίριες κινήσεις σας, ώστε να θέσετε το όνομά σας στο στόμα όλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίστε να κάνετε έρευνα για μετακινήσεις. Ξαφνικά θα σας δελεάζει η προοπτική να βρεθείτε οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να μετράτε τώρα τους υγειονομικούς περιορισμούς. Μην πτοηθείτε αν δεν μπορεί να σας ακολουθήσει ένα ιδιαίτερο άτομο, αυτή η φάση θα προάγει την ανεξαρτησία σας. Αν δεν μετακινηθείτε τελικά, ίσως να διευρύνετε μια επιμορφωτική ή επιχειρηματική δραστηριότητά σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε διάθεση για ευρύτερες κοινωνικές δραστηριότητες, θα προτιμάτε στιγμές με το ταίρι σας με ανεβασμένη ερωτική θερμοκρασία. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή, μέχρι να εντοπίσετε το ταίρι που διαθέτει όλο το πακέτο των ζητουμένων σας. Στο μεταξύ, μπορείτε να ασχοληθείτε και με τα οικονομικά ή τα φορολογικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους τον τελευταίο καιρό; Θα ενδυναμώσετε προσωπικούς δεσμούς, ίσως να πάρετε και ρίσκα σε συναισθηματικό ή/και επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα που ευνοούνται οι δημιουργικές συμπράξεις, η προσέγγιση κάθε «συμμάχου» θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργειά σας ανανεώνεται. Κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα και τα οικονομικά σας, ώστε να έχετε χρόνο για καθημερινή εξάσκηση. Προσέξτε τη διατροφή σας χωρίς να φτάσετε σε υπερβολές, στοχεύστε στη μετριοπάθεια και όχι στην τελειότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνετε μαγνήτης της αγάπης και της χαράς, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Βάλτε καινούργιες και πικάντικες πινελιές στην καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα βιώσετε αλησμόνητες εμπειρίες με καινούργιες γνωριμίες. Με τη ζωή σας να γεμίζει δράση, προετοιμάστε κατάλληλα την εμφάνιση αλλά και τους χώρους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο περιορισμός στο σπίτι πρέπει να έχει πιέσει τη νομαδική ιδιοσυγκρασία σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα «τεμπελιάσετε». Αυτό το διάστημα ηρεμίας και απομόνωσης, θα βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις ιδιοφυείς ιδέες σας σαν να ετοιμάζετε τους σπόρους τους και σε έναν μήνα από τώρα, μπορεί να ξεμυτίσει κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφυπνίστε την εξωστρεφή πλευρά σας. Τώρα θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον, γι’ αυτό διαθέστε χρόνο σε πολλούς ανθρώπους. Δικτυωθείτε καλύτερα, μιας και η δύναμη είναι στους πολλούς, ευκαιρίες συμπράξεων θα σας προσεγγίζουν από παντού, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γειωθείτε με λίγη πρωινή άσκηση και λίγη τακτοποίηση των χώρων σας. Πρέπει να στήσετε το νέο πρόγραμμά σας και να ανανεώσετε τους στόχους σας. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ετοιμάστε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μετά από μια περίοδο συλλογισμού και νωθρότητας, όλα θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται ξανά. Ασχοληθείτε με όσα θα σας προωθήσουν και θα κάνουν ευρύτερα γνωστά τα σχέδιά σας για το μέλλον. Μην περιμένετε κανέναν να σας δώσει την άδεια ή να κάνει κάτι για εσάς, πάρτε τα ηνία της ζωής σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment