PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι καιρός να αναδομήσετε την υγεία και το σπιτικό σας.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ευερέθιστοι; Ίσως προκύψουν κάποιες αναταραχές στο στενό σας περιβάλλον. Αποφύγετε να θίξετε θέματα που θα προκαλέσουν εντάσεις ή ρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις. Αντισταθείτε στην τάση να εκραγείτε αλλά ούτε να κρύψετε πράγματα κάτω από το χαλί. Είναι απαραίτητο να καταλήξετε πρώτα μέσα σας για τα όριά σας και μετά να τα συζητήσετε με ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τα ανάμεικτα μηνύματα που μπορεί να στέλνετε. Κάντε ό,τι μπορείτε για να είστε σαφείς. Αν πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με ένα αγαπημένο άτομο, καλύτερα να το αναβάλετε για μετά τις 12 Ιουλίου. Το ίδιο ισχύει για σημαντικά σχέδια ή συναντήσεις. Και για ό,τι δεν μετατίθεται, φροντίστε να είστε άρτια προετοιμασμένοι. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείονται τώρα και επανεμφανίσεις ανθρώπων από το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα οικονομικά σας. Η ατμόσφαιρα μπορεί να σας ωθήσει σε σπατάλες χωρίς να το καταλάβετε καν. Αλλά θα αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες με ένα καλοστημένο οικονομικό σχέδιο. Ορίστε ότι θα ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε καθημερινή βάση και αποφύγετε τις πολυτελείς αγορές. Αν αναζητήσετε τώρα μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος, ίσως προκύψει αναπάντεχα μέσω κάποιας παλιάς συνεργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αλλά είναι άλλο πράγμα να είστε νοσταλγικοί και άλλο να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Τα ανάμεικτα μηνύματα και συναισθήματα μπορεί να περιπλέξουν τις επικοινωνιακές σας προσπάθειες. Θα είναι καλύτερα να αναβάλετε κάποιες σημαντικές συναντήσεις ή ανακοινώσεις σας. Ασχοληθείτε στο μεταξύ με το να τελειοποιήσετε όσα έχετε να πείτε ή να προωθήσετε.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να θέσετε ξεκάθαρα όρια στους τοξικούς ανθρώπους της ζωής σας. Αν σας έχουν στοιχειώσει κάποια λάθη του παρελθόντος, επιλύστε τα οριστικά. Χειριστείτε τους προβληματικούς ανθρώπους και τις άσχημες συμπεριφορές τους. Η πρόθεση είναι να αφήσετε καθετί δυσχερές πίσω σας μέχρι τις 12 Ιουλίου. Και αν κάποιοι δεν αποδέχονται τις ευθύνες τους, είναι καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε τις συγκρούσεις στον στενό σας κύκλο. Αν οξυνθούν τα πνεύματα με φίλους ή συνεργάτες, ερευνήστε αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ίσως χρειαστεί να γίνετε ειρηνευτές, για να επιλύσετε τις απλές παρεξηγήσεις. Αλλά ίσως και να πρέπει να δείξετε την πόρτα εξόδου από τη ζωή σας σε άλλους. Αρκεί ένα σάπιο μήλο για να χαλάσει όλα τα άλλα.

ΖΥΓΟΣ

Διαφυλάξτε τους φιλόδοξους στόχους σας. Θέματα σχεδιασμών αλλά και ηγεσίας θα σας απασχολήσουν, καθώς ίσως να χρειάζεται προσαρμογές η στρατηγική σας. Να είστε προσεκτικοί με τις αντιδράσεις σας και να μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Προτιμήστε να μειώσετε την ταχύτητα σκέψης σας, να εστιάσετε στη λογική και τη διπλωματική σας ευχέρεια. Όσο πιο στιβαρές βάσεις στήσετε τώρα, τόσο περισσότερο θα ωφεληθείτε μετά τις 12 Ιουλίου που ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να ισορροπήσετε την ανάγκη σας για περιπλάνηση; Ίσως δεν είναι ασφαλές από υγειονομικής πλευράς να μετακινηθείτε. Αλλά αν ταξιδέψετε με αυτοκίνητο σε έναν εγκεκριμένο προορισμό, ίσως ικανοποιήσετε την ανάγκη σας μέχρι τις 12 Ιουλίου. Φροντίστε να έχετε μελετήσει και επιβεβαιώσει όλους τους παράγοντες ασφάλειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί ένας συνεργάτης να βοηθήσει στη σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να αυτονομηθεί ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος που «απομυζά» τους πόρους σας. Προσέξτε επίσης κάποιες εξάρσεις ζήλιας ή ανταγωνισμού και αποφύγετε τα δράματα για χάρη της έξαρσης. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να βάλετε σε σειρά όλα τα δικά σας δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν σύννεφα στις σχέσεις σας. Ακόμα κι αν προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας, μπορείτε να βρείτε τις χρυσές τομές συνεννόησης μέχρι τις 12 Ιουλίου. Αν απογοητευτείτε για κάτι, ελέγξτε αν ζητάτε περισσότερα απ’ όσα προσφέρετε ή δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Μιας και οι ανάδρομες φάσεις φέρνουν πίσω το παρελθόν, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να χειριστείτε παλιά δράματα πριν κάνετε βήματα προόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διατηρήστε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας. Τώρα καλείστε να επιθεωρείτε καθετί, πριν το αποστείλετε ή το αναρτήσετε. Οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ζωτικά λάθη. Αν έχετε να χειριστείτε κάποιο θέμα υγείας, καλύτερα να το αναβάλετε. Επίσης, δώστε περισσότερη προσοχή στη διατροφή και την εξάσκησή σας. Καλύτερα να ακολουθήσετε πιο εύκολα προγράμματα, για να αποφύγετε τραυματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η αγάπη μπορεί να γίνει περίπλοκη. Επανεμφανίσεις από διάφορες πλευρές μπορεί να σας εκπλήξουν. Από φίλους που έχετε να δείτε καιρό, μέχρι πρώην ταίρια που ίσως ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά υπάρχουν λόγοι που κάποια πράγματα δεν κύλησαν την πρώτη φορά. Ωστόσο, εναπόκειται σ’ εσάς να αποφασίσετε αν θα ρισκάρετε να βιώσετε ξανά τα ίδια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment