PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα προσωπικές εμπειρίες.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως δεν σας είναι τόσο εύκολο σήμερα να παραδεχτείτε στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα κάποια σφάλματα ή απροσεξίες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, ωστόσο κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση στις επιλογές και τις αποφάσεις σας, για να ισορροπήσει μια περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην καθημερινότητά σας. Μην υπερβάλλετε στους χειρισμούς σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε ανεκτικότητα και κατανόηη στις επιθυμίες του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σήμερα είναι ευχάριστη για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κόντρες στο περιβάλλον που κινείστε, εδραιώνοντας με σοβαρότητα και σταθερότητα την ευτυχία και την χαρά στον δεσμό σας. Αν επιστρέψατε από κάποιο ταξίδι, η νοσταλγία και οι εικόνες που ζήσατε αναστατώνουν τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι περιττό να προσπαθείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα με υπερβολικές περιγραφές και επιδεικτικές συζητήσεις. Δείξτε την χαρά και την ευτυχία σας με το πλατύ χαμόγελο και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αφήστε την γοητεία και την ευγλωττία σας οι αδέσμευτοι να θαμπώσουν μια νέα γνωριμία, ενώ οι ζευγαρωμένοι κάντε πράξεις που θα φέρουν την σιγουριά και την ισορροπία στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, σας προειδοποιούν να μην γίνεστε φορτικοί και επίμονοι με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες σε σημείο που μπορεί να επιβαρύνει τους οικείους σας και τους συνεργάτες σας. Μην το παρακάνετε στα λόγια με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην περιμένετε να σας προσφέρει την δεδομένη στιγμή περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας δώσει, χαλαρώστε και ηρεμήστε στην ζεστασιά και την τρυφερότητα της σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ξεπεράστε την ονειροπόληση και τις θύμησες για τις ευχάριστες ημέρες που βιώσατε και επαναφέρετε τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις, χωρίς να πιέζετε τα εσωτερικά σας θέλω. Αποκτήστε το πάνω χέρι στην ερωτική σας ζωή, ξαναβρείτε τους ήρεμους και ισορροπημένους ρυθμούς στον δεσμό σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα φλογερά και αισθησιακά σας ταλέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σπαταλήστε λίγο περισσότερο χρήμα και προσωπικό χρόνο σήμερα από τα καθιερωμένα για τον εαυτό σας και για τα πρόσωπα που αγαπάτε, η ανάγκη σας να κάνετε πάσης φύσεως αγορές είναι αρκετά μεγάλη, για αυτό το λόγο εκτονωθείτε χωρίς να κάνετε υπερβολικές κινήσεις και έξοδα. Η ήρεμη επιμονή και η υπομονή σας για να κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή ανταμείβεται, η ευτυχία και η χαρά συντροφεύουν την σχέση σας, ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες στην αγκαλιά του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην δίνετε τόση μεγάλη σημασία στο φαίνεσθαι των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων, όσο στην ουσία των πραγμάτων και των εξελίξεων που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, για να μπορείτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα συναισθημάτων να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να ισορροπήσετε τα ερωτικά σας θέλω και τις βαθιές σας επιθυμίες. Αφήστε τις πρωτοβουλίες σήμερα στο άλλο σας μισό, μην πιέζετε καταστάσεις να γίνουν εδώ και τώρα, μην τραβάτε το ήδη τεντωμένο σχοινί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, ο λόγος σας μπορεί να γίνει κοφτερό μαχαίρι σε εκείνους που επηρεάζουν με αρνητικά σχόλια τα σχέδια και τα όνειρά σας και χρειάζεται να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις. Όσα πρόσωπα στηρίζουν τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και τις ψυχικές σας επιθυμίες, απολαμβάνουν το ενδιαφέρον, την φροντίδα και την προσοχή σας, η αγάπη και το πάθος σας ενώνουν με το άλλο σας μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν, χρειάζονται αποφασιστικούς χειρισμούς και τόλμη για να διευθετηθούν, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ίσως ταρακουνήσει σήμερα τα σχέδια και τα πλάνα σας. Κάντε συναισθηματικά ανοίγματα οι αδέσμευτοι με μια νέα, τρυφερή γνωριμία, μην αφήνετε την ερωτική σας ζωή να τραυματίζεται από ανία και πλήξη οι ζευγαρωμένοι, χρωματίστε με την φλογερή λίμπιντο και την αφοσίωσή σας τις ιδιαίτερες στιγμές του δεσμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε στα χέρια σας δυνατά χαρτιά σήμερα, για να μην σας ξεγελάσουν, για να αντιμετωπίσετε πάσης φύσεως αντιπαλότητα από συναδέλφους ή οικεία σας πρόσωπα, για να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες συνθήκες της δουλειάς σας, για να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του ερωτικού σας συντρόφου. Μην κάνετε υπερβολικά δοτικές κινήσεις στο ταίρι σας, κρατήστε επιφυλακτικότητα σε μια σημαντική συζήτηση που αφορά τρίτο διφορούμενο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κρατάτε φυλαγμένο ένα σημαντικό μυστικό, καλείστε σήμερα να το υπερασπιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις ακόμα και αν γίνετε γραφικοί με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Οι πλανητικές όψεις που σας επηρεάζουν, ίσως δημιουργήσουν πιέσεις στο περιβάλλον που κινείστε, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις κάτω από πίεση που δοκιμάζουν την διάθεση και τις αντοχές σας. Νιώστε την αγάπη και την συντροφικότητα του δεσμού σας, διώξτε την κατήφεια και τον θυμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψάχνετε παραπανίσιο χρόνο σήμερα για να χωρέσετε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για να ικανοποιήσετε ισάξια τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας άτομα, για να τα έχετε με όλους και με όλα καλά. Εξωτερικεύστε τις βαθιές επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, σκορπίστε απλόχερα την φροντίδα και την στοργή σας, χαλαρώστε και ηρεμήστε με την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment