PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα έξυπνες ιδέες και ευφάνταστες λύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στη φυγή θα σας βρει η σημερινή μέρα καθώς αυτό που ουσιαστικά έχετε περισσότερη ανάγκη είναι να βρεθείτε σε μία πιο χαλαρή κατάσταση και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Έχετε ανάγκη από μία σύντομη εκδρομή, από καταστάσεις πιο χαλαρωτικές και δεν επιθυμείτε τίποτα και κανείς να σας πιέσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να το καταφέρετε αυτό, απλά η ανάγκη σας θα είναι αυτή. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας και σκοπεύετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας για αυτό το θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Θα ανταπεξέλθετε επαρκώς στις αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ, θα σας ωθήσουν σε τολμηρές και επιτυχημένες προσεγγίσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με βραδινό ερωτικό ραντεβού που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέοι στόχοι θα ξεφυτρώσουν στο σκεπτικό σας, θα είναι ικανοί να σας αλλάξουν ριζικά τη ζωή. Νέες συνεργασίες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και καταρτισμένα προσόντα. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε, στον εργασιακό σας χώρο θα λάβετε συγχαρητήρια που τα είχατε ανάγκη εδώ και αρκετό καιρό. Βγείτε συναισθηματικά από το καβούκι σας, εξωτερικεύστε τον ερωτισμό σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ευκαιρίες και ένα τυχερό συμβάν θα σας φέρουν ευχάριστες καταστάσεις. Σήμερα θα έχετε το σθένος να διαγράψετε αποτυχίες, παρεξηγήσεις και αποκαρδιωτικά λόγια, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε ριζικά τη στάση σας. Ετοιμαστείτε για ψώνια και για αγορές οι τσέπες σας θα γεμίσουν. Το δωράκι που θα σας προσφέρει ένα πρόσωπο, σας συμβουλεύω να το εκτιμήσετε δεόντως, θα είναι πολύ παραπάνω από συμβολικό.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αποφύγετε τις κοινότυπες ενέργειες. Φεύγει από την σκέψη σας το άγχος και η πίεση που σας προκαλεί η αβεβαιότητα για μελλοντικά θέματα. Διεκπεραιώνετε υποθέσεις σχετικά με επαγγελματικά σας ζητήματα, αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη σας ηρεμία. Πρόταση από άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας βγάλει απ τα δεσμά της ρουτίνας, θα υπάρξουν ερωτικές εκπλήξεις με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή όψη, θα σας τοποθετήσει σε θέση ευνοϊκή, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και τολμηρές διεκδικήσεις. Θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Καινούργιο άνοιγμα θα επέλθει στην εργασία σας , θα συνοδεύεται με κέρδη και υψηλές χρηματικές απολαβές. Η πρόταση που θα σας κάνουν για νυχτερινό ραντεβού θα κρύβει όμορφες εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η θερμή σας διάθεση θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος, θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον ερωτικό σας τομέα η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, η αινιγματική  του στάση θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές ή κοινωνικές. Διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες και διαπραγματεύσεις, καταφθάνει ένα χρηματικό πόσο που περιμένατε με άγχος και αγωνία και μάλιστα θα το αξιοποιήσετε με πολύ συνετό και εποικοδομητικό τρόπο. Θα σας παροτρύνω να  αξιοποιήσετε την ερωτική σας γοητεία, σε τυχαίο χώρο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, συναισθηματισμός και διάθεση για ονειροπόληση. Φανείτε συγκεντρωμένοι, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, προσοχή να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με θέματα που θα αφορούν χρηματικά ποσά, συμφωνίες ή δάνεια αφήστε τα για την ώρα. Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας ζητημάτων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Θετικοί θα φανείτε για οικογενειακές συγκεντρώσεις και συνομιλίες, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε στα συγγενικά σας άτομα. Δε θα λείψουν οι συναντήσεις με φιλικές παρέες, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θερμή και οικεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα, θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συγκαταβατική και οικεία θα είναι η στάση σας. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου και ταυτόχρονα λύνεται μια διαφωνία που τις τελευταίες μέρες υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με δυναμικότητα θα κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, αν ψάχνετε για εργασία σήμερα θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει άνοιγμα ερωτικής σχέσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment