PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μπορεί να βρείτε κάτι που θεωρούσατε χαμένο.

ΚΡΙΟΣ

Οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Προσοχή το απόγευμα καθώς παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από την κακή διάθεση σου χωρίς επί της ουσίας λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας μαζί τους. Μην επιτρέψεις στο παρελθόν να παρεισφρήσει γιατί οι συζητήσεις θα πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί, καθώς καλείσαι να διαχειριστείς τις ανασφάλειες σου που γίνονται άμεσα εμφανής. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις την ημέρα για να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και όχι για να κοντράρεις με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τη στάση σου.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη καθώς επιδιώκεις να έχεις ισορροπία και αρμονία με αυτούς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Μην χάσεις την ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου οριστικά παρεξηγήσεις που σε ταλαιπώρησαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φορτική καθημερινότητα μπορεί να μην σου επιτρέπει να διασκεδάσεις και να χαρείς παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου κάτι που είναι αρκετό για να ενισχύσει τη νευρικότητα και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις την παρέα που μπορεί να προκύψει με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σου έχουν λείψει. Το απόγευμα οι ανασφάλειες εντείνονται προκαλώντας εσωστρέφεια και καχυποψία που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα ή και ανησυχίες που μπορεί να έχεις εδώ και καιρό. Το απόγευμα φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την κυκλοθυμία σου καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον χωρίς επί της ουσίας λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν από το παρελθόν. Προσοχή μετά το απόγευμα καθώς οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανασφάλειες σου έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις διαχειριστείς με μοναδική προϋπόθεση να κάνεις μία ενδοσκόπηση που μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και να σου υποδείξει τις δικές σου ευθύνες. Ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφοσιώνεσαι σε αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις. Επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με όποια πρόσωπα μπορείς να βρεις κοινή προσέγγιση στη διασκέδαση. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα κυριαρχεί καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε έχει πληγώσει και οφείλεις να ξεπεράσεις. Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment