PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τη διάθεση σας για να κυνηγήσετε και να εξουσιάσετε, σήμερα δε θα σας πτοήσουν τυχόν δυσκολίες. Δώστε βάση στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.  Στα αισθηματικά σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, αυτά που θα ακούσετε θα αλλάξουν τη γνώμη και τις βλέψεις σας. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει έναρξη σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κυνηγήσετε με μεθοδική τακτική στόχους και επιθυμίες, δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, με σοβαρό και ώριμο σκεπτικό θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα είναι πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά διαγράφοντας το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευρηματική σκέψη και εμφάνιση νέων ιδεών θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ενισχυμένοι με σταθερή θέληση για δράση, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα αποτρέψει τυχόν αναστολές. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτό στο οποίο θα στοχεύετε, τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποκαλύψει τα θερμά αισθήματα που τρέφει για εσάς, δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σκέψη σας θα είναι στρατηγική και διπλωματική, στην πράξη όμως ενδεχομένως να παρασυρθείτε από την παρορμητικότητα σας και να υποκύψετε σε σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στη διάσταση της αντιδραστικότητας σας, σε εργασιακά ζητήματα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, θα υπάρξει κίνδυνος μετά να το μετανιώσετε. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που οι απόψεις τους σας προκαλούν εκνευρισμό, είναι πολύ πιθανό είναι να παρατηρηθούν τάσεις απομόνωσης ή εσωστρέφειας.

ΛΕΩΝ

Θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε ακόμα και να επαναστατήσετε. Θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, θα κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα καταπολεμήσετε τάσεις πεσιμισμού. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Στον αισθηματικό σας τομέα, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σημειωθεί άνοιγμα νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, αυτό θα σας στοιχίσει σε εργασιακές συζητήσεις. Αυτά που θα σας διατυπώσετε ή που θα προτείνετε θα πρέπει να στηρίζονται επιχειρηματολογικά, τεκμηριώστε και εξηγήστε με σαφήνεια. Στα αισθηματικά σας, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να ζητήσει επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη του νομίσματος, αλλάζετε την οπτική σας, ανανεώνετε τον τρόπο σκέψης σας. Τις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε οργανωμένα και μεθοδικά, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα απόψεων, ευρηματικοί θα φανείτε σε ζητήματα που απαιτούν λύσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνει ουσιαστική αλλαγή. Εσείς οι μοναχικοί θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ολοκαίνουργια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημασία θα δώσετε στην επαγγελματική σας πορεία. Θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τις κινήσεις σας, ανεξέλεγκτη θα είναι η ανταγωνιστική σας διάθεση, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αθέμιτες πράξεις. Ανυπόμονη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, ίσως να μην καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε αισθήματα πάθους. Αναθεωρείτε, αλλάζετε τρόπο σκέψης και δράσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την αγωνιστικότητα και την ανάγκη σας για επιβολή, ωστόσο προσοχή στις εξουσιαστικές ενέργειες. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, ναι μεν θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι, όχι όμως με διαλλακτική διάθεση. Στα αισθηματικά σας, για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση αμοιβαίας έλξης. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε θα δημιουργήσει άνοιγμα επανένωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος και μεθοδικός. Ο ορθολογισμός σας θα σας αποτρέψει από λανθασμένες ή αφελείς σκέψεις και πράξεις, οι αποφάσεις σας θα είναι συμφέρουσες, πριν κινηθείτε θα σκεφτείτε σε βάθος. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο ευδιάθετο, καλοπροαίρετο και αυθόρμητο. Η μεταξύ σας έλξη θα ανοίξει δίοδο στενών επαφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική συμπεριφοράς. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Με πείσμα και πάθος θα εκφράσετε τα επιχειρήματα σας, το νου σας να μην σας συνεπάρει η ορμή και η ανυπομονησία. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες αισθηματικές σας εκκρεμότητες, θα καταφέρετε να δώσετε ομαλό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, εμπνευσμένες και καινοτόμες θα είναι οι ιδέες σας. Κοφτερά θα είναι τα λόγια σας, θα περάσετε σε παράτολμες πράξεις. Μεθοδική θα είναι η τακτική σας σε θέματα που σας πιέζει ο χρόνος και οι προθεσμίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment