PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεθοδική και ειρηνική θα είναι η στάση σας,  θα έχετε την επιθυμία να  διεκπεραιώσετε και να συνεννοηθείτε. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας, θα αναζητήσετε ψυχικές διεξόδους, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ισορροπία. Σε οικογενειακά σας θέματα, αν είστε τσακωμένοι  με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική. Κλείνουν με ενθαρρυντικό αποτέλεσμα χρηματικές υποθέσεις ή διακανονισμοί, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματική ευαισθησία θα σας χαρακτηρίζει ωστόσο θα υπάρξουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συγκροτημένη τη σκέψη σας,  μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε να εστιάσετε σε αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Η κοινωνική σας διάθεση και η οικειότητα στη στάση σας θα σας φέρουν πολύ κοντά με φιλικά και οικογενειακά σας άτομα,  επικεντρωθείτε στις επαφές που σας ανανεώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκαταβατικότητα και λογική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες συνεννόησης τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις προσωπικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς.

ΛΕΩΝ

Κρατήστε θετική τη διάθεση σας, σε ζητήματα που σας αγχώνουν προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση η χαλάρωση και η κοινωνικοποίηση. Θετική απάντηση θα δώσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναζωογόνηση επαφών και σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανεκτική και δοτική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά ίσως να μην έχετε τη διάθεση να τρέξετε τις υποθέσεις σας, τις υποχρεώσεις σας ενδεχομένως να μην είστε σε θέση θα τις διεκπεραιώσετε, δεν αποκλείεται να αναβάλετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, περιορίζετε συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα ακολουθήσετε ένα πιο ανέμελο ρυθμό ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως αναποφάσιστοι, παρελθοντικά γεγονότα θα φέρετε στη σκέψη σας, καλό θα είναι να μην σταθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ίσως να δείξετε αδιαφορία μειωμένο θα είναι το ενδιαφέρον σας. Αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας στεναχωρούν ή σας μπερδεύουν, επικεντρωθείτε σε επαφές και συναναστροφές που να μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συνθήκες άγχους και πίεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από καχύποπτες εικασίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαφύγετε από την αγχωτική πραγματικότητα, οι σκέψεις σας θα πάρουν άλλου είδους κατεύθυνση. Θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να διαφοροποιήστε το κατεστημένο σας επαγγελματικό ή προσωπικό. Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που μερικές φορές πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε και να δώσετε τροφή για σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα στραφεί το ενδιαφέρον σας, σήμερα θα επικεντρωθείτε σε καταστάσεις που σας ξεκουράζουν. Χρόνο θα αφιερώσετε σε φίλους και στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα τους δείξετε άμεσα και έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Αισιοδοξία και δεκτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας,  θα είστε σε θέση να ελέγξετε την κυκλοθυμία σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες μέσω διαδικτύου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να τρενάρετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως να μην νιώσετε έτοιμοι για ριζικές αποφάσεις ή να θεωρήσετε πως χρόνος δεν είναι σωστός για διεκπεραιώσεις. Σε θέματα που η θετική τους εξέλιξη στηρίζεται στην επικοινωνιακή  τακτική θα καταφέρετε να κινηθείτε με διαλλακτική και συνεννοήσιμη διάθεση. Τις απόψεις σας θα τις εκφράσετε με ελευθερία λόγου,  τα λόγια σας θα είναι απελευθερωμένα, δεν θα φοβηθείτε το ενδεχόμενο τις απόρριψης ή της αντίδρασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσοχή στις αντιφάσεις και στις κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να βρείτε τον στόχο σας. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας, αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Φεύγει το εμπόδιο σε μια οικονομική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment