PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι καλή ευκαιρία να εντοπίσετε τους κατάλληλους χειρισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Μην επιτρέψετε στη ζήλια να πάρει τα ηνία της ζωής σας, είναι πιθανή μια ανάδυση της. Μην ενδώσετε στις παρορμήσεις και αφήσετε να επικρατήσει κάποια πικρία ή εικασία. Ζητήστε τη συμπαράσταση ενός ουδέτερου ατόμου, που θα βοηθήσει να ανακτήσετε τη διαύγειά σας. Αναζητήστε τα αίτια των συναισθημάτων σας. Μπορεί η ζήλια να αποτελεί έναυσμα για να αποκτήσετε κάτι που λαχταράτε. Αν ανοιχτείτε στους άλλους, είναι πιο πιθανό να εξασφαλίσετε τη βοήθειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις λειτουργούν σαν καθρέφτης, αντικατοπτρίζουν τα στοιχεία σας για τα οποία είστε περήφανοι, όπως και όσα προτιμάτε να αποφεύγετε. Αυτή η συγκυρία μπορεί να εγείρει αμφιβολίες για τη σύμπνοια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας, για να αποφύγετε άδικες κατηγορίες. Αν θέλετε να αλλάξει κάποιος συμπεριφορά απέναντί σας, αλλάξτε πρώτα εσείς τη δική σας. Έτσι θα συναντηθείτε στο μέσο της διαδρομής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνετε μόνο σε γεγονότα και δεδομένα, μην βιαστείτε να συμφωνήσετε για κανένα θέμα, τόσο στα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας. Είναι πιθανό να θολώσει κάπως το τοπίο στις επικοινωνίες σας. Γι’ αυτό χωρίς να χαθείτε στις λεπτομέρειες τώρα, εστιάστε στα βασικά ζητούμενα όλων των πλευρών. Έτσι θα κάνετε δημιουργική την κάθε συνδιαλλαγή σας, γιατί θα παραμείνετε κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τη ρομαντική σας διάθεση ώστε να μην κάνετε λάθος επιλογές. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη της θέλησής σας για να μην ρισκάρετε τα κεκτημένα σας, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια συγκεκριμένη έλξη, αποφύγετε τη συνάντηση.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας πινελιά θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση με άτομα του κύκλου σας. Αν χρειάζονται τη σύμπραξή σας σε κάποιο θέμα, σταθμίστε την εμπιστευτική τους προσέγγιση. Έχει σημασία να μην πέσετε σε παγίδες που θα υπομονεύσουν τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει ως τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, είναι άπειρες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις και καλείστε να τις δείτε και να τις επεξεργαστείτε. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις διεγείρουν την ανώτερη σοφία σας, γι’ αυτό συναντήστε ανθρώπους που αναζητούν τις βαθύτερες αλήθειες της ζωής. Αν κάποια εκδήλωση στην περιοχή σας έχει ενδιαφέρον, να την παρακολουθήσετε. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε εκεί καινούργιους φίλους, που θα σας ενθουσιάσει το σκεπτικό τους.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σας να είναι εστιασμένη στα χρήματά σας, θα έχετε την τάση να παρασύρεστε σε αχρείαστες αγορές. Να μετράτε κάθε δαπάνη σας, ειδικά αν αποταμιεύετε για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μην πέσετε στην παγίδα της ευχαρίστησης από τα ψώνια, η συνειδητοποίηση της απερισκεψίας σας αργότερα δεν θα μπορεί να ανατραπεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργειά σας παίρνει την ανιούσα. Να είστε προσεκτικοί σε όλες τις διαπροσωπικές σας επαφές. Δεν πρέπει να γίνετε επιθετικοί ή να δώσετε λάθος μηνύματα. Προτιμήστε να ακούτε με προσοχή και να δείτε πού μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Μην αποζητάτε μόνο το χειροκρότημα, πρέπει να ανοιχτείτε πρώτοι για να νιώσουν οι άλλοι ασφαλείς και να κάνουν το ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διχάζεστε μεταξύ λογικής και καρδιάς. Είναι απαραίτητο να κάνετε μια ανάπαυλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα και μετά δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ονειρευτεί. Τι θα κάνατε αν δεν είχατε οικονομικές υποχρεώσεις και μπορούσατε να εστιάσετε στη δημιουργικότητά σας; Όταν ξεκουράσετε το μυαλό σας και χαλαρώσετε, μπορείτε να κατακτήσετε και την πρακτική μαγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσοι αστέρες χωράνε κάτω από τον ίδιο προβολέα; Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι είστε καλύτεροι από άλλους σε πολλούς τομείς, αλλάζει κάτι; Αντί να τους ανταγωνιστείτε, προσπαθήστε να τους κάνετε συμμάχους. Σας συμφέρει να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να προωθήσετε τα δικά σας συμφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρατήστε τα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο και μόνο. Τόσο στο προσωπικό όσο και το επαγγελματικό περιβάλλον, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας «ρουφήξουν» την ενέργεια ή να πατήσουν τα κουμπιά σας. Δεν πρέπει να αφήσετε να υπονομεύσουν τη δύναμη και την αξιοπιστία σας, απομακρυνθείτε διακριτικά. Μια συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, θα βοηθήσει να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ.

Εξηγήστε τα σχέδιά σας με σαφήνεια. Στοχεύετε στο να μπορεί να κατανοήσει όσα λέτε, ακόμα και ένας μαθητής του δημοτικού. Αν αναμένετε ειδήσεις από κάποιο μακρινό μέρος, απαντήστε άμεσα σε κλήσεις ή μηνύματα από άγνωστους αριθμούς. Να ελέγχετε και τα «ενοχλητικά» μηνύματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μήπως έχει περάσει εκεί αυτό που περιμένετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment