PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η διάθεση της προσφοράς θα επικρατήσει στην ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Κάπου στα σύννεφα περιφέρεται το μυαλό σας. Πρέπει να ελέγχετε διπλά το πρόγραμμα και να καταγράφετε τις υποχρεώσεις σας, για να μην σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Μεταθέστε τα ταξίδια φαντασίας για αργότερα, που θα μπορείτε να κάνετε και κάτι γι’ αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να απασχολήσει το στενό σας περιβάλλον. Όσο κι αν χαίρεστε να μοιράζεστε, δεν σημαίνει ότι θα παραβλέπετε ποιοι «ξεχνούν» να ξεπληρώνουν τα χρέη τους απέναντί σας. Είναι καιρός να πάρετε ξεκάθαρη θέση στο θέμα, πριν φτάσει να γίνει συνήθεια και εκμετάλλευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αποθαρρυνθείτε αν κάτι δεν κυλήσει άμεσα όπως θα θέλατε. Για τις επόμενες μέρες ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω, για να κερδίσετε τη σύμπνοια αυτών που αποφασίζουν. Να θυμάστε ότι η πειθώ σας παραμένει σε έξαρση για άλλη μία εβδομάδα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας με αρκετή υπομονή τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να εντάξετε περισσότερο ρεαλισμό στην αχαλίνωτη δημιουργικότητά σας. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να κάνετε ανακατάταξη των προτεραιοτήτων σας, ώστε να μην σας παιδέψουν τα νούμερα και τα στοιχεία. Τα συναισθήματα θα θολώσουν τη γραμμή μεταξύ λαχτάρας και πραγματικότητας. Και ίσως αποδεχθείτε παρορμητικά κάτι που δεν θα έπρεπε. Καλύτερα να ασχοληθείτε επί του παρόντος με τον οραματισμό των σχεδίων σας, αφήνοντας αποφάσεις και επόμενα βήματα για μια άλλη μέρα.

ΛΕΩΝ

Είναι κάπως ασαφείς οι γραμμές μεταξύ φιλίας και ανταγωνισμού ή μεταξύ φιλίας και συναισθήματος, ταράζονται οι τομείς σας της κοινωνικότητας και των διεκδικήσεων κάθε είδους. Επειδή θα είναι δύσκολο να «διαβάσετε» τους άλλους, μην κάνετε τώρα βιαστικές κινήσεις. Ίσως κάποιοι έχουν άλλες προθέσεις από αυτές που καλοπροαίρετα νομίζετε. Επειδή δεν θα πάρετε ξεκάθαρες απαντήσεις αν ρωτήσετε, αφήστε τις αποφάσεις σας για μια άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

θα πετύχετε περισσότερα αν λειτουργήσετε αυτόνομα τώρα. Όσο κι αν θέλετε να συνεργαστείτε, κανείς δεν πρέπει να σας δυσκολέψει σε μια κρίσιμη στιγμή ενός εγχειρήματος. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην πάρετε αχρείαστα ρίσκα.

ΖΥΓΟΣ

Διχάζεστε ανάμεσα στην παραγωγικότητα και την περίπτωση να παραλείψετε κάποια στάδια στις κινήσεις σας; Αλλά πρέπει να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους, αντί να χρονοτριβείτε ψάχνοντας τη «σωστή» απάντηση. Η αναποφασιστικότητα είναι ίδιον της φύσης σας, άρα φανείτε αποδοτικοί μέχρι εκεί που μπορείτε. Κρατήστε αναλυτικές σημειώσεις και η διαύγεια θα επιστρέψει σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας θα αλλάζουν κάθε λεπτό που περνάει. Κάτι που θέλετε τώρα, μπορεί να σας είναι αδιάφορο σε λίγο. Επειδή θα δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τη λαχτάρα από την πραγματικότητα, καλύτερα να αναβάλετε για άλλη μέρα την όποια «επόμενη κίνηση». Η ομίχλη που θα υπάρχει στο μυαλό σας, θα ντύσει τα πάντα με αίσιες προοπτικές που ίσως να μην έχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ρομαντικές σας προθέσεις ίσως να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες. Ίσως το άτομο που σας ενδιαφέρει να έχασε τη διάθεσή του ή να είστε εσείς αντικείμενο πόθου κάποιου που δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Αφήστε τις αποφάσεις και τις υποσχέσεις για μια άλλη μέρα.. Τώρα χαρείτε το παιχνίδι, για να μην πληγωθεί κανείς από μια «νεφελώδη» αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια σχέδια ή προθέσεις σας μπορεί να βγουν εκτός πορείας. Αν και οι προκλήσεις θα έρχονται από παντού, εσείς δεν θα είστε αρκετά εστιασμένοι για να διεκπεραιώσετε όσα θέλατε. Αλλά αν αξιοποιήσετε, ίσως εκπλαγείτε από μια απίστευτα καινοτόμα ιδέα σας. Γι’ αυτό ακολουθήστε τη φυσική ροή των πραγμάτων, αντί να τα αναλύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας ή θα προσηλωθείτε στις πιεστικές υποχρεώσεις; Το χειρότερο θα είναι να κάνει μια δελεαστική πρόταση το ταίρι σας, είτε οι φίλοι να σας καλούν σε ένα ξεφάντωμα μέσω διαδικτύου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να φανείτε ρεαλιστές. Ασχοληθείτε εστιασμένα με τα απολύτως απαραίτητα και μετά «αποδεσμευτείτε». Μπορείτε να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα αύριο, για να χειριστείτε τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Θωρακίστε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο. Μην επιστρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει ή να εμπλακεί στις αποφάσεις σας. Μπορεί να υπάρχουν απαιτήσεις από πολλές πλευρές. Αλλά είναι στο χέρι σας να θέσετε ξεκάθαρα όρια. Δεν έχετε κανένα λόγο να υποκύψετε, ορίστε εσείς το πρόγραμμά σας. Υπάρχει χρόνος για τις υποχρεώσεις και χρόνος για την προσωπική σας ευχαρίστηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment