PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κατανόηση και επιπλέον μάθηση.

ΚΡΙΟΣ

Πώς θα γίνει να έρθει μια καλή νεράιδα να σε ακουμπήσει με το ραβδάκι της και να πάρει όλη σου τη στεναχώρια και την απογοήτευση; Χρειάζεται προσπάθεια και από τη μεριά σου για να φτιάξουν τα πράγματα στα αισθηματικά. Συνήθως είσαι δραστήριος και δεν αφήνεις τα γεγονότα να σε πάρουν από κάτω. Σήμερα όμως δε θέλεις να πολεμήσεις άλλο. Κουράστηκες να παλεύεις για τα αυτονόητα. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δράσεις και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ερωτική ιστορία δεν μπορεί να είναι πάντα όπως στο ξεκίνημά της. Υπάρχει ρουτίνα στις σχέσεις και κάποιες φορές πλήξη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γι’ αυτό σταμάτα την γκρίνια και να ψάχνεις τι σου φταίει και επικεντρώσου στο σύντροφο σου. Ασχολήσου μαζί του και βρες χρόνο να περάσετε μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να αγαπάς και να το δείχνεις. Αν είσαι ελεύθερος, να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί και αρέσεις και γνωρίζεις κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενθουσιασμός και χαρά σήμερα γεμίζουν την ημέρα σου. Πιστεύεις στον εαυτό σου και εκπέμπεις αισιοδοξία. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται την όμορφη διάθεσή σου και επιζητούν τη συντροφιά σου. Ελκύεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και κερδίζεις τον θαυμασμό. Οι ερωτικές ευκαιρίες είναι πολλές. Προσοχή μόνο χρειάζεται στην επιλογή που θα κάνεις αυτή τη φορά, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πολλές ανατροπές θα κινηθεί η σημερινή ημέρα στα αισθηματικά. Ξαφνικά γεγονότα προκύπτουν και αλλάζουν αυτό που θεωρούσες μέχρι τώρα δεδομένο. Θα νιώθεις μια συναισθηματική ανεπάρκεια και αυτό θα σε οδηγήσει να αναπολήσεις το παρελθόν. Δεν μπορείς όμως να κρύβεσαι συνέχεια εκεί, πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις, όσο και αν δεν σου αρέσουν. Σκέφτεσαι πολύ έντονα να δοκιμάσεις μια επιστροφή στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Αντιφατικά συναισθήματα σήμερα. Τη μια θα είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός και την άλλη θα κλείνεσαι στον εαυτό σου χωρίς λόγο. Η πίεση που θα δεχτείς από το σύντροφό σου θα σε κάνει να αντιδράσεις άσχημα. Θέλεις την ησυχία σου σήμερα και δεν μπορείς να ακούς γκρίνια. Να θυμάσαι ότι μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να διαλέξεις τον πιο ευγενικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πάθος θέλεις να ζήσεις τη σημερινή ημέρα. Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις στον έρωτα τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέσαι αν είναι οι σωστές. Μη ζυγίζεις τόσο πολύ τα πράγματα γιατί χάνεσαι, απόλαυσε τον έρωτα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ετοίμασε μια έκπληξη στο ταίρι ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει και δημιούργησε κλίμα ευχάριστο. Η ανταπόκριση που θα έχεις, θα δώσει άλλη διάσταση στον έρωτα. Ευνοούνται και σήμερα επίσης οι νέες γνωριμίες με άτομα τελείως διαφορετικά από εμάς.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σου δίνει εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τώρα η κρίση σου είναι σωστή, με αποτέλεσμα να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Ζυγίζεις εξαιρετικά καλά τις καταστάσεις και ξέρεις πώς να κινηθείς. Η διαίσθηση είναι αυξημένη και τα συναισθήματα έντονα. Στα ερωτικά ίσως να μην ξέρεις τι θέλεις σήμερα ή να νιώθεις κούραση από μια ιστορία που σε ταλαιπωρεί καιρό. Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που ψάχνεις μέσα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γεγονότα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Έχεις όλη την καλή διάθεση να συζητήσεις και να αναλύσεις με τους γύρω σου θέματα που προκύπτουν. Έτσι οι δουλειές και οι υποχρεώσεις λύνονται εύκολα, μέσα από μια διαδικασία ευχάριστης συνεργασίας. Σήμερα τα συναισθηματικά είναι προτεραιότητα. Ίσως συζητάς με το σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, τα άτομα που θα σε πλησιάσουν θα δεις ότι σε παίρνουν στα σοβαρά και ότι θέλουν κάτι μόνιμο από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διακατέχεσαι από το αίσθημα της ηθικής σε ό,τι κι αν κάνεις και προσπαθείς να είσαι δίκαιος. Η ενέργειά σου είναι άφθονη, καθώς και ο ζήλος σου ώστε να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα ό,τι θα βάζεις στο μυαλό σου, θα το καταφέρνεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των άλλων. Συναισθηματικά, η μέρα σε κάνει να απολαμβάνεις στιγμές χαράς και ανεμελιάς με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γύρω σου σε έχουν ως επίκεντρο και θα δεις ότι θα τρέχουν σε εσένα για συμβουλές. Πολλές προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις πλαισιώνουν τη μέρα σου. Η υπομονή και η επιμονή σου αυξάνονται, με αποτέλεσμα να πετυχαίνεις πιο εύκολα αυτά που θες. Στα συναισθηματικά θα δεις ότι και οι άλλοι γίνονται πιο δεκτικοί σε αυτά που θες. Συζητήσεις περιεχομένου “πού πάει η σχέση μας” ή “θέλεις να είμαστε μαζί” μπορεί να γίνουν σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει επιμονή και θέληση ώστε να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο. Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τώρα τα πράγματα, σου δίνει μεγάλες πιθανότητες να πετύχεις. Δε θέλεις να αφήσεις τίποτα στη μέση και δεν δέχεσαι κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Η μέρα δίνει σωστή κρίση όσον αφορά στο τι θέλουν οι γύρω σου. Έτσι έχεις σωστή αντίδραση και συμπεριφορά απέναντί τους και πετυχαίνεις όλες σου οι σχέσεις να είναι ικανοποιητικές και ευχάριστες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σου δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Σήμερα βρίσκεις έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους να λύσεις εργασιακά θέματα. Κερδίζεις το θαυμασμό των ανωτέρων σου και ίσως δεχτείς μια καινούργια επαγγελματική πρόταση. Συναισθηματικά έχεις δυσκολευτεί τον τελευταίο καιρό και ό,τι είναι αβέβαιο, σε αφήνει αδιάφορο. Ψάχνεις πρόσωπα και καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά, ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα. Μια νέα γνωριμία ίσως προκύψει, που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον με κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment