PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ίσως να υπάρξει μια διένεξη.

ΚΡΙΟΣ

Συγκινησιακή φόρτιση και κυκλοθυμία σε χαρακτηρίσουν. Η όψη της ημέρας μπορεί να φορτίσει προσωρινά την ψυχολογία σου περισσότερο, καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα οικογενειακά που να σε κάνουν να απογοητευτείς και να νιώσεις θλιμμένος. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις πιεστικός με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και λόγω των περιστάσεων να προσπαθείς να πάρεις επιβεβαίωση από αυτούς, κάτι που μπορεί να κουράσει. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και απαισιόδοξα και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε προβληματίζουν για να χαρείς τις όμορφες οικογενειακές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσκλήσεις για εξόδους για το σημερινό βράδυ είναι πιθανές και ετοιμάζεσαι για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις απογοήτευση για συμπεριφορές ή περιστατικά που έχουν προκύψει. Μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την ψυχολογία σου και άφησε πίσω σου αυτήν την μέρα όποιον και ότι σε στενοχωρεί για να περάσεις καλά. Πίστεψε στον εαυτό σου, καθώς δεν χρειάζεται να πάρεις την επιβεβαίωση κανενός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος από τα οικονομικά σου ή τα υλικά αγαθά που έχεις. Η όψη της ημέρας δυσχεραίνει την κατάσταση και ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου βγάζοντάς σου έντονες ανασφάλειες, φόβους και καχυποψία. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απολαύσεις την ημέρα με δικούς σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και να αφήσεις πίσω σου φόβους που σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρορμητικότητα και ο εγωιστικός τρόπος που εκδηλώνεσαι μπορεί να ενοχλήσουν. Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις αυτολύπηση και απογοήτευση από συμπεριφορές που δεν περίμενες. Προσπάθησε να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε καταβάλει.

ΛΕΩΝ

Είναι περίεργη η διάθεσή σου σήμερα καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναπολείς περιστατικά από το παρελθόν που σε έχουν πληγώσει και καθορίσει και αυτό σε κάνει εσωστρεφή και μελαγχολικό. Η όψη της ημέρας δεν βοηθάει να βελτιωθεί η διάθεσή σου, αντιθέτως νιώθεις απογοήτευση και θλίψη για ότι έχει συμβεί, ευτυχώς προσωρινά. Μην αφήνεις παλιότερες καταστάσεις να σε επηρεάζουν και να σε καταβάλουν, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος που σε πονάνε και γίνε μέσω αυτών καλύτερος άνθρωπος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευφυΐα σου και ο πρωτοποριακός τρόπος έκφρασης σε κάνουν επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Η όψη της ημέρας μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις και συμπεριφορές που να σε απογοητεύσουν και να νιώσεις στενοχωρημένος και θλιμμένος. Μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να επηρεάσει σήμερα την διάθεσή σου, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την μέρα και πίστεψε στον εαυτό χωρίς να χρειάζεσαι από κανέναν επιβεβαίωση.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανό να έχεις προσκλήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου ή από τον επαγγελματικό χώρο που θα πρέπει να ανταποκριθείς. Η όψη της ημέρας σε ρίχνει ψυχολογικά για λίγο, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις ή συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε απορρίπτουν και αυτό να σε γεμίσει θλίψη και απογοήτευση. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου χαλάσει την διάθεση σήμερα, άφησε πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες και προσπάθησε να περάσεις με τον πιο όμορφο τρόπο την μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι κατάλληλη μέρα για να περάσεις με παρέες όπου θα φας υπέροχο φαγητό, θα ακούσεις όμορφη μουσική και θα απολαύσεις υπέροχες συζητήσεις. Προσπάθησε μόνο να μην φανατίζεσαι και εμμένεις στις απόψεις σου σε τέτοιο σημείο που μπορεί να έρθεις σε κόντρα με όποιον διαφωνεί. Η όψη της ημέρας λειτουργεί περιοριστικά στην διάθεσή σου προσωρινά και μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν γίνεσαι αντιληπτός από το περιβάλλον σου. Αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι, να στενοχωριέσαι και να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη της ημέρας μπορεί να ρίξει περισσότερο την ψυχολογία σου προσωρινά και να νιώσεις έντονες ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης, καθώς μπορεί να έχουν προκύψει συμπεριφορές από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και να περάσεις την μέρα όμορφα και με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω κάθε αρνητική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που σε απασχολούν. Είναι βέβαιο ότι θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος. Η όψη της ημέρας μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά και να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται αυτά που δίνεις στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι και να νιώθεις θλίψη. Προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε στενοχωρήσουν σήμερα, κάνε ότι μπορείς να περάσεις καλά και μην βάζεις αυτά που θέλεις σε δεύτερη μοίρα, απλά και μόνο από προσωπική ανασφάλεια για την μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αγγαρείες και οι εκκρεμότητες στην δουλειά είναι ακόμα ένα θέμα και αυτό όλο μπορεί να σε κάνει επικριτικό, πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους γύρω σου, και γκρινιάρη. Η όψη της ημέρας δυσκολεύει το κλίμα, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται η προσπάθειές σου και η εργατικότητα που δείχνεις. Μην αφήνεις την μέρα να σε καταβάλλει η ρουτίνα, προσπάθησε να περάσεις όμορφα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη ότι και αν προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έντονος τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε κάνει το επίκεντρο όπου και αν βρίσκεσαι, πρόσεξε μόνο την τάση σου να υπερβάλεις. Η όψη της ημέρας μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου προσωρινά και να νιώσεις ότι δεν εκτιμούν οι φίλοι ή ο σύντροφός σου αυτά που δίνεις, καθώς μπορεί να προκύψουν συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν και στενοχωρήσουν. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει το κέφι, να πιστέψεις στον εαυτό σου και στην δοτικότητα που έχεις και να περάσεις με χαρά την μέρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment