PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή για να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις, να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής, απελευθερώνοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας. Ηγηθείτε στις καταστάσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε, μην αμφιβάλετε για τις ικανότητες και την δημιουργικότητά σας, διορθώστε με τρυφερότητα και στοργή τους λάθος χειρισμούς στην σχέση σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με σιγουριά και αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να απαλλαχτείτε από το άγχος και την αγωνία, είναι να ενστερνιστείτε τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας, είτε αυτές αφορούν μια επαγγελματική πρόταση, είτε έχουν να κάνουν με μια καινούρια, συναισθηματική γνωριμία για τους αδέσμευτους. Εξασφαλίστε την σταθερότητα και την σιγουριά στον δεσμό σας, απελευθερώνοντας τα αισθησιακά όνειρα και τα βαθιά σας θέλω στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα αναπτερώνει τον ενθουσιασμό σας, ενθαρρύνει την τόλμη σας για να αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς από τις προσπάθειες και τους κόπους που έχετε καταβάλλει όλο το προηγούμενο διάστημα. Σας ανοίγονται ευοίωνοι δρόμοι για να ανανεωθείτε και να εισάγετε το όραμά σας στον τρόπο που συμβαίνουν τα πράγματα γύρω σας, ελέγχοντας τις καταστάσεις με ειλικρινή διάθεση. Στηριχθείτε στην αξιοσύνη σας, στο επικοινωνιακό σας χάρισμα  και την οξύνοια του μυαλού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζονται επιδέξιοι χειρισμοί σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί οι καταστάσεις γύρω σας βρίσκονται σε λεπτή ισορροπία και πρέπει να επιδείξετε την κατάλληλη ευελιξία, για να ξεπεράσετε τις πάσης φύσεως αντιξοότητες που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας. Δώστε απλόχερα χώρο από την καρδιά σας στον ερωτικό σύντροφο, μοιραστείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, επαναφέρετε την γαλήνη και την ηρεμία στον δεσμό σας, δίχως να προκαλείτε εντάσεις στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Μην αντιστέκεστε σήμερα στις αλλαγές και τις προκλήσεις που είναι για το συμφέρον σας και έρχονται στο προσκήνιο κάπως αιφνιδιαστικά, για να διασφαλίσουν την υλική αφθονία και την προσωπική σας καταξίωση στο περιβάλλον που κινείστε. Μην μένετε προσκολλημένοι στα στεγανά και τις απαρχαιωμένες ιδέες, σκεφτείτε πως τα πάντα γύρω σας είναι πολύ εύθραυστα, η σημερινή αστρολογική όψη σας κάνει περισσότερο επιθετικούς και ενθουσιώδεις για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής για σας περιόδου, όπου θα μπορείτε να βάλετε τα σταθερά θεμέλια της οικονομικής ανόδου και της προσωπικής σας ευημερίας. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται που δεν πρέπει να περάσουν ανεκμετάλλευτες από την καθημερινότητά σας, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με ένα νεογέννητο ειδύλλιο ακόμα και μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας, οι ζευγαρωμένοι επενδύστε στην σχέση σας με τρυφερότητα και φροντίδα.

ΖΥΓΟΣ

Συναρπαστικές, γρήγορες εξελίξεις εμφανίζονται σήμερα και αφορούν στην προσωπική σας εξέλιξη, μια καινούρια γνωριμία που είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, δείχνει και πάλι σημάδια επικοινωνίας. Αν η συναισθηματική σας ζωή είχε βαλτώσει, αν ο δεσμός σας βαλλόταν από στασιμότητα και πλήξη, η σημερινή ημέρα υπόσχεται διαφυγή από τις κακουχίες και τις εντάσεις, με την απόλυτη προσοχή και το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να σβήνει κάθε αμφιβολία και φόβο από την καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει σήμερα το πέρασμα σε μια πιο θετική κατάσταση γύρω σας, είτε αυτή επηρεάζει τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, είτε αφορά αποκλειστικά τα προσωπικά και τα συναισθηματικά σας. Εμπιστευτείτε και πάλι παλιούς φίλους και αγαπημένα σας άτομα, κάντε ένα κοντινό περίπατο με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αφήστε πίσω σας την θλίψη και την στεναχώρια, πραγματοποιήστε τα όνειρά σας, ακόμα και αν η κατάσταση δεν είναι ιδανική κινείστε προς μια αισιόδοξη πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον σήμερα στις δραστηριότητες που αναλάβατε να φέρετε εις πέρας, γιατί η μέρα, προκαλεί σύγχυση στις απόψεις και τις σκέψεις σας. Ίσως δεν έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με τους οικείους σας ή μπορεί να μελαγχολήσετε για αποφάσεις και επιλογές που έχετε πάρει σε σχέση με το ταίρι που αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή για να φανείτε απόλυτα ειλικρινείς και να αντικρίσετε κατάματα τα πρόσωπα και της καταστάσεις που σας έχουν επηρεάσει αρνητικά τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας ίσως τον θυμό και τον εκνευρισμό σας. Απογυμνώστε τον εαυτό σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, βιώστε έντονα και αισθησιακά κάθε λεπτό που περνάει, ισορροπήστε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς σας με το ταίρι σας, αφήστε τον δεσμό σας να αποφασίσει το επόμενο, σημαντικό βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στηριχτείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις σήμερα, για να υπερπηδήσετε τα διλήμματα και τα προβλήματα που βάλλουν την ζωή σας, σκεφτείτε πως έχετε ήδη κάνει πολύ δρόμο για να κατακτήσετε τα όνειρά σας και είναι η ώρα της επιβεβαίωσης, της ανταμοιβής και της δικαίωσης όλων των στόχων και των επιθυμιών σας. Κυριαρχήστε πάνω στα βασικά σας ένστικτα, μην εξάπτεστε με τα μικρολάθη και τις λεπτομέρειες του δεσμού σας, αναθεωρήστε τον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει την ανάπτυξη και την λάμψη στην ζωή σας, γιατί χαίρεστε όλους τους καρπούς που σπείρατε στην καθημερινότητά σας. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, έχετε απεριόριστη ενέργεια και θέληση να σβήσετε τις δυσκολίες από την σχέση σας, διαθέτετε θάρρος και πίστη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας, απολαύστε μοναδικές, τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι ποντάρετε στην γοητεία και την ζωντάνια σας, φλερτάρετε με μια υπέροχη γνωριμία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment