PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να κατανοήσετε για να προοδεύσετε.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να κάνετε ευχάριστες, κοινωνικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο άμεσο και το βραχυπρόθεσμο μέλλον σήμερα, να συγκεντρώσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στην οργάνωση και τον προγραμματισμό ενός υπέροχου, ρομαντικού ταξιδιού με το ταίρι σας και τους αγαπημένους σας φίλους, να απομονώσετε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που δέχεστε, ακουμπώντας τις ελπίδες σας σε μια θερμή συζήτηση με τον δεσμό σας, να αποζητήσετε αρμονικές, δοτικές στιγμές στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο του εκνευρισμού σας, να ζητάτε περισσότερα από εκείνα που μπορούν να σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι και το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, να μπείτε στα αμφίρροπα μονοπάτια της ζήλειας και της ίντριγκας. Μην συμπεριφέρεστε με πείσμα και εγωισμό, μην επιτρέπετε στις κακίες και τα περίεργα σχόλια να βλάπτουν επικίνδυνα την δεμένη σας σχέση με το άλλο σας μισό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκκρεμότητες και προβλήματα με την δουλειά σας αναζητούν λύσεις στο μυαλό και στην σκέψη σας ακόμα και σήμερα, για αυτό εντείνετε τις προσπάθειες σας να ξεφύγετε από την πίεση και τις ευθύνες με μια υπέροχη διαδρομή με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, ξεχάστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας αποφύγετε επιτηδευμένα να έρθετε σε σύγκρουση με τον δεσμό σας, γιατί μία ρήξη με τις όχι και τόσο ευχάριστες πλανητικές όψεις, σημαίνει διάσπαση σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είναι άκρως ευεργετικό για το άμεσο μέλλον αν επουλώσετε σήμερα οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας και να φέρετε εις πέρας τις ήδη προγραμματισμένες επιδιώξεις σας, παρά να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που ίσως δεν διαρκέσει πολύ. Ξεκαθαρίσετε τα συναισθηματικά σας θέλω και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, βάλτε γερές και ατσάλινες βάσεις στον δεσμό σας, δραστηριοποιώντας το πληθωρικό σας ταμπεραμέντο και την έντονη γοητεία σας.

ΛΕΩΝ

Προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, η σημερινή μέρα σας προκαλεί να εκμεταλλευτείτε την λάμψη και την ζωντάνια που εκπέμπετε στο αντίθετο φύλο, για να γοητέψετε μια νέα γνωριμία που ίσως είναι η ιδανική σχέση για τους αδέσμευτους, ενώ οι ζευγαρωμένοι μην ανησυχείτε αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια που κάνετε με το ταίρι σας σήμερα, εξωτερικέψτε τα θέλω της καρδιάς σας με γλυκύτητα και τρυφερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε κάποιες, σημαντικές θετικές προτάσεις που θα δεχτείτε σήμερα από αγαπημένους και έμπιστους φίλους ή από πρόσωπα της οικογένειας που επιδιώκουν το καλό σας, κινηθείτε σε γρήγορους ρυθμούς για να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις ερωτικές σας επιθυμίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Διώξτε την ένταση και τα νεύρα από την σχέση σας, αποκτήστε καλοπροαίρετη και συμβιβαστική διάθεση για το άλλο σας μισό, μοιράστε ένα ζεστό, πλατύ χαμόγελο.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν αποκλείεται να προκαλέσει στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα κάποιες εντάσεις ή συγκρούσεις με τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να ταρακουνήσει λίγο τις βάσεις του δεσμού σας αν δεν δείξετε διπλωματία στην επικοινωνία σας με τους άλλους, αν δεν αψηφήσετε τυχόν παρατηρήσεις και παράπονα από το ταίρι σας, αν δεν υπακούσετε στο ένστικτο και την διαίσθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ικανοποίηση και δικαίωση μπορεί να πάρετε σήμερα από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σας για τις ακούραστες προσπάθειες που δείχνετε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, για αυτό απολαύστε οι αδέσμευτοι μια νεοεμφανιζόμενη γνωριμία, δείξτε την τρυφερή σας διάθεση σε ένα καινούριο φλερτ, ενώ οι ζευγαρωμένοι εκμεταλλευτείτε τις ζεστές και αφοσιωμένες στιγμές με το ταίρι σας, για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο απατηλά σας όνειρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καρποφόρες και ευχάριστες επαφές και γνωριμίες σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, που είναι πολύ πιθανό να σημαίνουν δικαίωση και καταξίωση για τα μελλοντικά σας σχέδια, σοβαρές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και προμηνύουν ευτυχισμένες στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Η πληθωρική διάθεση των αδέσμευτων, οδηγεί σε φιλικές παρέες και χαρούμενες συγκεντρώσεις για να γνωρίσετε έναν καινούριο, αισθησιακό πειρασμό, ένα υπέροχο, νεογέννητο ειδύλλιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν υπάρχουν ούτε ντροπές, ούτε εσωτερικές ανασφάλειες για να προβάλετε σήμερα τις ηγετικές σας ικανότητες, για να κατακτήσετε τους προσωπικούς και συναισθηματικούς σας στόχους. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οι ερωτικές σας επιθυμίες στέφονται με απόλυτη επιτυχία, ο δεσμός σας ακολουθεί τα βήματα της στοργής, της φροντίδας και της τρυφερότητας, μια ρομαντική φυγή για δύο ίσως είναι η λύση για να ξεφύγετε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλιναγωγείστε σήμερα την ανυπομονησία σας, για να μην υπάρξουν προβλήματα και μπερδέματα με τους οικείους σας, ασχοληθείτε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς και με τον ερωτικό σας σύντροφο, επενδύοντας περισσότερο στον συναισθηματισμό και λιγότερο στην λογική σας. Απομακρυνθείτε οι αδέσμευτοι από τις περίπλοκες καταστάσεις μιας νέας γνωριμίας, δείξτε οι ζευγαρωμένοι την υπευθυνότητα που χρειάζεται για να απολαύστε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το περιπετειώδες πνεύμα σας δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σήμερα σε περίεργες καταστάσεις και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά ή με έναν αγαπημένο φίλο, για αυτό το λόγο δείξτε όσο περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση διαθέτετε, για να μην δημιουργηθούν εκρήξεις και συγκρούσεις στον δεσμό σας. Προετοιμαστείτε οι αδέσμευτοι, για ένα νεογέννητο φλερτ που επηρεάζει την ψυχή σας, δίνοντας αέρα ζωντάνιας και κεφιού στην ερωτική σας ζωή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment