PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε ανθρώπους που σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Αυτή την περίοδο επικρατεί μια έντονη αναταραχή και είναι σημαντικό να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό. Θα σας βοηθήσει η διατήρηση της ψυχραιμίας και της αντικειμενικής σκέψης σας. Ασχοληθείτε με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και θα αντεπεξέλθετε στις τρέχουσες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας και πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό τον ούριο άνεμο. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, μεταδίδετε χαρά και αισιοδοξία σε όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας. Να σκέφτεστε διεξοδικά όλες τις πτυχές των θεμάτων σας πριν καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, να δίνετε χρόνο στα πράγματα να ξεδιπλωθούν και να αναπτυχθούν. Σας αναμένουν πολλές επιτυχίες, όσο παραμένετε υπομονετικοί και χειρίζεστε την κάθε περίσταση με σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διατηρήστε την προσήλωση και την ψυχραιμία σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να επικρατήσετε των καταστάσεων. Αν κάποια σχέδιά σας έχουν εκτραπεί ή δεν αποδίδουν τα αποτελέσματα που θέλετε, δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Αν συνεχίσετε την προσπάθεια με επιμονή, όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Θα σας ωφελήσει μια ανασκόπηση όσων πήγαν στραβά, προκειμένου να μάθετε από τα λάθη σας. Έτσι θα σχεδιάσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμείνετε σε ετοιμότητα, δεν πρέπει να καθυστερείτε τις κινήσεις που χρειάζονται, προκειμένου να επιλύετε κάθε πρόβλημα τη στιγμή που προκύπτει. Αν οι καταστάσεις σας πιέσουν ή πάρουν σουρεαλιστική τροπή, η διαίσθηση θα σας δείξει την ενδεδειγμένη διαδρομή. Θα πρέπει να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις για να αντεπεξέρχεστε σε όσα σας προσεγγίζουν. Να ξέρετε ότι διαθέτετε τη δύναμη για να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

Η ομίχλη γύρω σας διαλύεται και βλέπετε επιτέλους τον ορίζοντα, τώρα μπορείτε να χειριστείτε τις εκκρεμότητές σας και να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας. Με λογική και ψυχραιμία, μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Κρατήστε αποστάσεις από τα άτομα του περιβάλλοντός σας, για να αποφύγετε εντάσεις ή διαφωνίες. Ακούστε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, αλλά κάθε απόφαση πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε εντάσεις ή διαφωνίες. Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τις συζητήσεις, γι’ αυτό προτιμήστε την ουδέτερη στάση προς πρόσωπα και πράγματα. Διατηρήστε τις αποστάσεις σας και μην πιέσετε καμία κατάσταση. Στο μεταξύ φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με όσα σας δίνουν χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσετε σε αυτό το καλό σημείο που βρίσκεστε τώρα. Γι’ αυτό διατηρήστε την αποφασιστικότητά σας, ώστε κανείς και τίποτα να μην μπορεί να επηρεάσει την πορεία σας. Οι προσπάθειές σας θα στεφθούν με επιτυχία και σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να φανείτε πιο υπεύθυνοι και ώριμοι, για να προχωρήσετε τις πολλές σας εκκρεμότητες, πρέπει να οργανωθείτε και να θέσετε προτεραιότητες. Αξιοποιήστε το δυναμισμό σας για να διαχειριστείτε τις δυσκολίες χωρίς πίεση. Να κάνετε τακτικά διαλείμματα για να ανανεώνετε τη στρατηγική των ελιγμών σας. Όσο βελτιώνετε την πορεία σας θα σημειώνετε πιο πολλές επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τη σοβαρότητα και την ωριμότητα που σας χαρακτηρίζουν. Αυτή η περίοδος δεν θέλει βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις. Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, στήστε καινούργια σχέδια δράσης, βρείτε πιο δημιουργικές στρατηγικές. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια μόλις βάλετε τη ζωή σας σε νέα πορεία. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορούν να παράσχουν πολύτιμες συμβουλές, ώστε να φτάσετε στα θετικά αποτελέσματα που λαχταράτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέστε καινούργιες προτεραιότητες για τη ζωή σας. Πρέπει επιτέλους να ασχοληθείτε με τα χρονίζοντα προβλήματα και τις λεπτομέρειές τους. Αφήστε τις λοιπές καταστάσεις να κυλήσουν λίγο με τον δικό τους ρυθμό. Επίσης, φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Περνάτε σε μια φάση με θετικό πρόσημο και θα ανεβάσετε τη διάθεσή σας μέσα από συζητήσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρπάξτε τα ηνία της ζωής σας και βάλτε όλους τους τομείς σε τάξη. Αυτή η πρακτική θα σας χαρίσει την αίσθηση χαλάρωσης και ικανοποίησης που αποζητάτε εδώ και καιρό. Δράστε χωρίς καθυστέρηση, πάρτε αποφάσεις ακόμα και για προβλήματα του παρελθόντος, χειριστείτε άμεσα αυτά που θα προκύπτουν. Η συνετή οργάνωση θα σας δείξει και τα κατάλληλα άτομα για να πάρετε συμβουλές και βοήθεια. Η πορεία σας στο εξής θα έχει πολλές επιτυχίες και ευχάριστες εκπλήξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχει φτάσει η στιγμή των αποφάσεων, ξέρετε ποια άτομα και καταστάσεις σας άσκησαν πιέσεις τον τελευταίο καιρό. Τώρα τα άστρα είναι στο πλευρό σας και ξεκαθαρίζουν την οπτική σας. Στραφείτε στα θέλω σας και τους ανθρώπους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα είστε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment