PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα καταλήξετε εκεί που ανήκετε.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωτικότητα και η καλή διάθεση σε χαρακτηρίζει από το πρωί και έχεις στο μυαλό σου την σκανταλιάρικη ιδέα να κανείς ένα ¨σκασιαρχείο¨, έστω για μια – δυο μέρες, έτσι για αλλαγή, να ξεβαρεθεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου επιτρέπει να ρίξεις μια μάτια στις σχέσεις σου και ιδιαιτέρα εκείνες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Αυτό σε κάνει να επιδιώκεις να καταναλώνεις σχεδόν το σύνολο  του χρόνου σου σε ατέρμονες συζητήσεις και κάθε είδους επαφές που σε βοηθούν να αλλάξεις κάπως τον αέρα σου. Αυτές οι δραστηριότητες σε κάνουν να βρίσκεσαι συνεχώς μαζί και συνεχή επαφή με τους συνεργάτες σου αλλά και με το ταίρι σου, που καλό είναι να επιδιώξεις να πάτε κάπου έξω και να συναντηθείτε με αγαπημένους φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα είναι και η καλύτερη ημέρα σου από πλευράς διάθεσης σήμερα, επειδή ¨κολλάς¨ σε θέματα και πράγματα, που κάποιες άλλες στιγμές δεν θα τους έδινες ούτε την παραμικρή σημασία. Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί τις συνθήκες να φανατίζεσαι και να προσκολλάσαι με οτιδήποτε ασχολείσαι, εξ αίτιας των έμμονων ιδεών που σε καταλαμβάνουν από καιρού εις καιρόν. Μια από αυτές είναι να προσπαθείς να αποκρυπτογραφείς τα λεγόμενα του ταιριού σου, ασχολούμενος με σκιαμαχίας. Η όψη της ημέρας θα επιδράσει καταπραϋντικά στην διάθεση σου, και θα κατασιγάσει τα συναισθήματα θυμού σου, όπως και τις εμμονές σου στα επουσιώδη με τα οποία τώρα ασχολείσαι, μέσω άλλων σπουδαιότερων ασχολιών σου που θα διοχετεύσεις την ενέργεια και την δημιουργικότητα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει στην επιφάνεια την συνειδητοποίηση, ότι κάποιες φορές είναι απαραίτητη η βοήθεια και άλλων προσώπων που έχεις στην ζωή σου, και επομένως, η παρουσία τους, όπως είναι το ταίρι σου, οι κοντινοί σου άνθρωποι και οι συνεργάτες σου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Η μέρα θα σου ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα αποκτήσεις πίστη στις ιδέες σου, με αποτέλεσμα να μην ασπάζεσαι εύκολα τις ιδέες άλλων και να παραμένεις μετέωρος/η ανάμεσα τους. Μέχρι και τις απόψεις που εκφράζει το ταίρι σου επιρρίπτεις προκαταβολικά. Το λογικό από μέρους σου, είναι να κρατήσεις όλες όσες σου εκφραστούν και να τις εκμεταλλευθείς, ώστε με την αξιοποίηση τους να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για τα προβλήματα που σε απασχολούν, έστω και αν δεν αποδέχεσαι ότι η πατρότητα τους ανήκει αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η ημέρα σήμερα που πρέπει να εξαντλήσεις τις οργανωτικές σου ικανότητες, προκειμένου να αξιοποιήσεις κατάλληλα τον χρόνο σου, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στην διεκπεραίωση κάθε δουλειάς σου προσωπικής ή επαγγελματικής που εκκρεμεί. Η σημερινή αστρολογική όψη έρχεται να σου προσφέρει την βοήθεια του να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις, και παράλληλα, να αναμετρηθούν οι ικανότητες σου με τις προκλήσεις που σου προκαλούν οι ταχτοποιήσεις που πρέπει να κάνεις.

ΛΕΩΝ

Νιώθεις να σε πλημμυρίζει η ενέργεια, έχεις κέφια για πολλά πράγματα, θέλεις να κάνεις πολλά, αλλά μην διοχετεύσεις προς λάθος κατευθύνσεις, με την φόρα που θα πάρεις, και καταλήξεις σε λάθος ενέργειες. Η ενδεδειγμένη είναι προς τους προσφιλείς και κοντινούς σου ανθρώπους και σε όσες ασχολίες πραγματικά απολαμβάνεις, όπως το αισθηματικό πεδίο το οποίο είναι συνήθως ο χώρος των επιτυχιών σου. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου υπερτονίσει το Εγώ σου, πράγμα καθόλου δύσκολο για σένα, με κίνδυνο να σε χαρακτηρίσουν εγωπαθή και υπερφίαλο, γι’ αυτό πρέπει να αυτοσυγκρατηθείς και να ρίξεις λίγο τους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα αναρωτηθείς αν πρέπει να εργάζεσαι για να ζεις ή να ζεις για να εργάζεσαι, καθώς και οικογενειακής αλλά και επαγγελματικής φύσεως θέματα σε αναγκάζουν να ασχοληθείς μαζί τους, με αποτέλεσμα να νιώθεις την πρόθεση σου διχασμένη, ποια από αυτά να διαπεραιώσεις πρώτα. Εσύ καλείσαι να αναζητήσεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εναρμονίσεις αυτούς τους δυο σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αυτούς της προσωπικής και της επαγγελματικής, που κανένας τους δεν πρέπει να παραμεληθεί. Αυτό θα πρέπει και να εξηγήσεις στο ταίρι σου και να ζητήσεις την κατανόηση του.

ΖΥΓΟΣ

Από κάποια τυχαία συγκυρία που μπορεί να είναι μια συμπτωματική συνάντηση, μια τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον κοντινό σου συγγενή, μέχρι και κάποιον γνωστό θα σε κάνει να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την κοινωνικότητα σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ευχάριστες παρέες, πράγμα που θα σε ευχαριστήσει ιδιαιτέρα, καθώς θα θεωρήσεις την παρουσία σου απολύτως επιτυχημένη, αφού κατορθώνεις να πείσεις και το ταίρι σου και κάθε άλλον για ό,τι θελήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βρεις ευκαιρίες που θα αξιοποιήσουν τις ικανότητες σου να τις προβάλεις, και να τις προωθήσεις προς τις κατάλληλες κατευθύνσεις, όπου, αν πάρουν σάρκα και οστά θα γίνουν αποδοτικές. Με αυτό το άνοιγμα των ευκαιριών και δυνατοτήτων που συμβαίνει, είναι επίσης πιθανόν να παρουσιαστεί, άμεσα, και κάποια που έχει θετικές προοπτικές και μπορεί να σε βγάλει από την δυσκολία, την οποία όμως δεν θέλεις να ομολογήσεις στο ταίρι σου από εγωισμό και μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να ξανακερδίσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Παρουσιάζεσαι όπως σε ήξεραν από πριν, και το ταίρι σου και οι πιο κοντινοί συνεργάτες σου, που επειδή παρακολούθησαν την αλλαγή σου πρώτοι, επίσης πρώτοι επισημαίνουν και την τωρινή. Επί τη ευκαιρία, χάρισε στον εαυτό σου και στο ταίρι σου λίγο χρόνο να τον περάσετε μαζί. Αφού βρίσκεσαι τώρα σ’ αυτήν την τόσο ευνοϊκή κατάσταση και με τόσο καλή διάθεση, είναι η καλλίτερη ευκαιρία να επιχειρήσεις μια προσέγγιση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, πράγμα που θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς αυτούς τον καλλίτερο σου εαυτό και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κούραση σου, που έχει συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό, ξεσπάει τώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αντέξεις τις έντονες καταστάσεις, τις επαγγελματικές πιέσεις και το άγχος που σου προκαλούν με τους ρυθμούς και τις ανησυχίες για την έκβαση τους. Ψάχνεις λοιπόν την ευκαιρία για μιαν ανάπαυλα, ένα διάλειμμα. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βοηθά να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να ανέλθεις ψυχολογικά,  με αφορμή κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σου ανεβάσει το ηθικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την κοινωνική ζωή σου να παίρνει φωτιά σήμερα, μπορεί να χαρακτηριστεί η ημέρα, καθώς, δέχεσαι βροχή από προτάσεις, από τους φίλους σου, που θα σε καλούν σε εξόδους, γεύματα, δείπνα, διασκεδάσεις και τα συναφή. Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι βοηθός για σένα, σε διασκεδάσεις και σε ομαδικές, συλλογικές, σωματειακές δραστηριότητες, στις οποίες σε ευνοεί, αν ασχολείσαι με αυτές, αν όχι και οι παρέες ομάδες είναι. Μέσα σ’ αυτές, αν προσφερθείς και αναλάβεις κάτι να φέρεις σε πέρας, η βοήθεια που θα σου δώσει το ταίρι σου θα είναι πολύτιμη και πολύ πιο αποτελεσματική.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα φέρει όλο το βάρος των επαγγελματικών σου. Για σένα αυτό που έχει σημασία, είναι το να έχεις αποκατασταθεί επαγγελματικά, με το να βρεις μια καλή εργασία που να καλύπτει τις ανάγκες σου αν δεν έχεις ήδη, και αυτό είναι το φλέγον ζήτημα που συζητάς με τους γύρω σου. Προκαλούνται αυτές οι επαγγελματικές σου ανησυχίες, όπως και η ανάγκη σου να βελτιωθεί η θέση σου με κάποια προαγωγή, μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη κλπ. Η πίεση που νιώθεις, σε κάνει να μην βλέπεις την ουσία της σχέσης σου, αλλά μόνο το θεαθήναι, η εικόνα της προς τα έξω.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment