PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 6 Ιανουάριου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή.

ΚΡΙΟΣ

Η επαναστατική σας φύση προβάλλεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα σήμερα πιθανόν να συγκρουστείτε με τα κοντινά πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, για καταστάσεις και θέματα που εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο να σας φέρουν στα πρόθυρα μιας διάλυσης ή ενός σημαντικού ρήγματος με τις σχέσεις σας. Προστατευτείτε από τον παρορμητισμό σας, μην υπερβάλετε και μην αμφισβητείτε τα λόγια και τις πράξεις του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείξτε αρκετή σοβαρότητα και σταθερότητα στις αποφάσεις και τις επιλογές σας σήμερα, οι πλανητικές όψεις διχάζονται, φέρνουν ίσως μερικές εντάσεις και ανταγωνιστική διάθεση με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας, που χρειάζεται σθένος, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση να πολεμήσετε με τις ιδέες και τα πιστεύω του περίγυρου, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, παγίδες και μπερδέματα. Επιστρατεύστε το χιούμορ και την ζωντάνια σας και θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθαν οι μέρες πλέον να αποδείξετε την αξία σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να συλλογιστείτε ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε για να πετύχετε τους προσωπικούς και συναισθηματικούς σας στόχους, αν πρέπει να παραμείνετε σε μια σχέση που το τελευταίο διάστημα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα ή αν θα ήταν προτιμότερο να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση με μια νέα, αισθησιακή γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι απόλυτα βέβαιο πως σήμερα μπορείτε να διεκδικήσετε την προσωπική σας ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλετε, είτε για να προχωρήσετε στη δουλειά σας, είτε γιατί θέλετε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας τα στραβά μάτια στις τελευταίες αψιμαχίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορεί να χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες για μια επανένωση, όμως τώρα θα δείτε φως στο τούνελ της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί κάποια πράγματα γύρω σας να σας προκαλούν αδιαφορία και απάθεια, ίσως να μην θεωρείτε αναγκαίο να ενδιαφερθείτε και πάλι για την καθημερινότητά σας, με ζωντάνια και κέφι, όμως είναι πολύ σημαντικό για σας να μπείτε από σήμερα και πάλι στο τιμόνι της ζωής σας. Διαλύστε τους πύργους που χτίζατε στην άμμο, τώρα που οι δύο εκλείψεις το ευνοούν, οικοδομήστε από την αρχή τον έρωτα και την αγάπη στον δεσμό σας, απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που στέκεται αντιμέτωπη στα θέλω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνειδητοποιήστε σήμερα, πως τα έντονα, αστρολογικά δρώμενα των ημερών, σας καλούν να συμβιβαστείτε με τις δυσκολίες και τα προβλήματα που στέκουν απέναντί σας και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων και του ανθρώπου που αγαπάτε. Εξετάστε ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που λείπει από την ερωτική σας καθημερινότητα, και φυτέψτε το σπόρο μιας επανένωσης με το ταίρι σας, διαθέτοντας κατανόηση και διαλλακτικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει ελπίδα να σώσετε τις ευχάριστες και χαρούμενες ειδήσεις που φθάνουν το τελευταίο διάστημα για τη δουλειά σας, αλλά και για την προσωπική σας καθημερινότητα. Οι όψεις της ημέρας σας κάνουν ερωτικά θαύματα, γι’ αυτό συζητήστε με ευγενικούς τρόπους και με προβεβλημένη την γλυκύτητα και την γοητεία σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε για την επισημοποίηση της σχέσης σας, οι δε αδέσμευτοι φίλοι κυνηγήστε το ερωτικό σας όνειρο, φλερτάροντας με το αντίθετο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια απρόσμενη ανατροπή στα σημερινά σας σχέδια, μπορεί να φέρει χαρούμενα γεγονότα και εξελίξεις για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην αναθέτετε σε άλλους να εκπληρώσουν τις δικές σας ανάγκες. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αναδείξτε την φλογερή σας λίμπιντο και τολμήστε να διεκδικήσετε από το ταίρι σας το ενδιαφέρον και την προσοχή του με παιχνιδιάρικη και τρυφερή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα μπορείτε με ευκολία να δείξετε υπομονή και προσαρμοστικότητα στις επιθυμίες και τα θέλω των κοντινών σας ατόμων και του ερωτικού σας συντρόφου, να μη φλογίσετε μια κουβέντα με το ταίρι σας με θύμησες από το παρελθόν, που μπορεί να προκαλέσουν ρήξη, αλλά να στρέψετε την προσοχή σας στο κομμάτι του πάθους και των δοτικών στιγμών, που σίγουρα δε θα σας επιτρέψουν να διαφωνήσετε και να προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευθύνες, επαγγελματικά βάρη και προκλήσεις στη δουλειά σας, συνθέτουν το τοπίο που θα πρέπει σήμερα να αφήσετε για λίγο από το μυαλό σας, εκτονώνοντας την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σας στον ίδιο σας τον εαυτό, στην εξωτερική σας εμφάνιση, στη φυσική σας κατάσταση. Κάντε μια κοντινή ή μακρινή βόλτα με τον ερωτικό σας σύντροφο, ρίξτε το έξω για λίγο έξω, μακριά από όσα θέματα σας αγχώνουν και ευχαριστηθείτε με τα προσφιλή σας άτομα όμορφες, ζεστές συγκεντρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόβλεπτες συγκινήσεις φέρνουν οι πλανητικές συγκυρίες σήμερα, η όψη της ημέρας βάζει φτερά στις προσωπικές σας επιθυμίες και ικανοποιεί τις βαθιές, συναισθηματικές σας επιθυμίες με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Οτιδήποτε σας δυσαρεστεί μπορείτε να το αλλάξετε, οποιαδήποτε κατάσταση ή εμπόδιο στέκονται απέναντι από την ευτυχία σας, ξεκαθαρίστε το με ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση, χωρίς εγωισμό και πείσμα, αλλά ύστερα από ώριμη σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ξοδεύετε και από το υστέρημα σας, σήμερα για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας, μη σπαταλάτε άλλο χρόνο και χώρο από την προσωπική σας ζωή σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Επηρεασμένοι από την προχθεσινή έκλειψη στο ζώδιο σας, βοηθήστε με ανοχή, υπομονή και διαλλακτικότητα τον δεσμό σας, να λύσει τα όποια προβλήματα, έχοντας σοβαρότητα και αποφασιστικότητα στα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment