PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα υπέροχη ενέργεια.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κατακτήσεις και να μην σου εκφράζουν το θαυμασμό τους οι γύρω σου με κάθε τρόπο. Είσαι γεμάτος πάθος και όρεξη για ερωτικά παιχνίδια. Μπορείς να κατακτήσεις και τον πιο δύσκολο ερωτικό στόχο με την πειθώ σου. Υπάρχει ανταπόκριση και τα συναισθήματα που νιώθεις δε είναι επιφανειακά, αλλά ουσιαστικά. Οι επιπόλαιες καταστάσεις σήμερα δεν σε ικανοποιούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι σε σχέση έχεις ανταπόκριση από ταίρι σου, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και η σχέση κατά κάποιο τρόπο ανανεώνεται μέσα από κοινά νέα ενδιαφέροντα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό σήμερα, να συναντήσεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει και θα έχετε κοινές επιθυμίες. Τώρα ξέρεις τι θέλεις και δεν διστάζεις να το διεκδικήσεις. Θα έχεις ευχάριστες στιγμές με φίλους και οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η μέρα σου δίνει αισθηματική ένταση. Αυτό σημαίνει ότι θα βιώνεις έντονα όλα σου τα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσεις τη ζήλια και το πείσμα να σε καταβάλουν. Απέφυγε τις συγκρούσεις και μην πιάνεσαι από λεπτομέρειες. Σήμερα, είναι μια καλή ημέρα να κόψεις παλιές κακές συνήθειες. Το ένστικτό σου και η διαίσθηση σου λειτουργούν άριστα και σε καθοδηγούν σε κάθε σου κίνηση. Προσπάθησε μόνο να μην κάνεις υπερβολές και καταχρήσεις όσον αφορά το φαγητό και το ποτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει πάθος και όρεξη για διασκέδαση. Οι γύρω σου σου δείχνουν εμπιστοσύνη και σου εκμυστηρεύονται προσωπικά τους θέματα. Είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις εκκαθάριση από ότι σε προβληματίζει και σου δυσκολεύει τη ζωή. Συναισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα και να ζήσεις κάτι μεγάλο και αμοιβαίο. Μη διστάσεις να δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αφέσου στα συναισθήματα σου και θα δεις ότι όλα θα κυλήσουν όπως τα επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Σήμερα έχεις έντονο πάθος και βιώνεις την κάθε στιγμή με μοναδικό τρόπο. Απρόοπτες εξελίξεις έρχονται στα συναισθηματικά σου από άτομο που δεν περιμένεις. Ίσως ζήσεις μια ερωτική ιστορία, ή ίσως νιώσεις έντονα συναισθήματα γα κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Θα  έχεις μόνο να αποφασίσεις αν πρέπει να συνεχίσεις κάτι το οποίο δεν είσαι πολύ σίγουρος ότι σου ταιριάζει. Υπάρχουν εξελίξεις και στα επαγγελματικά. Κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σε βοηθάει να προωθήσεις μια ιδέα σου και να αναδειχθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει έρωτα και πάθος. Αν είσαι σε σχέση θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Η σχέση σας θα έχει ανανέωση και θα νιώσεις ότι τον ερωτεύεσαι από την αρχή. Αν είσαι ελεύθερος να περιμένεις εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Έχεις έντονο μαγνητισμό και ερωτική διάθεση και αυτό βγαίνει προς τα έξω και μαγεύει τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, έχεις τον τρόπο να μαγεύεις τους γύρω σου σε ότι κι αν πεις. Η πειθώ σου είναι μεγάλη και φέρνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις ώστε να πετύχεις το στόχο σου. Συναισθηματικά, απολαμβάνεις τον έρωτα, κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου και περνάς στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος, σε πλησιάζει κάποιο πρόσωπο και σου εκφράζει το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρω αν αυτό που θα γίνει θα αντέξει στο χρόνο, σίγουρα όμως θα  είναι κάτι έντονο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου! Οι γύρω σου σε έχουν προτεραιότητα και βιώνεις την απόλυτη αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή της. Μπορεί ένα φιλικό σου πρόσωπο να κάνει μια μεγάλη θυσία για σένα, ή μπορεί ένας ερωτικός σύντροφος, να σου εκφράσει την αγάπη του με μια έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στις κατακτήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, υπάρχει ερωτικό κλίμα και αυξημένη διάθεση για φλερτ. Νιώθεις ότι τα συναισθήματα σου είναι έντονα και παθιάζεσαι με ανθρώπους και ιδέες. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις πράξη κάτι που είχες αρκετό καιρό στο μυαλό σου. Ένα άτομο σου εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και  μοιράζεστε στιγμές αμοιβαίου έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, μια έκπληξη που θα σου κάνει ο σύντροφος σου αλλά και η καλή σου διάθεση εκτινάσσουν τη σχέση στα ύψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μοιράζεσαι με τους γύρω σου έντονα συναισθήματα. Φίλοι κάνουν κάποιες θυσίες για εσένα και σου δείχνουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον. Ερωτικά, υπάρχει παθιασμένο κλίμα. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να προχωρήσεις σήμερα σε σχέση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που δεν το περίμενες. Ζεις μοναδικές στιγμές και νιώθεις την ανάγκη να βοηθήσεις όποιον θεωρείς ότι χρειάζεται, χωρίς να στο ζητήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, ακολουθείς την καρδιά σου και όχι τη λογική. Αποφασίζεις να κάνεις πράξη κάτι που είχες στο μυαλό σου και θεωρούσες τόσο καιρό ριψοκίνδυνο. Η μέρα από την άλλη, ενισχύει τη ζήλια και την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις όσον αφορά τον ερωτικό σου σύντροφο. Προσπάθησε να μετριάσεις το πάθος σου και να μην πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις μετά. Το απόγευμα θα βρεις φίλους και θα διασκεδάσεις και θα μοιραστείς ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς ένα μυστικό που είχες, με κάποιο πολύ στενό φιλικό σου πρόσωπο. Η όψη της ημέρας, σου δίνει κέφι για έρωτα και φλερτ. Οι κατακτήσεις σου είναι πολλές και μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα εκφράσει τα συναισθήματα του. Θα μπερδευτείς μάλλον στον αν θα πρέπει να ενδώσεις, αλλά το πιο πιθανό είναι να το κάνεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment