PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ανοιχτός σε νέες προτάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αφιερώστε την σημερινή μέρα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες του σπιτιού σας, μην αποφεύγετε να κάνετε εκκαθαρίσεις στους χώρους αλλά και στα αντικείμενα που σας θυμίζουν εικόνες του παρελθόντος που θέλετε να ξεχάσετε. Σκεφτείτε τι σας λείπει περισσότερο και αντικαταστήστε το άψυχο υλικό με καινούρια αντικείμενα, και το έμψυχο με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι, εκδηλώστε τις κρυφές σας επιθυμίες και τους πόθους σας στον ερωτικό σύντροφο οι ζευγαρωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγουν οι σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας σας με τους συνεργάτες σας και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα, αισθάνεστε έτοιμοι να εξωτερικεύσετε ότι υπάρχει στο μυαλό και στις σκέψεις σας, διαθέτετε χρόνο από την καθημερινότητά σας για να προσεγγίσετε νέους στόχους και να προωθήσετε τα σχέδια και τα πιστεύω σας. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά άρωμα λάμψης και γοητείας, ο δεσμός σας συνοδεύει με ζεστασιά τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό θα ήταν σήμερα να στρέψετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στα θέματα εκείνα που αφορούν μια σημαντική, προσωπική συμφωνία, έναν οικονομικό διακανονισμό, μια επαγγελματική παρεξήγηση που έχει δημιουργήσει εντάσεις στην δουλειά σας, στις κοινωνικές σας συνδιαλλαγές και τις συναισθηματικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι ευχάριστες ειδήσεις που θα ακούσετε για ένα ζήτημα που επηρεάζει τον δεσμό σας, φέρνουν ευτυχία και ζωντάνια στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα γνέφει στα δικά σας χωρικά ύδατα, οπότε η επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα γίνεται πιο ουσιαστική, πιο βαθυστόχαστη και περισσότερο ευαίσθητη, παρά λογική και τετραγωνισμένη. Υπάρχει διαύγεια στις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις που εκφράζετε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό τομέα που απολαμβάνετε άκρως τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα σηματοδοτούνται γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την δημιουργική σας σκέψη, με τις ιδέες σας και με τις προτάσεις που έχετε να κάνετε στους συνεργάτες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να εμφυσήσετε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα την συναισθηματική σας ζωή, να κάνετε ορθές επιλογές για το αύριο του δεσμού σας, γεφυρώνοντας το επικίνδυνο χάσμα που υπάρχει με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε περισσότερη αξία και σημασία σήμερα στις σημαντικές και μακροχρόνιες σχέσεις σας, είτε αυτές προέρχονται από το επαγγελματικό, είτε από το προσωπικό σας περιβάλλον, ξεχωρίστε τις ωφέλιμες και χρήσιμες προτροπές και συμβουλές που θα αντλήσετε από τα άτομα που θέλουν το καλό σας και κάντε πράξη όλες τις συναισθηματικές επιδιώξεις και τα ερωτικά σας όνειρα στο πλευρό του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια εξαιρετική, τρυφερή γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Αρχίζει ένα γόνιμο διάστημα που οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και η οικονομική σας άνοδος, απασχολούν όλο και περισσότερο τις σκέψεις σας, γιατί πιστεύετε πως αξίζετε την προσωπική καταξίωση και την δικαίωση για τους κόπους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας στην ερωτική σας ζωή οι αδέσμευτοι, δεχτείτε το τρυφερό φλερτ μιας νέας γνωριμίας, επικοινωνήστε με το αντίθετο φύλο έχοντας γλυκύτητα, χαμόγελο και διπλωματία στους τρόπους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε σήμερα σε όλα εκείνα τα απλά αλλά σημαντικά, που θα γεμίσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή με χαρά και επιτυχία, αποκτήστε καινούριες παραστάσεις και φρέσκες εμπειρίες. Σχεδιάστε ένα ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, ανακαλύψτε νέους προορισμούς που θα ενισχύσουν την ζεστασιά και τον ρομαντισμό στην σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι μαγνητίστε με την φλογερή σας λίμπιντο ένα υπέροχο φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακινήστε σήμερα θέματα και καταστάσεις που αφορούν τα οικονομικά, τα φορολογικά και τα επαγγελματικά σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες με το παρελθόν, βάλτε σε τάξη την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, ασχοληθείτε με τις ατομικές σας ανάγκες και την εμφάνισή σας, τονίστε την εξωτερική σας λάμψη για να θέλξετε οι αδέσμευτοι το ενδιαφέρον ενός εξαιρετικού, φλερτ, ενώ οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε το άλλο σας μισό, έχοντας αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το αύριο της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ευοίωνες πλανητικές συγκυρίες σας προτρέπουν να δείξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στις πάσης φύσεως επαγγελματικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις, φροντίζοντας με συγκαταβατική, ήρεμη και ισορροπημένη συμπεριφορά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Κερδίστε με το σπαθί σας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και των οικείων σας, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο με κατανόηση και αμοιβαιότητα συναισθημάτων, διώξτε από πάνω σας το άγχος και την πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει ένα σοβαρό και άκρως σημαντικό, επαγγελματικό ζήτημα σήμερα, που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ευστροφία και εξυπνάδα ερευνώντας κάθε πτυχή της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στους χώρους που κινείστε. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά μπορείτε, ψάξτε τις αλήθειες της καρδιάς του ερωτικού σας συντρόφου, μην αφήνετε δυσεπίλυτα ζητήματα να ταλαιπωρούν την σχέση σας, μην πλανάστε από ψεύτικες κολακείες και υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν περιμένατε εδώ και αρκετό διάστημα μια άμεση επαφή σας με ανώτερο πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς σας, σήμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας, εξωτερικεύοντας τις ιδέες και τους στόχους σας. Στον συναισθηματικό τομέα μπαίνετε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση ζωής, που οι μεν ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε την τρυφερότητα και την στοργή του ανθρώπου που αγαπάτε, οι δε αδέσμευτοι έχετε τις ευκαιρίες να γνωρίσετε έναν υπέροχο, νέο έρωτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment