PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αφοσιωμένοι σε ό,τι κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Τα αργά και σταθερά βήματα φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Περνάτε σε μια καλύτερη φάση ζωής, γι’ αυτό δεν σας χρειάζονται οι βιαστικές κινήσεις και τα εύκολα συμπεράσματα. Κάποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, έχουν τη δυναμική να διαλευκανθούν σύντομα. Πάρτε βαθιές ανάσες, χαλαρώστε και να κάνετε θετικές σκέψεις. Λίγη επιπλέον ξεκούραση θα σας έκανε πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι για μια έξαρση στα συναισθήματά σας. Μια τάση προς τη μελαγχολία, απαιτεί να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αχρείαστες διαφωνίες και προβλήματα. Να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να στρέψετε το σκεπτικό σας σε θετική πορεία. Μόνο έτσι θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα αντιληφθείτε τις ικανότητές σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, για να συζητήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Επίσης, φροντίστε να αφήσετε περιθώριο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θάρρος και η ορμητικότητα θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Να είστε προετοιμασμένοι για ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας γεμίσουν χαρά και θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Αξιοποιήστε τις, ως ευκαιρία για να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Μια αναθεώρηση θα βοηθήσει να ξεπεράσετε ακόμα και εμπόδια που σας φάνταζαν ανυπέρβλητα. Όσο παραμένετε ελαστικοί και πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, όλα πλέον θα μπαίνουν σε θετική πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η διπλωματία και η ευστροφία σας επιστρέφουν, αξιοποιήστε τις για να ανοιχτείτε και να μιλήσετε ειλικρινά με άτομα του περιβάλλοντός σας. Εξωτερικεύστε τα αισθήματά σας και πείτε όσα σας ενοχλούν και όσα αποζητάτε. Μην επιστρέψετε στον αρνητισμό κανενός να μειώσει την αισιοδοξία σας. Αυτή η προσέγγιση θα σας αποσυμπιέσει και θα καταφέρετε να απομακρύνετε ακόμα και τους άσπονδους «φίλους» σας.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Η τάση σας να γίνεστε υπερβολικοί δεν ωφελεί, η περίοδος απαιτεί να επιστρέψετε στη λογική. Κοιτάξτε με ρεαλισμό τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, αποφύγετε τη στασιμότητα αλλά και τις ακραίες αντιδράσεις: Η αδράνεια είναι ο μόνος εχθρός σας, γι’ αυτό προχωρήστε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια στην πορεία σας. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σας αρκούν για να αλλάξετε στάση απέναντι σε όλους και όλα. Νιώθετε πολύ πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί, τόσο για τον εαυτό σας όσο για την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι μέχρι τώρα σας εμπόδιζε να σημειώσετε την πρόοδο που επιδιώκετε. Σύντομα θα αρχίσετε να μετράτε θριάμβους και να αναδύεστε νικητές από κάθε συγκυρία.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά θέματα υπέστησαν καθυστερήσεις και σας πίεσαν τον τελευταίο καιρό. Αλλά πλέον μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης, καθώς θα έχετε αρκετή διαύγεια για να τα βάλετε όλα σε αποδοτική σειρά. Φροντίστε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώστε λίγο, γιατί περνάτε σε μια καινούργια και πιο δημιουργική φάση ζωής. Να αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας μόνο σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Κλείστε δια παντός την πόρτα στο παρελθόν και κάντε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα, γεμάτο αισιοδοξία και νίκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής. Δώστε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και οργανώστε πιο πρακτικά τις δαπάνες σας. Έχετε τα φόντα να πετύχετε ό,τι κι αν στοχεύσετε, αρκεί να βάλετε λίγο μέτρο στον παρορμητισμό σας. Επίσης, φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι συμβουλές τους θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε πιο γρήγορα την ευτυχία που σας αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η εύνοια επιστρέφουν στη ζωή σας. Επιστρατεύστε τη διπλωματία αλλά και τη γοητεία σας, για να χειριστείτε ακόμα και θέματα που σας φάνταζαν βαλτωμένα. Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας για να υλοποιήσετε όλους τους στόχους που θα θέσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ανάγκη από ησυχία και ηρεμία. Πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση αυτές τις μέρες, για να αντικρούσετε όσους φαινομενικά θα σας προσεγγίσουν καλοπροαίρετα. Το πιο πιθανό είναι να έχουν ύπουλα κίνητρα ή αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας. Αλλά αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και το κριτήριό σας, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτό το προκλητικό στάδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορμητικότητα των τελευταίων ημερών σας έχει ωφελήσει. Ήδη αρχίζει να φέρνει θετικά αποτελέσματα, ακόμα και σε θέματα που είχαν βαλτώσει. Υψώστε ένα προστατευτικό τείχος γύρω σας, έναντι κάθε αρνητικής ενέργειας από το περιβάλλον. Στη δυναμική καινούργια πορεία που χαράσσετε τώρα, θα καταφέρετε να θέσετε σε κίνηση πολλά από τα σχέδιά σας. Οι αίσιες εξελίξεις θα σας γεμίσουν δημιουργική ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε τάξη τις κινήσεις σας για το μέλλον. Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, όπως και στο θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Είναι πολλά τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε, όσο παραμένετε ακέραιοι και πιστοί στις αρχές σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment