PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να ακούτε τους άλλους και να κατανοείτε όσα λέγονται.

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό στήνεται προς όφελός σας, θα νιώσετε ότι προσεγγίζετε περισσότερο την υλοποίηση των σχεδίων σας και προχωράτε γενικότερα με περισσότερη ευκολία. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αξιοποιήστε όλα τα ταλέντα σας στο έπακρο. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας θα αποτελέσουν έμπνευση για πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την τάση να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε λεπτομέρειες και ανούσιες δραστηριότητες. Αυτή η άσκοπη ενασχόληση ίσως να δημιουργεί και προβλήματα εκεί που δεν θα έπρεπε. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να εστιάστε στους στόχους σας, με ηρεμία και θετική οπτική. Θα δείτε ότι όλα θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο εύκολα, θα επιλύετε τα προβλήματα και θα υλοποιείτε περισσότερα από τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε το υποστηρικτικό πλανητικό σκηνικό της περιόδου. Τα υψηλά επίπεδα ενέργειας θα ενισχύσουν την αποδοτικότητά σας για να διεκπεραιώσετε όσες περισσότερες υποχρεώσεις είναι εφικτό. Πάρτε τα ηνία της ζωής σας και κάντε τις αλλαγές που ξέρετε ότι πρέπει να γίνουν, αλλά αναβάλετε εδώ και καιρό. Η επιτυχία που θα σημειώσετε σε διάφορους τομείς, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ώθηση. Παρακάμψετε με ψυχραιμία όποιες προκλήσεις ίσως προκύψουν στην επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα είναι παροδικές και δεν πρέπει να επηρεάσουν την ποιότητα των σχέσεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι καθοριστικοί παράγοντες για να περάσετε αυτή την προκλητική περίοδο. Επειδή έχετε πολλά να κάνετε, θεωρείτε ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός και το σύμπαν δεν συνεργάζεται. Να ξέρετε ότι αν κινηθείτε με λογική και συντονισμένες κινήσεις, θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία ό,τι κι αν προκύψει στην πορεία σας. Έχετε τη δυναμική να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Είναι πιθανό να νιώθετε εξουθενωμένοι πνευματικά και σωματικά αυτή την περίοδο. Εκεί που επιλύσετε ένα πρόβλημα, φαίνεται να ξεπροβάλει ένα καινούργιο. Επειδή και οι επικοινωνίες δεν είναι σε καλή φάση, είναι καλύτερα να αποφύγετε επί του παρόντος τις σημαντικές επαφές. Αφιερώστε τον χρόνο σας στον χειρισμό εκκρεμοτήτων που σας είναι πιο προσιτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν τόσο γρήγορα που μπορεί να σας αποσυντονίζουν. Επειδή κάθε λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία τώρα, φροντίστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Γι’ αυτό είναι καίριο να παραμείνετε ρεαλιστές και να πατάτε γερά τα πόδια σας στο έδαφος. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αβλεψίες και να βγείτε από αυτή τη φάση ανέπαφοι.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να προσέχετε περισσότερο τα λόγια και τις πράξεις σας. Αυτές τις μέρες θα είναι εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις ή να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα είναι ευχάριστες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατεβάσετε τα «ρολά» και να απομονωθείτε από όλους και όλα. Κάτι τέτοιο θα είχε αρνητική επίδραση στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να διατηρήσετε τον έλεγχο των κινήσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια προβλήματα πρόκειται να σας προσεγγίσουν και θα απαιτήσουν μεγάλο μέρος της πνευματικής και σωματικής σας ενέργειας για να βρείτε λύσεις. Θα λειτουργήσει θετικά υπό τις συγκυρίες μια ψυχολογική προετοιμασία, που θα οπλιστείτε με υπομονή και καθαρή σκέψη, σύνεση. Έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε της συγκυρίας και να χειριστείτε τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν ευοίωνα. Σε συνδυασμό με τη δυναμική και επαναστατική σας διάθεση, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές που θέλετε για το μέλλον σας. Χαράξτε τώρα τη νέα πορεία που θα σας οδηγήσει στη γαλήνη και την ικανοποίηση που αποζητάτε. Οι στρατηγικές σας θα γίνουν πιο αποδοτικές σε πολλούς τομείς, η οπτική σας θα παραμείνει αισιόδοξη και θα επιτύχετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια θέματα στη ζωή σας αντιστέκονται στην επίλυσή τους και αντί να μειώνονται, σας δυσκολεύουν πιο πολύ όσο περνά ο καιρός. Εσείς πρέπει να εμμείνετε στην ανάγκη να κάνετε αλλαγές και να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας. Είστε μαθημένοι στο να χειρίζεστε την πίεση με υπομονή και σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τα λόγια σας αυτή την περίοδο. Οι επικοινωνίες περνούν μια κάμψη, γι’ αυτό είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Τα δυσνόητα μηνύματα και οι διαφωνίες θα σας αναστατώνουν και θα σας στενοχωρούν. Προτιμήστε να υιοθετήσετε μια πιο ουδέτερη και διακριτική στάση προς τους πάντες και τα πάντα. Η διπλωματία και η ελαστικότητα είναι τα όπλα που πρέπει να επιστρατεύσετε για να αποφύγετε τις παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ.

Το πρόγραμμά σας είναι υπερβολικά φορτωμένο και νιώθετε πολύ πιεσμένοι. Έχετε αναλάβει παραπάνω από όσα μπορείτε να χειριστείτε και ίσως δεν βρίσκετε από πού να αρχίσετε. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην ανοίξετε και νέα μέτωπα, πριν ολοκληρώσετε τα ήδη υπάρχοντα. Κάντε ένα βήμα την κάθε φορά, με ψυχραιμία και στρατηγική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment