PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα χειριστείτε ό,τι έχετε σε εκκρεμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, μια πρόταση τόσο απρόοπτη όσο και ευνοϊκή θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστικά βήματα. Σε περίπτωση που επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, προσοχή στην υπεροψία που σας διακατέχει ανά διαστήματα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να βρείτε οριστική λύση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που τον τελευταίο καιρό σας δυσκολεύει τη ζωή. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή ερωτικό, τώρα θα απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Στην ερωτική σας σχέση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε εμπόδια και ψυχολογική πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, σήμερα ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Μια επαγγελματική κίνηση που θα κάνετε θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, στις εργασιακές σας υποχρεώσεις θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Τα ερωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα και διαφορετική τροχιά, καταφθάνουν ευνοϊκά γεγονότα. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην ερωτική σας καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε την επιθυμία να συνομιλήσετε  μόνο με πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν χαρά και ευχαρίστηση, γεγονός που θα σας φέρει ισορροπία και ήρεμη διάθεση. Θα διατηρηθεί ειρηνικό κλίμα μέσα στην οικογένεια σας, κανένα γεγονός δε θα φέρει απρόοπτες εντάσεις. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα λάβετε σας, συμβουλεύω να μην την αγνοήσετε, θα σας φανεί χρήσιμη στην πορεία του χρόνου. Επανασύνδεση θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις, θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα τις αξιοποιήσετε. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, καταφθάνει θετικό άνοιγμα στην εργασία σας, ανοίγεται προοπτική μακράς εξέλιξης. Στον ερωτικό σας τομέα θα σημειωθεί ευχάριστη και θετική αλλαγή που δεν αποκλείεται να συνοδεύεται με μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις ερωτικές σας προτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάτε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης πολύ πιο συγκροτημένο και δημιουργικό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές και με ισχυρή θέληση θα περάσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν ευχάριστες και ελπιδοφόρες πληροφορίες που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Τώρα απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και συγκροτημένα. Ερωτικό πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στην καρδιά σας θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι ενέργειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, φαντασία και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας τώρα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κρυμμένες ανάγκες και να περάσετε σε αγορές που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, σήμερα θα νιώσετε ανάγκη για ψυχική στήριξη και συναισθηματική σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυξημένη κοινωνική σας διάθεση θα σας βγάλει από τον χώρο εργασίας σας, αφήνετε στην άκρη επαγγελματικές καταστάσεις που σας κουράζουν και οικονομικές υποθέσεις που σας δημιουργούν ψυχολογικό στρες. Απελευθερώνονται επιθυμίες και ανάγκες, ανακτάτε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Δώστε προσοχή στις ερωτικές σας συναντήσεις θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις, είναι πολύ πιθανόν πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί το πράσινο φως να κάνετε πράξη κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, αυτή τη φορά θα βρείτε την αίτια των μέχρι τώρα αποτυχιών σας και θα είστε σε θέση να γλυτώσετε από οικονομικές παγίδες και λάθη. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών, περάσετε δυναμικά σε δράση. Καταφθάνει ερωτική επιτυχία, σε απρόοπτη στιγμή το ξεκαθάρισμα που θα απαιτήσετε θα ανοίξει πορεία δεσμευτικής και επίσημης κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τις ευρηματικές σας ικανότητες, θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις που εμποδίζουν την προσωπική σας βελτίωση. Με αποφασιστικότητα και έντονη δραστηριοποίηση θα καταφέρετε να τερματίσετε επιτυχώς επαγγελματικά προβλήματα, τώρα θα τακτοποιήσετε χρηματικές οφειλές και υποχρεώσεις. Ένα συναισθηματικό σας ζήτημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, με αποτέλεσμα να φύγουν οι ανασφάλειες και να περάσετε σε σταθερή ερωτική πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στην σκέψη σας, θα είστε σε θέση να οργανωθείτε και να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας. Θα φανείτε ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι καταφέρνοντας να περάσετε ιδέες και επιθυμίες με εύστοχο τρόπο. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, περνά στον δικό σας έλεγχο η περαιτέρω εξέλιξη. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment