PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ηρεμία του μυαλού σας είναι το πρώτο στοιχείο.

ΚΡΙΟΣ

Αναζητήστε τη δίοδο που θα σας οδηγήσει στην βελτίωση ή στην υλοποίηση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να τις εφαρμόσετε. Στα προσωπικά σας ζητήματα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις ενέργειες σας, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προτάσεις και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε ποια κίνηση είναι συμφέρουσα και ποια ελλοχεύει κινδύνους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεκτική, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από όρους και συνθήκες που περιορίζουν την ελευθέρια των κινήσεων σας και σας οδηγούν σε εξαναγκαστικές επιλογές. Με λίγα λόγια σήμερα θα εναντιωθείτε και θα αντισταθείτε σε καταστάσεις και πρόσωπα που δε σας αφήνουν να δώσετε στη ζωή σας την εξέλιξη που εσείς θέλετε. Θα έχετε τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη δύναμη να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Θερμή συμπαράσταση θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο άτομο, η στάση που θα κρατήσει θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, συναισθηματικά η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα επικοινωνήστε και μιλήστε με ξεκάθαρο τρόπο, στοχεύστε στα ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Σας δίνω τη συμβουλή να μην κλειστείτε στις σκέψεις σας, μιλήστε για τις ανάγκες σας, διατυπώστε και συζητήστε με ειλικρίνεια. Αν προσπαθήσετε να γίνετε κατανοητοί και να εκφραστείτε με σαφήνεια θα μπορέσετε να λύσετε ζητήματα που σας δυσανασχετούν ή δε σας αφήνουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα. Θα είστε εξοπλισμένοι με δημιουργικό πείσμα, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις φιλικές ή οικογενειακές. Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, δώστε θετική απάντηση σε προσκλήσεις και καλέσματα, μην περιορίσετε τη διάθεση σας για συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές γι αυτό καλό θα είναι να αποβάλλεται τον αρνητισμό ή την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να νιώθετε. Σταθεροποιείστε την διάθεση και την ψυχολογία σας τίποτα το δυσάρεστο δεν θα προκύψει. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφορά οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης. Αν διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, τερματίζουν διαφωνίες, διαλύονται αρνητικές εντυπώσεις. Σε προσωπικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, μην προχωρήσετε σε άμεσες κινήσεις αν πρώτα δε νιώθετε σιγουριά για την κατάληξη. Δεκτικοί θα φανείτε σε προτάσεις φίλων, ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τις αντιδραστικές σας τάσεις. Στην προσπάθεια σας να τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις το νου σας να μην δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ωστόσο η τακτική σας αν είναι αλλοπρόσαλλη ή επίμονη ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από αρνητικές και ψυχοφθόρες σχέσεις ή συνθήκες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις επαγγελματικές ή προσωπικές, όμως το καθετί θα πρέπει να έχει μέθοδο και μέτρο. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις και στα ξεσπάσματα που θα απορρέουν από την ανάγκη σας για εκτόνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγχος θα είναι αρνητικός παράγοντας σε περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε οι ενέργειες σας να είναι μεθοδικές, οι βλέψεις σας άμεσες και σοβαρές. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, επικεντρωθείτε στην ουσία και στη μελλοντική εξέλιξη. Τις καθημερινές σας υποθέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές καλό θα είναι να τις χειριστείτε με πρακτικότητα και ορθολογισμό. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα προσωπικά, συζητήσιμη θα είναι η στάση σας. Σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που απαιτείται άμεση λύση μην αφήσετε το συναίσθημα να υπερισχύσει της λογικής, οι σκέψεις σας θα πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά γεγονότα. Οι αρνητικά φορτισμένοι διασκεδάστε, κοινωνικοποιηθείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Αυθόρμητη, κοινωνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, δε θα θελήσετε να κοντραριστείτε ή να ‘ρθείτε σε ρήξη, διπλωματική θα είναι η στάση σας. Τα δύσκολα ζητήματα προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε ή να αγχωθείτε. Καινούργια πρόσωπα θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας, με ένα συγκεκριμένο άτομο θα νιώσετε πως ταιριάζουν οι απόψεις και οι ιδεολογικές σας τοποθετήσεις. Σήμερα θα προσέξετε πάρα πολύ την κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να επηρεάσετε. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, οι επιλογές θα αποδειχτούν σωστές και δημιουργικές, τα βήματα σας θα είναι πρακτικά συνετά και μελετημένα. Δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας, αν οι πράξεις σας είναι οργανωμένες τότε πολύ γρήγορα θα έρθει το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σας δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσετε να κάνετε τις νέες σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις επαφές σας, σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο έγιναν παρεξηγήσεις τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τους αρνητισμούς. Ενδεχομένως να δείξετε αδιαφορία σε πρόσωπα που δεν συμπαθείτε, καλό θα είναι η στάση σας να είναι διακριτική, αποφύγετε τις υπερβολές, χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε, να φιλοσοφήσετε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις έγνοιες και τις υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Ένα γεγονός που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα με πρόσωπο που θέλετε να αποκτήσετε στενές και συστηματικές επαφές. Αυξημένα θα είναι τα έξοδα σας, προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας και η σκέψη σας ωστόσο μη σιαχτείτε και δώσετε προχωρείς λύσεις σε δύσκολα θέματα που αφορούν εσάς και κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα δώστε σημασία στο προαίσθημα σας δε θα σας εξαπατήσει. Θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα, ονειροπολήσεις θα συνεπάρουν τις σκέψεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και αυταπάτες. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας δίνω την συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είχατε τσακωθεί στο παρελθόν τώρα θα δημιουργηθεί άνοιγμα συμφιλίωσης. Σε διαφοροποιήσεις και ανοίγματα καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση, ίσως να σας δοθεί ευκαιρία να επανεξετάσετε βλέψεις και επιθυμίες, δε θα είναι λάθος αν αποκτήστε νέα οπτική τόσο για συναισθηματικά όσο και για πρακτικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ειρηνικές και αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα βοηθήσετε, θα συμπαρασταθείτε και θα δείξετε κατανόηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο και ψυχρό ρεαλισμό, στις προσωπικές σας συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη σας υπόθεση, σε περίπτωση που σχετίζεται με αμφιβολίες και αμφισβητήσεις θα μπει φως στο τοπίο. Δεκτικοί θα είστε σε κοινωνικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να λάβετε συμμέτοχη σε νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Θα είστε προσιτοί στα καινούργια πρόσωπα, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, στα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε συγκαταβατική και προστατευτική στάση. Σε τυχόν δυσκολίες η παρέμβαση σας θα είναι ώριμη, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσωτερική τόνωση και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας δραστηριοποιήσει, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε δυναμική και χαρούμενη διάθεση, θετικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, ουσιαστικά βγαίνετε από τάσεις εσωστρέφειας και μοναχικότητας, αυτή τη φορά δε θα απομονωθείτε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι φιλικές σας συνομιλίες θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment