PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα απολαύστε και τιμήστε το σπιτικό σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες ευνοούν το να φροντίσεις να ταχτοποιήσεις κυρίως κάθε είδους οικονομικές  υποθέσεις , πληρωμές, διακανονισμούς, συμφωνίες που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, καθώς σε γεμίζει ανασφάλεια το ότι τις έχεις μέχρι τώρα παραβλέψει. Για να απαλλαγείς από αυτό το άγχος που σε πιέζει, φρόντισε να τις ταχτοποιήσεις μέσα στην σημερινή ημέρα που τα άστρα ευνοούν αυτές τις κινήσεις.  Δεν είναι άσκοπο να επιδιώξεις να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις το εισόδημα σου και να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς και τυχόν ευκαιρίες που είναι πιθανόν σήμερα να σου παρουσιαστούν και για τις οποίες πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτή. Η γενική αβεβαιότητα και ανασφάλεια για τα οικονομικά έχουν αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου και ζητάς από το ταίρι σου διαβεβαιώσεις για τα αισθήματα του, ώστε να καθησυχαστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναδύονται ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σου με άλλα πρόσωπα, την κατάσταση και την πορεία τους. Κάποιες φορές σήμερα θα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα στριμωγμένος/η στην γωνία και θέλεις να αμυνθείς στις πιέσεις που σου ασκούνται. Αυτό έχει ως επακόλουθο τεντωμένα νεύρα, που είναι συνήθως μεταδοτικά και εντάσεις που χρειάζεται μόνο ένας μικρός σπινθήρας για να γίνει η έκρηξη με απρόβλεπτα και συνήθως δυσάρεστα αποτελέσματα. Είναι λανθασμένη η άποψη σου ότι όλοι είναι εναντίον σου και υπονομεύουν τις προσπάθειες σου τορπιλίζοντας τα σχέδια και τις επιθυμίες σου, πράγμα που θα αποτελέσει την πρωταρχική αιτία για την διατάραξη των συνεργασιών και των  σχέσεων σου με πρώτο θύμα την αισθηματική σου. Το ταίρι σου που θα αισθανθεί παραμελημένο από το φέρσιμο σου θα παρεξηγηθεί και η σχέση σας θα κινδυνεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλη αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από την έντονη τάση σου για απομόνωση, αφάνεια, εσωστρέφεια. Θέλεις να χαθείς από τον κόσμο, να μην βλέπεις κανέναν και κυρίως να μην σε βλέπει κανείς, ούτε και το ταίρι σου. Επειδή όμως όλα τα νομίσματα έχουν δυο όψεις, θυμήσου το αρχαίο ρητό που έλεγε: ουδέν κακόν αμιγές καλού! Με αφορμή την εσωστρέφεια που νιώθεις, είναι μια ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να βάλεις σε τάξη τα όσα συναισθήματα σε αφορούν, να αποφορτιστείς, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, κάτι που σου λείπει και σου φαίνεται έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την διάθεση, μαζί με το ταίρι σου πάντα, να ασχοληθείς και να δραστηριοποιηθείς συλλογικά μέσα σε ομάδες, ομίλους, συλλόγους, σωματεία, όπου στο οικείο αυτό περιβάλλον συναντάς φίλους, ομοϊδεάτες, συναδέλφους, συναθλητές και από κοινού συνεργάζεστε , και αποδίδετε καλλίτερα σε αυτό που σας ενδιαφέρει και σας αρέσει. Εσύ με κίνητρο και μέσον την αίσθηση του ομαδικού πνεύματος που σε διέπει μπορείς να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου να διακριθείς και να διαπρέψεις, λειτουργώντας ομαδικά. Μέσα σ’ αυτά τα περιβάλλοντα, όπου φαίνεται και αναδεικνύεται η αξία σου, εύκολα μπορείς να κάνεις καλές φιλικές, ακόμη και αισθηματικές αν είσαι μόνος/η, αλλά και χρήσιμες επαγγελματικές  γνωριμίες που στο μέλλον θα σε βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ

Το κύρος σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι ο στόχος που επιδιώκεις, η έγνοια σου και η φροντίδα σου την σημερινή ημέρα. Οι αμφιβολίες που σου δημιουργούνται σε ταλαιπωρούν και σε εκνευρίζουν, σε κάνουν απαισιόδοξο την στιγμή που το μόνο που θέλεις να πετύχεις να είναι άψογο και άμεμπτο το προφίλ σου και που γι’ αυτό κουράζεσαι καταβάλλοντας προσπάθειες. Αυτές όμως έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο στην σχέση με το ταίρι σου που βρίσκεται μέσα σ’ αυτήν την ατμόσφαιρα που δεν είναι ευχάριστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θέλεις να εξωτερικεύεσαι, σήμερα θέλεις να αποκτάς γνώσεις, να μαθαίνεις, να πληροφορείσαι,  να επιμορφώνεσαι,  να γνωρίζεις νέα πράγματα και να αποκτάς νέες εμπειρίες. Νομίζεις σήμερα, ότι για σένα αυτό είναι το νόημα της Ζωής και κάνεις ότι σου είναι δυνατόν για να το πραγματοποιήσεις, να απολαύσεις μια πνευματική αναγέννηση που θα σε ανυψώσει στην σφαίρα της διανόησης. Μια καλή επιλογή είναι να πάτε με το ταίρι σου σε κάποια μορφωτική διάλεξη, σε ένα μουσείο, σε μια ξενάγηση. Η μέρα, θα σου επιτρέψει να επικοινωνήσεις, να επισκεφθείς, να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς, να μιλήσεις μαζί τους, να ανταλλάξετε απόψεις και πληροφορίες για τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχεις ευχάριστες ειδήσεις ακόμη και από το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις άβολα από την πληθώρα και το μέγεθος των συναισθημάτων που σου δημιουργούνται και βρίσκεσαι σε αμηχανία, που σου φέρνει ανασφάλεια και για να αμυνθείς, γίνεσαι απόλυτος, αδιάλλακτος και μονολιθικός. Καλό θα ήταν να μην συζητήσεις με το ταίρι σου φλέγοντα ζητήματα που υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσετε γιατί εσύ θα λειτουργήσεις με αδιαλλαξία, πράγμα που είναι επικίνδυνο για την σχέση σας. Θα απαλλαγείς από τα άγχη σου αν εστιάσεις στα οικονομικά και τακτοποίησης θέματα δημοσίου ή και άλλων υποχρεώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

O αλτρουισμός και η δοτικότητα σε χαρακτηρίζουν σήμερα και δεν είναι ούτε η πρώτη φορά αλλά και ούτε η τελευταία που οι ανάγκες και τα θέλω του ταιριού σου όλων των άλλων και όχι οι δικές σου θα είναι η πρώτη προτεραιότητα σου. Το ταίρι σου θα είναι το πρώτο που θα υποστεί αυτόν τον χείμαρρο προσφοράς, γιατί αυτό είναι που σε ενδιαφέρει. Λόγω της καλής ψυχικής σου διάθεσης, της ανεκτικότητας και της μετριοπάθειας που σε διακρίνουν σήμερα, είναι κατάλληλες οι συνθήκες να επιχειρήσεις την επίλυση τυχόν διαφορών με κοντινούς σου ανθρώπους, που προέκυψαν στο παρελθόν και τώρα με αντικειμενικότητα να αντιμετωπιστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πολυάσχολη μέρα για σένα ξημέρωσε και καλά θα κάνεις να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η για να τα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε όλα όσα ακολουθούν. Αυτά που θα σε απασχολήσουν είναι τα επαγγελματικά ζητήματα και όλα όσα η καθημερινή ρουτίνα σου φέρνει. Επειδή το ένα φέρνει τ’ άλλο, η κούραση σου φέρνει νεύρα, τα νεύρα εντάσεις και οι εντάσεις τι άλλο από καυγάδες, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου και να συγκρατηθείς για να μην ανοίξεις μέτωπα στο περιβάλλον σου. Επειδή η ανάγκη για διευθέτηση των υποχρεώσεων που προκύπτουν είναι επιτακτική και έχουν προτεραιότητα, το βέβαιο είναι ότι η αισθηματική σου ζωή δεν θα είναι και στα καλλίτερα της λογω ελλείψεως χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ταίρι σου μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή σου, άλλωστε, το ότι διάλεξες να είστε μαζί και έχετε χτίσει μια σχέση που σας εκφράζει και τους δυο κάτι λέει. Δεν είναι έτσι; Παράλληλα ασχολήσου και με τον εαυτό σου και κάνε μια ενδοσκόπηση και έναν απολογισμό για να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου που θα σου επιτρέψει να τις καλύψεις. Ο μαγνητισμός που ασκείς οφείλεται στην θετική ακτινοβολία που εκπέμπεις αυτήν την ξεχωριστή για σένα ημέρα, θα σου προσφέρει νέες γνωριμίες και ανθρώπους  που μπορεί να αποτελέσουν τον φιλικό σου κύκλο, και γιατί όχι, αν είσαι μόνος και να αναπτύξεις μέσα από αυτές μια αισθηματική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα που σε καλεί να δώσεις όλη σου την ενέργεια ώστε ο τομέας της οικογενείας, που είναι φορτωμένος υποχρεώσεις, σε καλεί να ασχοληθείς με αυτές. Όμως παράλληλα τρέχουν και οι επαγγελματικές που θέλουν και αυτές την φροντίδα τους. Οι πιέσεις που θα νιώθεις από τις ανάγκες που καλείσαι να καλύψεις σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε συμπληγάδες και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό που οδηγεί σε παρεξηγήσεις, τις όποιες πρέπει να αποφύγεις, δίνοντας τόπο στην οργή και αποφεύγοντας την επιθετική αμετροέπεια, αν θέλεις να υπάρχει καλή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η διέξοδος σου να τα αποφύγεις, θα είναι το ταίρι σου, γιατί αυτό θα σε χαλαρώσει αλλά και θα σε απομακρύνει από τα πεδία των μαχών.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρχονται στιγμές που καταλαβαίνεις το γιατί ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, γιατί οι άλλοι άνθρωποι παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ζωή του, γιατί αισθάνεται ότι η έλλειψη τους δημιουργεί ανασφάλειες, ακόμα και στην κυριολεξία και όχι μόνο ψυχολογικά. Έτσι λοιπόν, επιδιώκεις , χρησιμοποιώντας την διάθεση σου για επικοινωνία, να συναναστραφείς μαζί με το ταίρι σου, τους κοντινούς αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί σήμερα η απομόνωση δεν σου ταιριάζει. Είναι βέβαιο, ότι η ψυχική διάθεση που έχεις, θα γίνει αντιληπτή από τους αποδέκτες των επαφών σου και θα ανταποκριθούν ευχαρίστως. Αν είσαι μόνος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάτι που μπορείς να βρεις μέσα από τις παρέες σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment