PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σε φάση εκκαθαρίσεων και προετοιμασίας.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μπορεί να σας προβληματίζουν. Όμως η ατμόσφαιρα ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις όλων των τύπων. Έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Με θετική διάθεση, μπορείτε να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Επίσης, τώρα μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των διαδικτυακών σας επαφών.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια θέματα του παρελθόντος ενδέχεται να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Μπορεί να αφορούν υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς, είτε ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Μήπως έχετε ξεχάσει κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας ή άτομα με τα οποία υπάρχει ακόμη μια πικρία; Τώρα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε, προκειμένου να κλείσετε οριστικά την πόρτα στα παλιά. Επικοινωνήστε με όσους πρέπει, μιας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ίσως κάπου εκεί να σας αναμένει και για ευκαιρία για οικονομικά κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε ανασφάλεια για μια σειρά θεμάτων αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να φτάνετε σε σημείο να αμφισβητείτε και την κρίση σας επί αυτών. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Αυτά που θα σας πουν θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα βρείτε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά την απαραίτητη απόσυρση των ημερών, ενδέχεται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας να αυξάνονται. Δεν πρέπει να εξουθενώνετε τον εαυτό σας γιατί θα ξεμείνετε από ενέργεια. Αν έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά ταυτόχρονα, ίσως οι συγκυρίες σας ευνοούν για να διαχειριστείτε κάποια θέματα. Έτσι θα σας μείνει αρκετός χρόνος για να πάρετε στη συνέχεια τις αναγκαίες προφυλάξεις για την υγεία και τις αντοχές σας. Όταν καταφέρετε να ανανεώσετε την οπτική σας, θα ανορθωθεί αντίστοιχα και η αισιοδοξία σας.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει ενέργεια και αισιοδοξία. Θα νιώσετε να αυξάνεται η δημοτικότητά σας και να διευρύνεται ο κύκλος των υποστηρικτών σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία, για να εντοπίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να τους προσεγγίσετε μέσω του διαδικτύου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε άμεση ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Ευτυχώς οι συγκυρίες που επικρατούν σας ευνοούν, για να προσφέρετε στα άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Η παρουσία σας θα ενδυναμώσει τη μεταξύ σας σχέση, για να επανέλθει η γαλήνη και η αρμονία στο περιβάλλον σας. Η εποχή ενδείκνυται για να κάνετε και μια εαρινή καθαριότητα ή να τακτοποιήσετε ντουλάπια και ντουλάπες. Αυτή η διαδικασία θα σας ανακουφίσει και θα σας αναζωογονήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η εξωστρέφεια σας είναι στα ύψη και δεν αντέχετε τη σκέψη να μείνετε στο σπίτι. Έχετε ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φίλους ή να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Για να αντισταθμίσετε αυτή την «απαγορευτική» για την εποχή παρόρμηση, αξιοποιήστε την ενέργειά σας διαφορετικά. Επικοινωνήστε με τους δικούς σας μέσω διαδικτύου και με την ευκαιρία αναζητήστε επιπλέον επαφές που θα ενισχύσουν τον κύκλο σας. Μετά μπορείτε και να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με ένα δωράκι που θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια τάση προς τον υλισμό, μεγαλύτερη απ’ όσο πρέπει. Πρέπει να μειώσετε άμεσα τη μανία σας, πριν φτάσετε στο σημείο να το συνειδητοποιήσετε με τον δύσκολο τρόπο. Το ότι περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπαταλάτε χρήματα σε άσκοπες αγορές μέσω διαδικτύου. Αν διαθέσετε την ενέργειά σας στο να αυξήσετε το εισόδημά σας, θα βελτιώσετε ουσιαστικά τη διαβίωσή σας. Στο μεταξύ, ας αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να συνειδητοποιήσετε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι δυναμισμό και αισιοδοξία. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας για να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις και τα ζητούμενα σας. Μην διστάσετε να αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Ακόμα και μικρές αλλαγές να κάνετε, θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και θα έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να πάψετε να προσποιήστε ότι όλα είναι ρόδινα στη ζωή σας. Αν δεν αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας, η πίεση θα επηρεάσει την πνευματική σας διαύγεια. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, για να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα ώστε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Μην αμφισβητείτε τις ικανότητές σας, παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στην κατάκτηση της ηρεμίας και της ευτυχίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για δικτυώσεις. Αξιοποιήστε τη για περισσότερη επικοινωνία και σύνδεση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αυτό θα ωφελήσει τις φιλικές και επαγγελματικές επαφές, ενώ θα ενδυναμώσει τη σχέση με άτομα που έχετε απομακρυνθεί αλλά αγαπάτε και εκτιμάτε. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες νέες διασυνδέσεις που θα βελτιώσουν πολύ τη καθημερινότητά σας στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ.

Οι εξελίξεις θα αρχίζουν να ανακτούν ξανά ταχύτητα. Αυτό θα ενισχύσει τη θετική σας οπτική προς τα άτομα του περιβάλλοντός σας, όπως και για καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Χαλαρώστε, περάστε χρόνο με τους δικούς ανθρώπους, στραφείτε στην ξεκούραση που έχετε ανάγκη. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας και ωθούν την αίσια οπτική σας για το μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment