PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να είστε ευέλικτοι.

ΚΡΙΟΣ

Οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και πρακτικές, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τα υπεροπτικά λόγια και την υπερβολική αυτοεκτίμηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Σήμερα θα φανείτε εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση που θα ανοίξει νέες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, θα καταφέρετε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις με ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με πολύ έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί ελεύθερα χωρίς αναστολές.

ΛΕΩΝ

Έρχονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!! Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σας συμβουλεύω να δράσετε δυναμικά, αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Προσοχή σε τάσεις ανταγωνισμού και υπεροψίας. Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην ερωτική σας ζωή καινούργιο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο αποφύγετε τις βιασύνες και τις ανυπομονησίες, κινηθείτε συνετά, βαδίστε πατώντας γερά στο έδαφος. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα γνωριστείτε με ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, τώρα υλοποιείτε και ολοκληρώνετε. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Στα ερωτικά σας τολμηρός και εποικοδομητικός διάλογος θα φέρει επανασύνδεση σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, τόλμη και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Χαλιναγωγείστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, καλό θα είναι να μην υπάρξει έπαρση στις εκφράσεις σας. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του ένα ερωτικό πρόσωπο. Αν εκδηλώσετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, σήμερα θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν θέλετε επανασύνδεση τότε κινηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικός ζήλος θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σας πιάσει η εργασιομανία σας, προσοχή στις υπερβολές. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης. Μια εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα προκαλέσει ερωτικό ξάφνιασμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα με δυνατές οικονομικές προοπτικές. Η σημερινή μέρα θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε και θα ερωτευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκές εξελίξεις σας φέρνει η σημερινή μέρα σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξει γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment