PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οι ισχυρές και αυστηρές παραδόσεις επικρατούν.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πάρα πολύ κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας. Ίσως κάποιους να τους έχετε θέσει εδώ και καιρό αλλά ως τώρα δεν ήσασταν σε θέση να τους πραγματώσετε. Χαρείτε με τη στήριξη που θα σας παράσχουν συνάδελφοι και φίλοι, προκειμένου να προχωρήσετε ακόμα περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Διατηρήστε την πίστη στον εαυτό σας και τη θετική οπτική για τα πράγματα. Μην επιστρέψετε σε τίποτα αρνητικό ή δυσάρεστο να εμποδίσει την πορεία σας και να ρίξει την αυτοπεποίθησή σας. Όσο προχωράτε με αποφασιστικότητα, θα βρίσκετε λύσεις ακόμα και σε προβλήματα που έχουν καθυστερήσει την υλοποίηση των στόχων σας. Αποδεχθείτε τα δεδομένα ως έχουν και αντιμετωπίστε τα. Να ξέρετε ότι αν τα αρνείστε ή προσπαθείτε να τα «επιδιορθώσετε», θα καθυστερείτε οι ίδιοι την πρόοδό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσετε τους στόχους σας; Αυτή έχει φτάσει! Πλέον θα μπορέσετε να εκπληρώσετε κάθε όνειρό σας, αρκεί να μείνετε προσγειωμένοι και να μην βιάζεστε. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να επιφέρουν τα αποτελέσματα που λαχταρούσατε, σύντομα θα γευτείτε καρπούς από της επιτυχίας σας. Μοιραστείτε τη χαρά σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανό να σας προκύψουν κάποιες δυσχέρειες. Τα άστρα δεν είναι πολύ φιλικά απέναντί σας αλλά δεν πρέπει να πανικοβληθείτε γιατί η φάση είναι παροδική. Αφήστε τις συγκυρίες να εξελιχθούν χωρίς να αναμιχθείτε, μέχρι να νιώσετε ότι η ατμόσφαιρα έχει ελαφρύνει. Στη συνέχεια οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν, για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Αν οι γύρω σας έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, πάψτε να σπαταλάτε την ενέργειά σας με τα προβλήματά τους.

ΛΕΩΝ

Σας προσεγγίζουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις. Να αναμένετε ότι πολλά θα αλλάξουν, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας δεδομένα! Περνάτε σε μια πιο δυναμική φάση ζωής, που θα απαιτήσει να επιστρατεύσετε όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Κλείστε όλα τα κεφάλαια με το παρελθόν και ολοκληρώστε κάθε εκκρεμότητα. Έτσι δεν θα υπάρχει τίποτα που να καθυστερήσει την αίσια πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα είναι αίσια και έχετε εξαιρετική διάθεση. Το νιώθετε ότι προσεγγίζουν κάποιες σημαντικές και θετικές αλλαγές. Όχι μόνο θα σας ανανεώσουν αλλά θα σας δώσουν και περιθώριο χρόνου για να ξεκουραστείτε. Με τη ζωτικότητα και την ενέργειά σας, θα επουλώσετε πικρίες και πληγές του παρελθόντος. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να γεμίσετε ηθική και ψυχική ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατεύστε την ελαστικότητά σας στο εξής, πρέπει να χειριστείτε τα πάντα με τα μοναδικά διπλωματικά χαρίσματά σας, με ειλικρίνεια και ευγένεια. Όσο δεν επιμένετε ότι τα γνωρίζετε όλα, δεν θα απογοητευθείτε. Η ευθύτητα σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των άλλων, καθώς θα ξέρουν πού στέκονται σε σχέση με εσάς. Έτσι θα αποφύγετε πολλές διαφωνίες και εντάσεις στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό κάνατε έναν σημαντικό απολογισμό ζωής, είχατε την ανάγκη να επιθεωρήσετε τις έως τώρα επιδόσεις σας, ως προς τους στόχους που έχετε θέσει. Αυτή η διαδικασία σας βοήθησε να ωριμάσετε, ώστε να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας αλλά και τα θετικά στοιχεία σας. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να κάνετε τα επόμενα βήματα που θα υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στα θέματα που έχουν προτεραιότητα στη ζωή σας. Πρέπει να κάνετε τα ενδεδειγμένα βήματα, προκειμένου να αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο. Μετά από αυτά θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να σας δώσουν όση ενέργεια και αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να βγάλετε όλα τα εμπόδια από τον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζυγίστε με προσοχή κάθε σας κίνηση και να προσέχετε τη συμπεριφορά σας. Με σύνεση, προγραμματισμό και μεθοδικότητα θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι ενίοτε χρειάζονται κάποιοι ελιγμοί για να παρακάμψετε τα εμπόδια που προκύπτουν στην πορεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους σας, μην αντιδράτε απερίσκεπτα και αφήστε τη λογική να πάρει τα ηνία των κινήσεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να υλοποιήσετε το πρόγραμμά σας; Σας χρειάζεται επιπλέον συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση, ώστε να παρακάμπτετε τα ασήμαντα εμπόδια που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας. Αν κάποιοι άνθρωποι προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας εμποδίσουν, φροντίστε να τους απομακρύνετε το συντομότερο.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό ευθύνεται κάποιος αρνητισμός που διαισθάνεστε στο περιβάλλον σας. Να ξέρετε ότι αυτή η αστάθεια δεν θα εξαφανιστεί από μόνη της, αν παρασύρεστε από τη δική της ενέργεια και όχι τη δική σας. Το κλειδί για να βγείτε από αυτή την παγίδα, είναι να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Τίποτα δεν είναι τόσο δυσχερές όσο φαντάζεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment