PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα διάφορα γεγονότα και καταστάσεις θα συμβούν απροσδόκητα.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας παίρνουν τα ηνία. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να πάρετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας με αποφασιστικότητα. Μια επαφή που έχετε κάνει με ένα άτομο σε θέση ισχύος, έχει τα φόντα να πάει τα σχέδιά σας στο επόμενο επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το νιώθετε ότι είστε σε άρτια πορεία υλοποίησης των στόχων σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να παρέμβει στα σχέδιά σας και να σας εκτρέψει. Να εμπιστεύεστε μόνο τον εαυτό σας, τις ικανότητες και την κρίση σας. Σύντομα θα λάβετε δικαίωση για όλες τις αποφάσεις και τις δράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί κάποια πράγματα να μην εξελίσσονται όπως τα είχατε σχεδιάσει. Αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε, αντιθέτως επιστρατεύστε την ψυχραιμία και τη λογική σας. Μπορείτε να λάβετε ώθηση από την αποδοχή των νέων δεδομένων σας. Δείτε τα ως μια ευκαιρία επαναπρογραμματισμού, ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Στο μεταξύ, δεν πρέπει να βιαστείτε να αποκαλύψετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ακολουθήστε την πορεία που έχετε χαράξει και μην χάνετε την εστίασή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με ανέλπιστη ταχύτητα. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κάπως χαμένοι, αλλά μην ενδώσετε στην παρόρμηση να εγκαταλείψετε τη μάχη, δεν πρέπει να χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αν τις αφήσετε να εξελιχθούν, θα κερδίσετε χρόνο για να προσαρμοστείτε στη νέα σας πραγματικότητα. Μην παραδίνεστε, έχετε όλα τα φόντα να πετύχετε.

ΛΕΩΝ

Εστιάστε στους στόχους σας. Κάποια προβλήματα που προκύπτουν στην πορεία σας, απαιτούν χρόνο για να επιλυθούν και αυτό μπορεί να σας αγχώνει. Αλλά με πίστη στον εαυτό σας και προσοχή, θα αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις που θα σας βγάλουν εκτός πορείας. Μπορείτε να φέρετε ξανά την ισορροπία στο περιβάλλον σας και να πραγματώσετε τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση των τελευταίων ημερών σας έχει εξουθενώσει σωματικά και ψυχικά. Αυτή η κούραση ευθύνεται για κάποιες λανθασμένες κινήσεις, που ίσως θεωρείτε ότι σας έφτασαν σε αδιέξοδο. Χρειάζεστε ξεκούραση, ηρεμία και επιθεώρηση των δεδομένων σας. Χειριστείτε ένα θέμα την κάθε φορά και στήστε μια νέα στρατηγική που θα ακολουθήσετε χωρίς παρεκκλίσεις. Έτσι θα διορθώσετε τις όποιες ατέλειες, ώστε να γίνει πιο ρόδινο το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται να επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Αλλά είναι θετική, καθώς την προκαλούν οι πολλές και ταχύτατες αλλαγές που συμβαίνουν. Γι’ αυτό προσέξτε μια πιθανή τάση κυκλοθυμίας, δεν πρέπει να απογοητευτείτε ή να εγκαταλείψετε την προσπάθεια, οι προσδοκίες σας είναι εφικτές, αν διατηρήσετε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Όχι μόνο θα προσαρμοστείτε στις νέες συγκυρίες, θα αρχίσετε να αποκομίζετε θριάμβους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλοι οι τομείς της ζωής σας έχουν μπει σε αίσια πορεία. Η σκληρή δουλειά σας αρχίζει να αποδίδει καρπούς, καθώς κλείνετε πολλές υποθέσεις και ολοκληρώνετε εκκρεμότητες. Απολαύστε τα αισθήματα χαράς και ανακούφισης που σας κατακλύζουν, μπείτε σε νέες περιπέτειες με δυναμισμό και αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Μόνο έτσι θα χειριστείτε κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις, που έχουν τη δυναμική να προκαλέσουν χάος γύρω σας. Αποδεχθείτε τη ροή των γεγονότων και αντικρίστε τα με ψυχραιμία. Στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους, που πάντα σας στηρίζουν και νοιάζονται για την ευημερία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσετε προτεραιότητες. Έχετε αρκετή αισιοδοξία και δυναμισμό, για να κάνετε εποικοδομητικές κινήσεις. Καταλήξτε στις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Προτιμήστε να αγνοήσετε όσα τεκταίνονται γύρω σας, για να επενδύσετε την ενέργειά σας στην υλοποίηση των δικών σας στόχων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβλήματα φαίνεται να σας προσεγγίζουν σχεδόν από κάθε πλευρά της ζωής σας, αλλά αντί να αρχίσετε να ανησυχείτε, προτιμήστε να αξιοποιήσετε την τύχη που είναι με το μέρος σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και θα επικρατήσει η ηρεμία. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποθαρρύνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα και σημαντικές αποφάσεις. Θα καταφέρετε περισσότερα, αν συνεχίσετε στην πορεία που έχετε χαράξει χωρίς να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Διαθέστε χρόνο για να θέσετε προτεραιότητες σε όλα τα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Έτσι θα έχετε σύντομα το περιθώριο να ξεκουραστείτε και να περάσετε στην οργάνωση του μέλλοντος σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment