PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αδράξτε τη μέρα και πάρτε τα ηνία της ζωής σας.

ΚΡΙΟΣ

Τώρα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε πολλά από τα θέματά σας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να οργανώσετε αποδοτικά τον χρόνο σας, να θέσετε προτεραιότητες και να εμμείνετε στους στόχους σας. Στην πορεία θα δείτε ότι έχετε στήριξη από πολλούς ανθρώπους, που θέλουν πραγματικά μόνο το καλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αφήσει πολλές πόρτες ανοικτές στο παρελθόν κι αυτό σας κρατά πίσω. Όσο δεν επιλύετε αυτά τα προβλήματα αλλά συνεχίζετε να τα κρύβετε κάτω από το χαλί, θα τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Έτσι δεν θα σας απομένει ενέργεια για να στραφείτε στις μελλοντικές σας κινήσεις. Αξιοποιήστε την τωρινή εύνοια των άστρων, για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας: Βάλτε σε σειρά όλα τα θέματα και κλείστε τις παλιές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι βέβαιο ότι νιώθετε περισσότερο άγχος από το συνηθισμένο. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβετε κάποιες καινούργιες ευθύνες. Παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο σας, χωρίς να επιτρέψετε στα εμπόδια να σας βγάλουν από την πορεία σας. Η σωστή διαχείριση του χρόνου θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, για να κινηθείτε με πρόγραμμα χωρίς να εξαντληθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρετε πολύ καλά πόσο αποδοτικοί και ικανοί είστε. Γι’ αυτό είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τα προσόντα σας για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Αν νιώσετε να χάνετε την αισιοδοξία ή τη δυναμική σας, μην αποθαρρυνθείτε. Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε προσωρινή δυσχέρεια, αν εμμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε μειωμένα τα επίπεδα της ενέργειά σας, η κόπωση σας οφείλεται στις πολλές υποχρεώσεις που είχατε τον τελευταίο καιρό, τις οποίες παλέψατε να διεκπεραιώσετε. Πλέον έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξεκουραστείτε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ανανεωθείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Έτσι θα κάνετε μια δυναμική επάνοδο, για να φτάσετε γρήγορα στην επιτυχία με δουλειά και πειθαρχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή εξελίσσεται με αρκετή πίεση. Έχετε πολλά να χειριστείτε και καταβάλετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, γιατί πλησιάζει η λήξη των χρονικών σας περιθωρίων. Πρέπει να οργανωθείτε και να μένετε στο πλαίσιο του προγράμματός σας, για να ελέγχετε καλύτερα τον χρόνο και τις κινήσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να σας καταβάλει η απαισιοδοξία, όσα κι αν είναι αυτά που βλέπετε μπροστά σας. Με ένα βήμα την κάθε φορά, θα κλείσετε εκκρεμότητες και μετά θα περάσετε σε ένα εγχειρήματα. Να θυμάστε ότι δεν γίνονται όλα ταυτόχρονα.

ΖΥΓΟΣ

Θα κληθείτε να χειριστείτε αρκετές προβληματικές καταστάσεις που οφείλονται κυρίως σε λάθη άλλων. Για να μην χάσετε την εστίαση και την ισορροπία σας, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Για να μην πιεστείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, στηριχτείτε στη διαίσθησή σας. Έτσι θα έχετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων και τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Να χειριστείτε έξυπνα και διπλωματικά κάθε κίνηση που θα σας φανεί ύποπτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις φαίνεται να βαραίνουν πολύ τους ώμους σας. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεάζεται όλο περισσότερο και η ψυχολογία σας. Ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους και στη συνέχεια νιώθετε άσχημα που τους αδικήσατε. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι ξεκούραση. Έτσι θα ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις σας, θα επαναφορτιστείτε και θα επιστρέψετε πιο αποφασιστικοί απ’ όσο φαντάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες, αν τώρα παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα αναδειχθείτε νικητές. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε ανεύθυνες κινήσεις ή να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Κάποια σοβαρά θέματα απαιτούν περισσότερη σκέψη και οργάνωση. Στο μεταξύ, ενδείκνυται να ακούσετε τις συμβουλές δικών σας ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Επειδή θέλουν μόνο το καλό σας, είναι στο πλάι σας και θα στηρίξουν κάθε προσπάθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε επιτέλους να κοιτάξετε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σας. Τώρα θα τα χειριστείτε με περισσότερη προσοχή και ωριμότητα, πάνω που προσεγγίζατε το στάδιο της απογοήτευσης. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας ανορθώνονται ως δια μαγείας και όλα παίρνουν αίσιο πρόσημο. Αξιοποιήστε την εύνοια της περιόδου και εντοπίστε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Η επιτυχία φέρει το δικό σας όνομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα θέματά σας παίρνουν πλέον αίσια πορεία. Τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε ακόμα και θέματα που σας ταλαιπώρησαν για καιρό. Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε αυτό τον σταθερό βηματισμό και την ισορροπημένη ατμόσφαιρα. Αν αφήνετε προβλήματα να σωρεύονται, κάποια στιγμή θα σας πνίξουν. Να αντιδράτε άμεσα αν νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Διαθέτετε όλο το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μπαίνετε σε μια δύσκολη φάση. Κάποιες συγκυρίες ενδέχεται να σας θέσουν εμπόδια και να καθυστερήσουν την πορεία σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι, με καθαρή σκέψη και προσήλωση στους στόχους σας, ρεαλιστές ως προς την πραγμάτωσή τους. Τολμήστε να πειραματιστείτε με καινούργιες ιδέες και πρακτικές. Βάλτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment