PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επαφές και διασυνδέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τις φιλικές σου σχέσεις και θα νοιώσεις την ανάγκη της παρουσίας των φιλών σου και να αφήσεις προσωρινά τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου. Θα υποκύψεις λοιπόν στην παρόρμηση σου αυτήν να τους συναντήσεις και θα περάσεις καλά. Ο μόνος που κινδυνεύει είναι το πορτοφόλι σου, γιατί αν το παρακάνεις θα βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη φωτίζει τα όσα σχετίζονται με το επάγγελμα σου και την επιθυμία σου για αναγνώριση σ’ αυτόν τον τομέα. Όμως το μεσημέρι σου υπογραμμίζει ότι έχεις και προσωπική ζωή και δεν πρέπει να παραγνωρίζεις τις ανάγκες της. Σαν μεθοδικός που είσαι, μοίρασε τον χρόνο σου ώστε να καλύπτεις τις απαιτήσεις και των δυο πτυχών της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το πρωί νιώθεις ανανέωση και ότι έχεις πάρει τα πάνω σου! Δείχνει η ημέρα να είναι κομμένη ραμμένη για σένα ώστε να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κάνοντας επαφές και δημόσιες σχέσεις τώρα που υπάρχει ο χρόνος. Από το μεσημέρι και μετά έρχεται το αποκορύφωμα και ευνοεί ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες σου για επαφές. Μονό μελανό σημείο της ημέρας οι διαθέσεις σου να αδειάσεις το πορτοφόλι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα σου φέρνει ανησυχίες για τα οικονομικά σου και ιδίως αν τα έσοδα σου επαρκούν. Η σημερινή αστρολογική όψη μπορεί να σου ανοίξει πόρτες για μόνιμη ή έστω προσωρινή βελτίωση των εσόδων σου. Αν επιδιώξεις να δεις τους κατάλληλους ανθρώπους που μέσω αυτών θα το κατορθώσεις, ο δρόμος είναι ανοιχτός.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες θα σου φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις και θα συσφιχθούν ακόμη περισσότερο προς μεγάλη σου ευχαρίστηση. Το μεσημέρι κάνει την ατμόσφαιρα ακόμη καλύτερη. Λόγω της μεγάλης ευφυΐας σου αλλά και της γοητείας που ασκείς, ότι ξεκινήσεις, νέες σχέσεις και συνεργασίες θα πέφτουν στα πόδια σου για να τις πραγματοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου υπενθυμίζει τις όποιες εκκρεμότητες έχεις αφήσει, παράξενο για σένα! Το μεσημέρι θα σου υπογραμμίσει ότι έχεις επίσης ξεχάσει και παραβλέψει και τις προσωπικές σου ανάγκες, άλλο παράξενο. Για να μην βγεις από τα νερά σου, φρόντισε να βρεις χρόνο για κάθε είδους ανάγκες που έχεις για να νοιώσεις καλά.

ΖΥΓΟΣ

Μια ωραία μέρα ξημερώνει για σένα, αφού είναι ευνοϊκή για σένα και σου φέρνει ευχάριστη διάθεση. Είναι ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, τις παρέες σου, τους φίλους σου. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε σπρώξει να εξοκείλεις διασκεδάζοντας και να διακινδυνεύσεις σημαντικές σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνεις εσωστρεφής και θα κλειστείς στο καβούκι σου και την προστασία του. Η σημερινή αστρολογική όψη θα στρέψει την προσοχή σου σε πάσης φύσεως ανάγκες σου, οικονομικές, προσωπικές, επαγγελματικές. Στον επαγγελματικό τομέα που σε ενδιαφέρει ιδιαιτέρα, ίσως να διαφαίνεται κάποια ελκυστική πρόταση που όμως πρέπει να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις γιατί θα είναι δεσμευτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνικότητα σου τονίζεται και οι γύρω σου μαγνητίζονται από την πολύ ανοιχτή σου διάθεση και οι δημόσιες σχέσεις σου απογειώνονται. Εφ’ όσον το θέλεις και το χρησιμοποιήσεις οι γνωριμίες σου θα πολλαπλασιαστούν και ανάμεσα τους και αρκετές χρήσιμες. Η έλξη που ασκείς σε αισθηματικό επίπεδο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ατμόσφαιρα που σε κάνει περιζήτητο/η. Να αντισταθείς όμως στις τάσεις σου για υπερβολικές δαπάνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου για να μπουν σε μια σειρά. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν κάποιες ανάγκες που δεν έχεις καλύψει και ανησυχείς. Βεβαιώσου όμως ότι αυτές οι ανάγκες είναι υπαρκτές και κατόπιν ασχολήσου με την κάλυψη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα τονίζονται οι εσώτερες επιθυμίες και αυτά που νιώθεις ότι έχεις ανάγκη. Η σημερινή αστρολογική όψη σου υπογραμμίζει, ότι ο διακαής σου πόθος είναι η αποδοχή και η αναγνώριση των άλλων. Η εύνοια που έχεις σήμερα σου το κάνει εύκολο ώστε να κερδίζεις τους άλλους και να κανείς νέες καλές  γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου υποβάλλει σκέψεις που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Η μέρα στρέφει αυτές τις σκέψεις στο τι σου λείπει και δεν το έχεις και όχι σε ότι έχεις. Επειδή κάποιες ανάγκες μεταβάλλονται και είναι ρευστές, προχώρησε σε έναν απολογισμό του τι πράγματι χρειάζεσαι τώρα, ώστε οι ανάγκες σου να είναι επικαιροποιημένες για να τις αντιμετωπίσεις σωστά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment