PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ακολουθήστε την καρδιά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η επαναστατικότητά σας φτάνει αυτή του Τσε Γκεβάρα, είστε αποφασισμένοι να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί πλέον. Θα έχετε τη δύναμη να ξεκαθαρίσετε όσα σας προβληματίζουν και σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε μόνο να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός, γιατί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνετε μια λάθος κίνηση. Όσο προχωράτε αργά και σταθερά, τόσο πιο κοντά στους στόχους σας θα φτάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις και διαφωνίες με τους αγαπημένους σας μπορεί να σας απογοητεύσουν, καλό είναι να μετράτε διπλά τα λόγια και τις πράξεις σας, για να μην γίνει πιο δυσχερές το κλίμα. Θα κερδίσετε περισσότερα αν παραμείνετε πιστοί και ειλικρινείς, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει, με ήρεμο τόνο και διάθεση για εύρεση λύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε να ξεφύγετε από την πίεση της τελευταίας περιόδου; Πρέπει να επιστρατεύστε το δυναμισμό σας, για να χειριστείτε τις δυσκολίες και τις εντάσεις που σας έχουν βαλτώσει. Οι βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις δεν θα ωφελήσουν σε κάτι την ατμόσφαιρα, ακόμα και με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Παραμείνετε ψύχραιμοι, για να μην πείτε πράγματα που δεν θα μπορέσετε μετά να πάρετε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι επικρατεί κάτι σαν χάος στη ζωή και τις σκέψεις σας τον τελευταίο καιρό, χρειάζεστε λίγο χρόνο, για να ανασυνταχθείτε και να επιστρέψετε στη διαύγεια. Σταδιακά θα καταφέρετε να απομακρύνετε όποια εμπόδια υπάρχουν στην πορεία σας, για να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε. Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση και αυτό χρειάζεστε ανανέωση και δημιουργικότητα, για να ξεκινήσετε καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Στραφείτε στην εστίαση αυτές τις μέρες, πρέπει να κάνετε έναν ειλικρινή και ώριμο διάλογο με τον εαυτό σας, για να χειριστείτε τα όποια συναισθηματικά αλλά και πρακτικά προβλήματα. Δεν πρέπει να επηρεαστείτε από πιθανά εριστικά σχόλια, από άτομα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε τη ζωή σας. Αν κλείσετε τα αφτιά σας σε όσους έχουν δείξει ότι αδιαφορούν για τη δική σας οπτική, σύντομα θα περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να αποκτά πιο ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς, χάρη στη δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα, πλέον θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη των κόπων σας. Σκεφτείτε εκείνες τις πτυχές θεμάτων που ξέρετε ότι ευθύνονται για τις εντάσεις και δυσχέρειες που βιώσατε τον τελευταίο καιρό. Στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τη διαίσθησή σας. Όλα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν ακόμα πιο αίσια.

ΖΥΓΟΣ

Η απαισιοδοξία γίνεται μια κατάσταση του παρελθόντος, επιτέλους θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με πιο ρόδινη προοπτική, να αποφεύγετε πρόσωπα και πράγματα που σας βλάπτουν. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από εμπόδια και δυσκολίες που σας περιορίζουν. Η πορεία σας προβλέπεται θετική και επιτυχημένη, μην την θολώνετε με σκέψεις που καθυστερούν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας είναι πολύ ανορθωμένη, νιώθετε πλέον τη χαρά και την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Βαδίστε στην πορεία που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας, χωρίς να βιάζεστε να κάνετε αλλαγές. Όσο συνεχίζετε να πορεύεστε με το ένστικτο και τη λογική, αυτός ο συνδυασμός δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σύμπαν σας καλεί να αντιμετωπίσετε λίγο πιο χαλαρά τα θέματά σας, πρέπει να κατανοήσετε ότι η πίεση της τελευταίας περιόδου, έχει καταπονήσει κατά πολύ τα όριά σας. Κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις αντοχές σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε, τόσο στις προκλήσεις όσο και στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα. Τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει την επαφή με τους στόχους σας, γι’ αυτό νιώθετε αποσυντονισμένοι και αγχωμένοι. Κάντε μια ανάπαυλα και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας και μόνο, για να κάνετε τον απαραίτητο απολογισμό. Έτσι θα χαλαρώσετε, θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας και θα μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή σε πολλούς τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι και ανασφαλείς, αν έχετε την τάση να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας, πρέπει να της αντισταθείτε. Το καλύτερο για εσάς αυτή τη στιγμή, είναι να ανοιχτείτε. Να εκφράσετε όσα σας προβληματίζουν σε ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Η ανταπόκριση που θα λάβετε, θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάψτε να είστε παθητικοί παρατηρητές της ζωής σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τάξη στις κινήσεις και την οπτική σας για το μέλλον. Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, να υιοθετήσετε θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν, η ρεαλιστική οπτική θα σας οδηγήσει και στις λύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment