PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ασχοληθείτε με ό,τι ευχάριστο.

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεται διπλός κόπος από μεριάς σου για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Η συνεργασία από την άλλη είναι δύσκολη αφού υπάρχουν προβλήματα και ασυνεννοησίες με τους συναδέλφους. Προσπάθησε να είσαι κατανοητός σε αυτά που ζητάς για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και σε γεμίζουν νέα και πληροφορίες που αγνοούσες. Δείξε προσοχή σε αυτά που εκμυστηρεύεσαι εσύ στους άλλους γιατί είναι πολύ εύκολο να εκτεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα υπάρχει μια γλυκιά νοσταλγία για το παρελθόν. Αναπολείς πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν περάσει από τη ζωή σου. Κάνεις  συζητήσεις με φίλους για τα περασμένα. Ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν σου κάνει την επανεμφάνισή του. Το αποτέλεσμα είναι να μπερδευτείς μέσα σου και να νιώθεις ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Προσπάθησε να σκεφτείς καλά πριν προχωρήσεις σε μια νέα κατάσταση γιατί τα συναισθήματα που σου γεννιούνται από αυτό το άτομο μπορεί να εξαφανιστούν το ίδιο εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βοηθά να αποκαλύψεις ένα μυστικό καθώς και τα πραγματικά συναισθήματα και προθέσεις των γύρω σου. Μην αντιδράσεις αν αυτά που λαμβάνεις από τους άλλους δεν είναι τα επιθυμητά γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αντιληφθεί σωστά τις καταστάσεις. Μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο γεμίζοντας σε αμφιβολίες και σκέψεις. Αν είσαι σε σχέση μην μπεις στη διαδικασία να ρισκάρεις κάτι μόνιμο γιατί σίγουρα θα κάνεις λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια υπόθεση στον εργασιακό τομέα που είχε μείνει στη μέση ζητάει τώρα να δώσεις λύση. Υπάρχουν γενικά εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις. Εργάζεσαι σκληρά και νιώθεις ότι το αποτέλεσμα αργεί να έρθει. Προσπάθησε να οργανώσεις λίγο τις δουλειές σου προκειμένου να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο. Αναβολές και καθυστερήσεις σε βγάζουν εκτός πλάνου. Συναισθηματικά, έχεις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο σου κάνει καλό κάτι τέτοιο. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τα θέλω σου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει έντονη επικοινωνία σήμερα με φιλικά πρόσωπα. Υπάρχουν αναβολές στα σχέδια σου, και καθυστερήσεις. Μην εκνευρίζεσαι γιατί δεν κερδίζεις κάτι. Δέξου ψύχραιμα ότι σήμερα θα δεις τα σχέδια σου να αλλάζουν δύο και τρεις φορές. Άτομα από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνισή τους και εσύ δεν ξέρεις που να στρέψεις το ενδιαφέρον σου. Σκέφτεσαι να σπαταλήσεις χρόνο με κάποιον που το έχεις ξαναδεί το έργο ή να ανοίξεις τα φτερά σου για νέα μέρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα υπάρχει ερωτική διάθεση. Κάνουν την επανεμφάνιση τους άτομα που είχες καιρό να ακούσεις νέα τους. Νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά έντονα πολλές φορές μέσα στη μέρα. Κανονίζεις συναντήσεις και ραντεβουδάκια. Θα σε συμβούλευα να μη δώσεις σημασία σε καινούργιες γνωριμίες γιατί θα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν άτομα από το παρελθόν. Ερωτικές ιστορίες που για κάποιο λόγο έμειναν στη μέση. Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να μη δείξεις επιπόλαιο χαρακτήρα και κυρίως να μην αποφορτίζεις τα νεύρα σου εκεί.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου έχει διακυμάνσεις. Τη μια είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος και την άλλη μια καθυστέρηση ή αναβολή σε αυτά που σχεδιάζεις σου χαλάνε όλη την καλή διάθεση. Θέματα με δημόσιες υπηρεσίες που προκύπτουν σε αναγκάζουν να μπεις σε γρήγορο ρυθμό διεκπεραίωσης. Προσοχή σε μηνύματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο. Υπάρχει  περίπτωση να μπερδευτεί η επικοινωνία. Συναισθηματικά, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλεις έχεις νεύρα και απογοήτευση. Δοκίμασε να μην δίνεις τόση σημασία στις λεπτομέρειες και θα δεις ότι δεν είναι  και τραγικά όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μια μικρή παρεξήγηση στο γραφείο σου δημιουργεί εκνευρισμό. Η επικοινωνία με τους γύρω σου βλέπεις ότι είναι δύσκολη και καταβάλεις διπλή προσπάθεια για να γίνεις κατανοητός. Τυχαίες συναντήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος όμως αλλάζουν το σκηνικό της μέρας και το μετατρέπουν σε μυστηριώδης και συναρπαστικό. Δοκίμασε να αφεθείς στα συναισθήματα σου και μην προσπαθείς να προγραμματίσεις το κάθε τι. Πρόσωπα της οικογένειας σήμερα είναι δίπλα σου. Ίσως μάθεις ένα μυστικό που υπήρχε χρόνια και αγνοούσες. Δώσε τη βοήθειά σου σε άτομα που αγαπάς και προστάτεψε τα με τις πολύτιμες συμβουλές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί όσον αφορά τα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι ότι δεν λαμβάνεις όσα αξίζεις και δεν ξέρεις αν ο κόπος σου θα ανταμειφθεί ποτέ. Προσπάθησε να μην κάνεις επιπλέον σπατάλες γιατί και εντείνεις το πρόβλημα και  ενδέχεται να μετανιώσεις για οποιαδήποτε αγορά κάνεις αυτήν την περίοδο. Συζητήσεις με φιλικά, οικογενειακά πρόσωπα μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες γιαυτό καλύτερα μακριά και αγαπημένοι αποφεύγοντας τις περιττές κουβέντες. Συναισθηματικά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του, διεκδικώντας σε και μπερδεύοντας όλο το σκηνικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κύριο μέλημα σου είναι τα ερωτικά σου. Πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις είτε για το μέλλον της σχέσης σου είτε για το αν θα προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Καλό θα ήταν να καθυστερήσεις οτιδήποτε νέο. Έρχεται και ένα άτομο από το παρελθόν που μπερδεύει λίγο περισσότερο την κατάσταση. Το θετικό είναι ότι σε διεκδικούν έντονα και σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Πριν προλάβεις να το καταλάβεις εισβάλουν στη ζωή σου άνθρωποι και προσπαθούν να γίνουν κομμάτι της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις την ανάγκη να βγάλεις από τη ζωή σου ότι θεωρείς ότι δεν σου κάνει καλό και σε κρατάει πίσω. Έχεις πάρει φόρα με κίνδυνο να γίνεις αυτοκαταστροφικός. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα μέσα σε μια ημέρα. Οικονομικά υπάρχουν κάποια επιπλέον χρήματα που λαμβάνεις και σε καθησυχάζουν ως προς αυτό το άγχος. Συναισθηματικά υπάρχει έντονο σκηνικό. Εξελίξεις που δεν περιμένεις. Άτομα από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνισή τους καθώς και νέες γνωριμίες που σε γοητεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις την καταναλωτική μανία που σε έχει καταβάλει. Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που μέχρι τώρα δεν είχες σε προτεραιότητα. Αρκετές φορές θα νιώσεις ότι οι γύρω σου σε κοιτάζουν λες και είσαι εξωγήινος. Μην μπεις σε διαδικασία περιττών εξηγήσεων. Το πιο πιθανό είναι να μπλεχτούν κι άλλο τα πράγματα. Συναισθηματικά υπάρχουν ορισμένες σκέψεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς όσο θα ήθελες. Είναι και το παρελθόν στη μέση που σου χτυπάει την πόρτα ξανά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment