PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα ξεφύγουμε από ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές εκπλήξεις σας προσεγγίζουν, θα ακούσετε συναρπαστικές ειδήσεις για κάτι που δεν γνωρίζατε ή δεν φανταζόσασταν καν. Ωστόσο, αποφύγετε να μοιραστείτε άμεσα τα νέα με την οικογένειά σας, για να αποφύγετε κάθε αχρείαστη αναστάτωση. Αυτή η συντηρητική προσέγγιση θα σας βοηθήσει στις μελλοντικές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πιθανό να χάσετε μέρος της ενέργειάς σας ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, γι’ αυτό καλύτερα να κινηθείτε με ηρεμία, ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις και διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι από την πίεση των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε και να μην σκέφτεστε καθαρά. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και θα αποφύγετε τις επιπλοκές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, απολαύστε τον σεβασμό και θαυμασμό που θα λαμβάνετε από όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας. Η αισιοδοξία σας βοηθά να βλέπετε την καλή πλευρά σε όλους τους τομείς της ζωής, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Αξιοποιήστε τις για να εξελίξετε τα σχέδιά σας, με εστίαση και χωρίς να σας παρασύρει ο γενικότερος ενθουσιασμός. Αυτή η πειθαρχημένη στάση σας θα ανταμειφτεί πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα και ετοιμάζεστε να ανοίξετε. Αλλά τα άστρα σας συνιστούν να σταματήσετε και να σκεφτείτε αν το θέλετε πραγματικά. Πρέπει να καταλήξτε στα ζητούμενά σας από τη ζωή, για να αποφασίσετε και αν οι όποιες παλινδρομήσεις σας βοηθούν σε κάτι ή όχι, μπορεί η πόρτα που θα ανοίξετε, να φέρει κινδύνους που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, κάπου σας αναμένει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΛΕΩΝ

Επιστρατεύσετε την προσοχή σας, πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές, να μην σας παρασύρουν ευσεβείς πόθοι και συναισθηματισμοί που θολώνουν την κρίση σας. Έχετε μια τάση να διαστρεβλώνετε τα πράγματα, για χάρη του δράματος και του ρομάντζου. Ωστόσο, αυτή η περίοδος απαιτεί διακριτικότητα και απομάκρυνση από τους προβολείς και τις εντάσεις. Αντί να σπαταλάτε ενέργεια σε ανούσιες διενέξεις, πάρτε αποστάσεις για να δείτε την πραγματική εικόνα των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία, ακόμα κι αν νομίζετε ότι κινείστε αργά, σημειώνετε πρόοδο και σημειώνετε την μία επιτυχία μετά την άλλη. Τα άστρα σας φέρνουν ευκαιρίες για να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα, καθυστέρηση ή απόρριψη. Συνεχίστε στην πορεία που έχετε χαράξει με δυναμισμό και τόλμη, κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει την εύνοιά σας, φυσικά κάποιοι σας ζηλεύουν, αλλά έχετε τη στήριξη και την αγάπη των δικών σας ανθρώπων που σας προστατεύει.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή, κορυφώστε την ετοιμότητά σας, γιατί οι εξελίξεις προσεγγίζουν με ταχύτητα και ίσως ανατρέψουν ακόμα και τα πιο άρτια σχέδιά σας. Δεν πρέπει να βγείτε από την πορεία σας εξαιτίας του χάους και της σύγχυσης. Αν παραμείνετε ήρεμοι και λογικοί, θα καταστρώσετε την πιο αποδοτική σας στρατηγική. Μην παραμερίζετε όσα τεκταίνονται, γιατί ρισκάρετε να χαραμίσετε τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των πιο φιλόδοξων ονείρων σας, μείνετε σε επαγρύπνηση και οι εξελίξεις θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας είναι διάσπαρτα, η ατμόσφαιρα υποκρύπτει κάποιες εντάσεις, γι’ αυτό πρέπει να προστατευθείτε από αχρείαστες διαφωνίες και προβλήματα. Αξιοποιήστε το σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν πολλές ευκαιρίες για πρόοδο και θα ξεπεράσετε κάθε είδους πρόκληση. Με υπομονή και επιμονή, θα βγείτε γρήγορα από αυτή την αναστάτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε κάπως ανασφαλείς και ευάλωτοι, κάποιοι φόβοι επανεμφανίζονται και θα σας κάνουν να αποσυρθείτε στο «καβούκι» σας. Αλλά η απομόνωση δεν είναι μια επιλογή που εξυπηρετεί την ιδιοσυγκρασία σας, προτιμήστε να συζητήσετε όσα σας προβληματίζουν με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Αν ανοιχτείτε σε αυτούς, είναι βέβαιο ότι θα ανακουφιστείτε και θα ηρεμήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιδείξτε τη γενναιότητά σας, κάποιες αναταραχές θα προκύψουν στο περιβάλλον σας, που ίσως θολώσουν την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Μην προσπαθήσετε να δράσετε υπό αυτή την ατμόσφαιρα, παραμείνετε όσο πιο ουδέτεροι και ψύχραιμοι μπορείτε. Πρόκειται για μια παροδική φάση, γι’ αυτό αποφύγετε τα δράματα και επιλέξτε τον ρεαλισμό. Ακούσετε και τις θέσεις των άλλων εμπλεκόμενων που είναι σύμμαχοί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαναστατικότητά σας αφυπνίζεται. Είστε έτοιμοι να ορμήσετε στη ζωή σας και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί πλέον. Θα έχετε άριστα αποτελέσματα, αν δεν κάνετε βιαστικές ή ανεύθυνες κινήσεις λόγω του ενθουσιασμού σας. Δεν είναι στιγμή για να κάνετε λάθη ή να εκτροχιαστείτε, κάντε μικρά και σταθερά βήματα, για να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση.

ΙΧΘΥΕΣ

Γνωρίζετε για πόσα είστε ικανοί, είναι καιρός να τα γνωστοποιήσετε και στους άλλους. Προσεγγίστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες για να χαράξετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Μην απορρίψετε καμία πρόταση, γιατί ό,τι ξεκινήσετε τώρα έχει τις καλύτερες προοπτικές. Λειτουργήστε με ψυχραιμία και στρατηγική για να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment