PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα άλλα θέλεις και άλλα πρέπει να κάνεις.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε τη σκέψη σας στα θέματα που έχουν προτεραιότητα για εσάς και μόνο. Μόνο έτσι θα βρείτε ποια είναι τα ενδεδειγμένα βήματα για να σημειώσετε πρόοδο. Είναι μια διαδικασία απαραίτητη, για να επιτρέψετε στον εαυτό σας στη συνέχεια να χαλαρώσει. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και θα σας δώσουν την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία να βγάλετε όλα τα εμπόδια από τον δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον τελευταίο καιρό κληθήκατε να κάνατε έναν απολογισμό της ζωής σας. Έπρεπε να επιθεωρήσετε τις έως τώρα επιδόσεις σας ως προς τους στόχους που έχετε θέσει. Αυτή η διεργασία σας επέτρεψε να ωριμάσετε, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη αλλά και τα θετικά στοιχεία σας. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να κάνετε τα επόμενα βήματα προόδου. Η τύχη είναι με το μέρος σας για να υλοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ελαστικότητα θα είναι το δικό σας εργαλείο δράσης. Πρέπει να χειριστείτε τα πάντα με τα μοναδικά διπλωματικά χαρίσματά σας, με ειλικρίνεια και ευγένεια. Αν δεν διατείνεστε ότι τα γνωρίζετε όλα, δεν θα απογοητευθείτε. Η ευθύτητα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των άλλων, καθώς θα ξέρουν πού στέκονται σε σχέση με εσάς. Αυτό είναι το κλειδί για να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε εξαιρετική διάθεση, νιώθετε ότι σας προσεγγίζουν κάποιες σημαντικές αλλαγές, που όχι μόνο θα σας ανανεώσουν αλλά θα σας δώσουν περιθώριο χρόνου για να ξεκουραστείτε. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα σας διέπουν, είναι τα εργαλεία σας για να επουλώσετε πικρίες και πληγές του παρελθόντος. Αδράξτε τη συγκυρία, που θα σας χαρίσει ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Ώρα για καινούργια ξεκινήματα, να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για κάποιες σημαντικές συγκυρίες, που θα αλλάξουν τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Περνάτε πλέον σε μια πιο δυναμική φάση ζωής, που θα απαιτήσει όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Κλείστε τα κεφάλαια με το παρελθόν και ολοκληρώστε κάθε εκκρεμότητα, για να μην υπάρχει τίποτα που να καθυστερήσει την λαμπρή πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να προκύψουν κάποιες δυσχέρειες στο πρόγραμμά σας, αυτό που απαιτείται είναι να μην πανικοβληθείτε, γιατί αυτή η φάση είναι παροδική. Αφήστε τις συγκυρίες να εξελιχθούν χωρίς να αναμιχθείτε, μέχρι να νιώσετε ότι η ατμόσφαιρα έχει ελαφρύνει. Στη συνέχεια οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αναμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις κινήσεις που θα υλοποιήσουν τους στόχους σας. Αυτή η στιγμή είναι τώρα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρό σας, αρκεί να μείνετε προσγειωμένοι και να μην βιάζεστε. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να επιφέρουν τα αποτελέσματα που λαχταρούσατε και να δράττεται σταδιακά τους καρπούς της επιτυχίας. Μοιραστείτε τη χαρά σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρήστε την πίστη και την θετική οπτική σας για τα πράγματα. Μην επιτρέψετε σε τίποτα και σε κανέναν να αμαυρώσει την πορεία σας και να ρίξει την αυτοπεποίθησή σας. Όσο προχωράτε με αποφασιστικότητα, θα βρίσκετε λύσεις ακόμα και στα προβλήματα που έχουν επηρεάσει την υλοποίηση των στόχων σας. Αποδεχθείτε τα δεδομένα, αντιμετωπίστε τα με ρεαλισμό και μην προσπαθείτε να τα αλλοιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αμελήσετε να κάνετε μια ανανεωμένη καταγραφή των στόχων σας. Κάποιους τους έχετε θέσει εδώ και καιρό αλλά δεν είχατε καταφέρει να τους πραγματώσετε. Γι’ αυτό θα πάρετε μεγάλη χαρά πλέον, βλέποντας να σημειώνουν ανέλπιστη πρόοδο. Μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα τους ανθρώπους που στέκονται στο πλάι σας σε κάθε προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να ζυγίζετε την κάθε σας κίνηση και να προσέχετε τη συμπεριφορά σας. Η σύνεση, ο προγραμματισμός και η μεθοδικότητα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει ενίοτε να κάνετε κάποιους ελιγμούς, για να παρακάμψετε τα εμπόδια που προκύπτουν στην πορεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους σας, μην αντιδράτε απερίσκεπτα και αφήστε τη λογική να κρατά τα ηνία των κινήσεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη αυτή την περίοδο, επί αυτού ευθύνεται κάποιος αρνητισμός που υπάρχει στο περιβάλλον σας. Αυτή η αστάθεια δεν θα εξαφανιστεί, αν συνεχίσετε να ενδίδετε στη δική της ενέργεια και όχι στη δική σας. Το κλειδί για να βγείτε από αυτή τη συγκυρία, είναι να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Τίποτα δεν είναι τόσο δυσχερές όσο φαντάζει, σύντομα θα έχετε βρει ξανά την ισορροπία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήπως δυσκολεύεστε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας; Σας χρειάζεται λίγη επιπλέον συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση, για να υπερπηδήσετε τα ασήμαντα εμπόδια που προκύπτουν. Αν κάποιοι άνθρωποι προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας εμποδίσουν, φροντίστε να τους απομακρύνετε το συντομότερο δυνατόν. Μην ενδώσετε στον αρνητισμό τους, γιατί θα μειώσει τον δυναμισμό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment