PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019


Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να έχετε τα θέματα σας σε σειρά.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα είστε λίγο άκαμπτοι στις ιδέες σας στην επαγγελματική σας ζωή, δε θα θέλετε να αλλάξετε κάτι από τις συνηθισμένες πρακτικές σας ακόμα και αν σας εγγυώνται το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και νέες πρακτικές. Στην αισθηματική σας ζωή σκέφτεστε πολύ τα επόμενα βήματά σας στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε πραγματικά και ακριβώς. Καλό θα είναι να κάνετε μία ξεκάθαρη κουβέντα με το ταίρι σας και να μην αφήσετε θέματα που πρέπει να επιλυθούν σε εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα φέρνει σπουδαίες εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Παρατηρείτε ότι μέσα από τη σκληρή και επίμονη δουλειά σας μπορείτε και είστε σε θέση να καταφέρετε ότι έχει θέσει ως στόχο. Αυτό το γεγονός ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας καθιστά πιο παραγωγικούς. Στα αισθηματικά σας ίσως πρέπει να προσέξετε εσείς οι αδέσμευτοι κάποιες γνωριμίες που κάνατε το τελευταίο διάστημα αν πραγματικά αξίζουν της προσοχής σας και καλύπτουν τα θέλω σας όπως τα έχετε ορίσει εσείς στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε σήμερα να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας έτσι ώστε να μπορέσετε να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Θέλετε να βρείτε χρόνο για εσάς, να ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα με τις βαθύτερες ανάγκες σας, να επικοινωνήσετε με τα δικά σας άτομα και να τους αφιερώσετε χρόνο. Μην βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας γιατί έτσι δημιουργείτε στους εαυτούς σας κενά που δεν καλύπτετε με τον τρόπο που πρέπει. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει μία ανάγκη για ανανέωση για εσάς τους αδέσμευτους που επιθυμείτε να μπείτε σε μία νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπερδεμένοι θα νιώθετε τη σημερινή μέρα και δε θα ξέρετε τι να αποφασίσετε σε διάφορα θέματα που ενδεχομένως προκύψουν στα επαγγελματικά σας. Θέλετε να πετύχετε και δε θέλετε να πάρετε μία απόφαση που δε θα ξέρετε σε τι αποτέλεσμα θα σας οδηγήσει. Γενικά η μέρα σας θα έχει διάφορες διακυμάνσεις γιατί θα είναι απαιτητική από άποψη υποχρεώσεων κι εσείς θα νιώθετε πως πρέπει να τρέξετε για να τα προλάβετε όλα. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι φροντίζετε να έχετε μία πιο ξεκάθαρη στάση απέναντι στο ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την επαγγελματική σας ζωή γιατί η κρίση σας δε θα είναι και τόσο σωστή. Θα έχετε την τάση να βλέπετε τις καταστάσεις κάπως πιο υπερβολικά και να τις μεγαλοποιείτε χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος αντικειμενικός λόγος. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να κάνετε σκέψεις για το μέλλον γιατί δε θα είστε αντικειμενικοί. Κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν σήμερα για εσάς τους αδέσμευτους να έρθουν ξανά στο μυαλό σας και να σας δημιουργήσουν μία νοσταλγία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας βρίσκει σε καλή διάθεση γιατί νιώθετε ότι είστε σε θέση να προβείτε σε κάποιες αλλαγές τις οποίες σχεδιάζατε εδώ και καιρό. Θέλετε να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις σε τομείς της ζωής σας που νιώθετε ότι δεν προχωράνε. Και μόνο στην ιδέα της αλλαγής νιώθετε πιο ανανεωμένοι και σαφώς καλύτερα. Στα αισθηματικά σας απαιτείτε σταθερότητα από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και συναισθηματική ασφάλεια. Δε θέλετε να αμφισβητείτε το συναίσθημα του συντρόφου σας και πιστεύετε ότι πρέπει να σας το εκδηλώνει με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε σήμερα σε πρακτικά ζητήματα που απαιτούν διεκπεραίωση από την πλευρά σας και μην αναβάλλετε αυτές τις υποχρεώσεις για άλλη μέρα. Επίσης σήμερα θα προβληματιστείτε με την οικονομική σας κατάσταση και θα θελήσετε να είστε πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις και στα έξοδά σας. Ένας σωστός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Στα αισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να νιώσετε όμορφα με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να δείτε τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα με πιο θετική ματιά. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως να χρειαστούν λίγη περισσότερη σκέψη και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να έχετε κρίση σωστή. Μην αφήσετε κάποιες καταστάσεις να επηρεάσουν την κρίση σας. Στα αισθηματικά σας προσπαθήστε εσείς που βρίσκεστε σε σχέση να είστε πιο ξεκάθαροι με το ταίρι σας. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε πιο εκδηλωτικοί και πιο ανοιχτοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώθετε σήμερα ότι είστε στο σωστό δρόμο σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και αυτή η αυτοπεποίθηση που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει πολύ στις επιδιώξεις σας. Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε και με την αισθηματική σας ζωή και να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας ευχάριστα και δημιουργικά έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά. Εσείς οι αδέσμευτοι έχετε διάθεση για περιπέτεια και για έντονο φλερτ και θα φροντίσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας θα είναι ενδιαφέρουσα γιατί θα ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Θα έχετε καλή διάθεση για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είναι ευχάριστη η παρέα τους προκειμένου να περάσετε καλά. Θα είστε έντονα κοινωνικοί και μέσα από την κοινωνικότητά σας ενδεχομένως να προκύψει μία γνωριμία για εσάς τους αδέσμευτους που ως φαίνεται επιζητάτε να κάνετε μία νέα γνωριμία και μία νέα σχέση. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε να περάσετε χαλαρές και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα νιώθετε πως σχεδόν τίποτα δε θα πηγαίνει όπως εσείς θέλετε αλλά αυτό θα έχει να κάνει με την ανυπομονησία σας να τρέξουν κάποια θέματα λίγο πιο γρήγορα. Θέλετε να δείτε κάποιες εξελίξεις σε τομείς που πιστεύετε ότι πρέπει να επισπευσθούν. Αφήστε λίγο το χρόνο να περάσει και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς και όχι τόσο ανυπόμονοι. Στα αισθηματικά σας υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου για εσάς που είστε αδέσμευτοι, νιώθετε ότι δε σας τυχαίνει εκείνη η γνωριμία που θα σας οδηγήσει στη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφιερώστε χρόνο σήμερα στον εαυτό σας γιατί το έχετε ανάγκη, ξεμπερδέψτε με τις υποχρεώσεις της μέρας σας και δείτε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί να κάνετε. Η μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να αφουγκραστείτε τις πραγματικές ανάγκες σας και να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Φροντίστε τον εαυτό σας και γιατί όχι να τον κακομάθετε σήμερα. Και στα ερωτικά σας εσείς που είστε σε σχέση ανοιχτείτε συναισθηματικά στο ταίρι σας και πείτε όλα όσα έχετε κατά νου, τις ανάγκες σας, τα θέλω σας, ότι θεωρείτε εσείς απαραίτητο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment