PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ασχοληθείτε με όσα θέματα είναι ήδη σε εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φερθεί ευνοϊκά όχι μόνο σε ερωτικά ζητήματα, αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις ή υλικές βλέψεις. Σήμερα θα εκπληρωθούν κάποιες οικονομικές σας επιθυμίες, ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα φανερωθούν δεσμευτικές προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σας φέρνει αισιόδοξα συμβάντα, που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας, θα οχυρώσουν επιθυμίες, ανάγκες και θέλω. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Έρχεται οικονομικό άνοιγμα, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Διάχυτος θα είναι ο ερωτισμός σας, σίγουρα θα γίνει αντιληπτός στους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις, αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε άμεσες διεκδικήσεις, χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας, τολμηρή θα κάνει τη σκέψη σας, αποκτάτε αποφασιστικό και άμεσο τρόπο δράσης. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η γοητεία σας θα είναι αυτή που θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα.

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας οπλίσει με ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, αντοχή, θα ανταπεξέλθετε επιτυχώς στις υποσχέσεις που θα δώσετε, επαγγελματικές ή ερωτικές. Ίσως να νιώσετε ένα ελαφρύ άγχος, ωστόσο θα καταφέρετε να αποτινάξετε την πίεση, δεν πρόκειται να εκτροχιαστείτε από τους ρυθμούς σας. Η μέρα, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε θετική και ήρεμη στάση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές παρέες, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει επικοινωνιακούς, με θερμό λόγο, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Δεν αποκλείεται να γίνετε μεσολαβητές προκειμένου να λυθεί μια παρεξήγηση μεταξύ φιλικών σας ατόμων, τις προσωπικές σας υποθέσεις θα τις κλείσετε με διαλλακτικότητα και ειρηνικές διαθέσεις. Σε φιλική σας συνάντηση θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα με πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Αν διανύετε περίοδο χωρισμού, σήμερα θα τερματίσουν οι αρνητισμοί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις, που θα σας οδηγήσουν σε επανένωση.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείτε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που να μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας προσφέρουν ένα είδος συναισθηματικής ασφάλειας ή αγαλλίασης. Ουσιαστικά θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την ψυχική κατανόηση που χρειάζεστε, θα ενισχύουν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί. Ως προς τον ερωτικό σας τομέα, σήμερα με το ταίρι σας θα υπάρξει ισορροπία και ερωτική αρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας, γι’ αυτό σε εργασιακά ζητήματα θα είστε συγκαταβατικοί και διπλωματικοί. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανοίξει νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή, έρχονται υποσχέσεις που θα ενισχύσουν τα συναισθηματικά σας θεμέλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γεγονότα θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα, καταφθάνει επανασύνδεση. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο θερμό και ερωτικό περιβάλλον που θα σας δημιουργήσει συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με διπλωματικό τρόπο θα διεκδικήσετε αλλαγές, τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές. Ενδυναμωμένη θα εμφανιστεί η αυτοπεποίθησή σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, μαχητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις, τόσο συναισθηματικές όσο και οικονομικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει αισιόδοξους και παρορμητικούς. Ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας και νέες περιπέτειες στα ερωτικά σας. Πολύ ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία, θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας και στις προτιμήσεις που θα δείξετε σχετικά με θέματα αγορών.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα περάσετε σε θερμές συζητήσεις με πολύ κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Μια ερωτική συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης. Ένα πρόσωπο θα γίνει για σας στήριγμα, θα παραμένει σταθερά στο πλευρό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment