PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αίσθηση άνεσης και ασφάλειας.

ΚΡΙΟΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με διάθεση προσωπικής συνειδητοποίησης, πρέπει να εστιάσετε πλέον στους δικούς σας στόχους σας, ώστε κανείς και τίποτα να μην μπορεί να ανακόψει την πορεία σας. Δώστε προτεραιότητα στα ζητούμενα σας και αξιοποιήστε τη λογική και τα πολλά ταλέντα σας. Οι προσπάθειές σας θα στεφθούν με επιτυχία, γι’ αυτό προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια θέματα θα σας δυσκολέψουν ή θα σας πιέσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας, η καλύτερη στρατηγική για να αποφύγετε εντάσεις ή διαφωνίες, είναι να κρατήσετε διακριτική και ουδέτερη στάση προς πρόσωπα και πράγματα. Επειδή αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, φροντίστε να παίρνετε τις αναγκαίες προφυλάξεις για την υγεία και τις αντοχές σας. Ασχοληθείτε με όσα είναι ήδη σε εξέλιξη, για να μην σας παρεκκλίνει ο οίστρος καινούργιων εγχειρημάτων. Διαθέτετε τα προσόντα για να αντεπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση, αρκεί να ξεκουράζεστε επαρκώς για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάξετε το σκεπτικό για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, με την έναρξη της νέας εβδομάδας μην ασχοληθείτε με προβλήματα και τις λεπτομέρειές τους. Αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν λίγο με τον δικό τους ρυθμό. Εσείς επιλέξτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Περνάτε σε μια φάση με θετικό πρόσημο και θα ανεβάσετε τη διάθεσή σας μέσα από συζητήσεις για το αίσιο μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με πιο υπεύθυνη και ώριμη προσέγγιση της ζωής σας, για να προχωρήσετε παρακάτω, χρειάζεται να οργανωθείτε και να θέσετε προτεραιότητες. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό σας για να διαχειριστείτε τις όποιες εκκρεμότητες χωρίς πίεση. Να κάνετε τακτικά διαλείμματα και να ασχοληθείτε πιο πολύ με πράγματα που σας ευχαριστούν. Όσο προοδεύετε, τόσο θα βελτιώσετε η διάθεσή σας και θα σημειώνετε πιο πολλές επιτυχίες.

ΛΕΩΝ

Θωρακιστείτε έναντι τρίτων, μην ανοίξετε την εβδομάδα σπαταλώντας χρόνο σας σε σχόλια και συμπεριφορές που ανακόπτουν την πορεία σας. Αυτές οι διαδικασίες σας πηγαίνουν πίσω και εμποδίζουν τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Επιλέξτε συνειδητά να περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική οπτική. Μόνο έτσι θα δείτε τη ζωή σας να βελτιώνετε μέρα με τη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιδείξτε τη σοβαρότητα και ωριμότητα που σας χαρακτηρίζουν, η έναρξη της νέας εβδομάδας δεν θέλει βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις. Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, στήστε καινούργια σχέδια δράσης, βρείτε πιο αποδοτικές στρατηγικές. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια, αρκεί να μην παρασυρθείτε από προκλήσεις ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος. Μην καθυστερείτε με σκέψεις που θα επηρεάσουν τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκετε.

ΖΥΓΟΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις, ξέρετε ποια άτομα και ποιες καταστάσεις ευθύνονται για τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό. Πρέπει πλέον να απομακρυνθείτε από εκεί, για να ξεκαθαρίσει η οπτική σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας, στους ανθρώπους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας και θα νιώσετε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα, αφιερώστε την αρχή της εβδομάδας στο να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς που το διέπουν. Έτσι θα ξέρετε προς τα πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα, με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να ενισχύσει κάθε έργο σας με πολλούς τρόπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι ζωτικότητα και αποφασιστικότητα, αρπάξτε τα ηνία της ζωής σας από την αρχή της νέας εβδομάδας, για να νιώσετε την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μην σας τρομάξει η επανεμφάνιση κάποιων προβλημάτων του παρελθόντος, έχετε όλα τα φόντα να τα κλείσετε δια παντός. Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας, με σοβαρότητα και πειθαρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με θέματα καρδιάς, για να κατανοήσετε πού βρίσκεστε, προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά και να παραμένετε επιφυλακτικοί. Οι πολλές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, είναι ένας από τους λόγους που νιώθετε τόση πίεση. Με ψυχραιμία και σωστό προγραμματισμό, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και να νιώσετε πιο χαλαροί και ανακουφισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα με επαγρύπνηση, πρέπει να είστε έτοιμοι να αδράξετε όλες τις θαυμάσιες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχετε την εσωτερική δύναμη να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, αφού θα έχετε κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν εκεί. Έτσι θα ηρεμήσει το μυαλό σας και θα εστιάσετε όλη σας την ενέργεια στο σχεδιασμό του αίσιου μέλλοντός σας

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε στην άκρη τις προκαταλήψεις σας, χρειάζεστε καλύτερη προετοιμασία ή πιο έντονη προσπάθεια προς τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν. Ίσως να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται πολύ λιγότερος κόπος απ’ όσο νομίζατε. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας, για να σας στηρίξουν όποτε το θελήσετε

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment