PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επιστρατεύστε τη διπλωματία σας.

ΚΡΙΟΣ

Σε ριζικές αλλαγές θα σας ωθήσει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, καινοτόμες ιδέες θα απασχολήσουν τη σκέψη σας. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να αλλάξετε συνθήκες και δεδομένα. Προσοχή σε ευέξαπτες και αιχμηρές κουβέντες, ίσως να τερματίσετε οριστικά τις επαφές σας με πρόσωπα που νιώθετε πως δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στις κινήσεις σας και θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση, σας θα είστε σε θέση να περάσετε σε διεκδικήσεις τόσο ερωτικές, όσο και επαγγελματικές ή οικονομικές. Εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απελευθερωμένη και δυναμική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στη στασιμότητα και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε νέα εργασία. Συμφιλιωτικές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα καταφέρετε να κλείσετε με θετική κατάληξη τυχόν αρνητικά ερωτικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ανατροπές στο σκεπτικό σας, τώρα θα νιώσετε ελεύθεροι και αισιόδοξοι, αποκτάτε έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Αποστασιοποιείστε από πρόσωπα και καταστάσεις που φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, ερωτική ή επαγγελματική. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες βασικές επιθυμίες σας και ταυτόχρονα να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Διορατική θα είναι η αντίληψη σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και εμπνευσμένες ιδέες, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Εσωτερικές ανησυχίες  θα κάνουν την εμφάνιση τους, τώρα θα πάρετε την απόφαση να μην υποκύψετε σε συμβιβασμούς και αναγκαστικές υποχωρήσεις, θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας με τρόπο δυναμικό και άμεσο. Ένα καινούργιο ερωτικό ενδεχόμενο ανοίγει νέους ορίζοντες στην πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει μεταστροφή στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει ερωτικές διαστάσεις. Ανοίγεται ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής.

ΖΥΓΟΣ

Έρχονται αναθεωρήσεις, απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την επαγγελματική και οικονομική σας βελτίωση. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Θα καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε ερωτικά. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, καταφθάνει συνεργασία που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σημαντικές αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζετε την πορεία των επαφών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγεται δίοδος για να υλοποιήσετε κάποια πρωτοποριακά σας σχέδια. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να διατυπώσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Σήμερα θα καταφέρετε να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Ανταπόκριση θα βρείτε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καινούργια ενδεχόμενα σας φέρνει η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για άνοδο και εξέλιξη γεγονός που θα σας κάνει ριψοκίνδυνους και αποφασιστικούς. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές, αποκτάτε δυναμικό τρόπο δράσης, παραγκωνίζετε αναστολές και συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις. Όποιο καινούργιο άνοιγμα σας παρουσιαστεί δε θα έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για νέο ξεκίνημα, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τολμηροί θα είστε, θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις βλέψεις και τους στόχους σας, σήμερα κάτι θα θελήσετε να αλλάξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποκτάται νέους στόχους και πρωτοποριακές ιδέες που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους με νέες επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να διαφοροποιήσετε και να αλλάξετε, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, κοινωνική η στάση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανανεωμένος και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με αισιοδοξία θα αποδεχτείτε τη νέα επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει. Η μέρα σας θα έχει εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαύγεια, έμπνευση και φαντασία. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα βρουν την απήχηση που αναμένετε, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Κρατήστε θετική στάση στις εξελίξεις που έρχονται, θα αποδειχτούν όλες υπέρ σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment