PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, στις κοινωνικές επαφές, στις φιλίες και στις συλλογικές ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Με λίγη επιφύλαξη καλείστε να ανοίξετε την καινούργια εβδομάδα. Ίσως να καθυστερήσουν την πορεία σας κάποια θέματα που θα προκύψουν αιφνιδίως και θα πρέπει να διαθέσετε εκεί όλο τον χρόνο και την ενέργειά σας. Ακόμα κι αν πιεστείτε κάπως, έχετε τη δυναμική να ανταπεξέλθετε της συγκυρίας και να βγείτε κερδισμένοι τελικά. Φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, για να μην γίνουν λάθη από αμέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αίσια ατμόσφαιρα θα σας περιβάλλει με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Οι υποθέσεις σας θα έχουν θετική εξέλιξη, ακόμα κι αν μερικές συνάντησαν κάποιες δυσκολίες. Δεν θα σας επηρεάσει ένα γενικότερο κλίμα σύγχυσης που υπάρχει στο περιβάλλον, τα σχέδιά σας θα στεφθούν με την επιτυχία που επιδιώκετε. Με τόση ικανοποίηση και αναπτέρωση του ηθικού σας, έχετε όλα τα φόντα να προχωρήσετε δυναμικά και αποφασιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία είστε προβληματισμένοι με κάποια θέματα που ταλαιπωρούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, θα δείτε να επιλύονται σχεδόν αυτόνομα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αποσυμπιεστείτε, ώστε να ασχοληθείτε με τα καινούργια εγχειρήματά σας. Εστιάστε σε αυτά που επιθυμείτε περισσότερο, μην ανοίξετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο δυναμισμός σας αγγίζει καινούργια ύψη με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Με αυτό το όπλο μπορείτε να δώσετε σάρκα και οστά σε όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, κάτι που δεν καταφέρνατε μέχρι τώρα. Με τα άστρα ευνοϊκά προσκείμενα απέναντί σας, είναι η στιγμή να αναλάβετε δράση.

ΛΕΩΝ

Τον τελευταίο καιρό φανήκατε αμελείς προς αρκετά επείγοντα θέματά σας, αυτά θα βρείτε μπροστά σας στην αρχή της νέας εβδομάδας και πρέπει να δράσετε άμεσα. Ευτυχώς, τα άστρα βοηθούν να είστε πιο υπεύθυνοι και δυναμικοί, ειδικά όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων. Φροντίστε να μην τις αφήσετε για την τελευταία στιγμή, γιατί θα αντιμετωπίσετε πάλι προβλήματα. Στήστε ένα πρόγραμμα προτεραιοτήτων και ακολουθήστε το πιστά, για να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ιδιαίτερα αποδοτική διάθεση ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα. Πλέον έχετε την απαραίτητη διαύγεια, για να δείτε την ευρύτερη εικόνα των θεμάτων σας αλλά και να αναλάβετε νέες ευθύνες. Να σέβεστε τα όριά σας, μην προσπαθήσετε να χειριστείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε. Θέστε προτεραιότητες και να λύνετε ένα πρόβλημα κάθε φορά.

ΖΥΓΟΣ

Τελευταία έχετε μια τάση να αναβάλετε τα θέματά σας και να τα αφήνετε για την τελευταία στιγμή. Με την είσοδο της νέας εβδομάδας, καλείστε να αλλάξετε αυτή την πρακτική και να υιοθετήσετε νέα στρατηγική. Να χειρίζεστε κάθε πρόβλημα τη στιγμή που προκύπτει, προκειμένου να αποφύγετε την πίεση των χρονοδιαγραμμάτων. Να ξέρετε ότι οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας, για να παράσχουν βοήθεια και στήριξη όπου χρειαστεί, οι συμβουλές και οι προτάσεις τους θα σας στρέψουν σε αποδοτικές λύσεις που θα σας χαρίσουν ανακούφιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με αρκετή πίεση. Θα είναι αρκετές οι υποχρεώσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και του εαυτού σας. Παραμείνετε αισιόδοξοι και μην αποθαρρυνθείτε από πιθανά εμπόδια ή καθυστερήσεις καθ’ οδόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αρκετή πίεση συνοδεύεται η είσοδος της νέας εβδομάδας. Έχετε αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες αντέχουν τα όριά σας και τώρα κοντεύετε να τα ξεπεράσετε. Αποφύγετε να ασχολείστε με όλα τα θέματά σας ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνετε τακτά διαλείμματα, για να ξεκουράζεστε και να ξεκαθαρίζει η σκέψη σας. Μόνο έτσι θα φορτίζεστε ενεργειακά και θα επιστρέφετε δριμύτεροι κάθε φορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα παίρνουν αίσια θέση απέναντί σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Σε συνδυασμό με την τονωμένη αυτοπεποίθησή σας, μπορείτε τώρα να χειριστείτε εύκολα όποια πρόκληση προκύψει. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τον δυναμισμό σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα είστε ταλαντούχα και ικανά άτομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χειρίζεστε τα πάντα ταυτόχρονα. Κάποια θέματα απλά θέλουν τον χρόνο τους και πρέπει να τους τον διαθέσετε στην έναρξη της νέας εβδομάδας: Αρχίστε θέτοντας προτεραιότητες, ώστε να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά. Οι περίπλοκες σχέσεις με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας, δεν βοηθούν τη διάθεσή σας. Είναι καιρός να πάρετε την πρωτοβουλία και να λύσετε τις όποιες διαφωνίες. Έτσι θα ανακουφιστείτε και θα ξέρετε ακριβώς πού πατάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια εμπόδια στην πορεία σας στην αρχή της νέας εβδομάδας, μην επιτρέψετε σε αυτά να αναχαιτίσουν τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, με προσήλωση στους στόχους σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντιδράσετε άρτια στις συγκυρίες, που θα ξετυλίγονται με μεγάλη ταχύτητα. Ακόμα κι αν χρειαστείτε επιπλέον χρόνο και προσπάθεια για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας, το κλειδί της επιτυχίας είναι να μην παραδοθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment