PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εκπλήξεις, ανατροπές ή αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει καλή διάθεση. Υπάρχουν κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις  που είσαι καλεσμένος και σε παρασύρουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα  της καθημερινότητας. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν στη συναναστροφή σου με τον κόσμο. Ενδιαφέροντες συζητήσεις και γνωριμίες προκύπτουν. Οι όψεις της ημέρας σου υπενθυμίζουν υποχρεώσεις  που έχεις αφήσει  και πρέπει να διεκπεραιώσεις και σου προκαλούν άγχος. Βάλε πρόγραμμα, συγκεντρώσου και όλα θα γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα έχεις όρεξη και ενέργεια να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις. Βλέπεις ότι δεν πάει άλλο να αφήνεις πράγματα στη μέση και προσπαθείς για την ολοκλήρωση. Αρκετή είναι η δουλειά που προκύπτει και στο γραφείο. Κάνεις απολογισμό της ζωής σου και κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου. Μην βαραίνεις τη διάθεση σου με σκέψεις για πράγματα που δεν υπάρχουν. Με την εργατικότητα και την πειθαρχία που σε διακρίνουν μπορείς να τα καταφέρεις. Συναισθηματικά ίσως να νιώσεις ότι πιέζεσαι αν είσαι σε σχέση και να αναζητήσεις προσωπικό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ξαφνικές εκπλήξεις γεμίζουν με χαρά τη μέρα σου. Τυχαίες συναντήσεις  ή επικοινωνία με άτομα που έχεις να ακούσεις καιρό σε ξαφνιάζουν ευχάριστα. Έχεις όρεξη να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με τα κοινά ή να βοηθήσεις δικούς σου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Συναισθηματικά, νιώθεις έτοιμος για αλλαγές και για καινούργιες καταστάσεις. Είναι που σε έχει παρασύρει και μια νέα γνωριμία που έχεις κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα υπάρχει σωστή επικοινωνία με συναδέλφους και με άτομα κύρους. Η συνεργασία βοηθά την καθημερινότητα στη δουλειά και την κάνει λίγο πιο ευχάριστη. Έχεις την τάση σήμερα να προσπαθείς να αποβάλεις ότι σε κρατάει πίσω και να αναλάβεις δράση. Συναντήσεις και ευκαιρίες προκύπτουν. Σήμερα ίσως εκδηλώσεις και κάποια καλλιτεχνική σου τάση. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, νιώθεις ανικανοποίητο, σκέφτεσαι τι έχεις κάνεις λάθος και τι μπορείς να διορθώσεις. Ένας τέτοιος απολογισμός είναι καλός αρκεί να μην το παρακάνεις και σε ρίξει ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα είναι φορτωμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η διάθεση σου βέβαια είναι ανεβασμένη, έχεις πάψει να γκρινιάζεις για θέματα που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κι έτσι καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Κοινωνικές εκδηλώσεις προκύπτουν που σε παρασύρουν σε όμορφη ατμόσφαιρα. Γνωριμίες και ευκαιρίες για διασκέδαση. Είναι αυτά τα ξαφνικά γεγονότα που προκύπτουν και αλλάζουν όλο το σκηνικό προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι και θέματα που έχουν προκύψει. Αλλαγές  η μια καινούργια αγορά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Υπάρχουν συζητήσεις και με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αλλά καλό θα ήταν να αφήσεις όσο μπορείς έξω τους τρίτους από τις προσωπικές σου υποθέσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να περιπλεχτούν. Συναισθηματικά, έχεις τη διάθεση να φροντίσεις τον σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις κινήσεις που θα εκδηλώνουν τη βαθιά σου εκτίμηση και αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Βάζεις υψηλούς στόχους και προσπαθείς να τους πετύχεις. Μιλάς με φίλους και γνωστούς για ένα όραμά σου. Η σημερινή μέρα σε κάνει να νιώθεις το βάρος των ευθυνών που έχεις αναλάβει. Συναισθηματικά, δεν είναι όλα ρόδινα και αυτό σου δημιουργεί αμφιβολίες για τις επιλογές σου. Πρέπει να αποφασίσεις κι εσύ τι θέλεις ώστε να ακολουθήσεις και τον ανάλογο δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και λίγο χαλάρωση. Οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα έχουν βαρύνει τη διάθεση σου. Σου δημιουργούνται νεύρα και  δεν μπορείς να διαχειριστείς τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Μικροπαρεξηγήσεις δημιουργούνται αλλά μάλλον φταις εσύ. Από την άλλη η σημερινή μέρα ελαφραίνει κάπως το κλίμα. Ξαφνικές συναντήσεις που είναι ευχάριστες σου δίνουν καλή διάθεση. Ίσως προκύψει σήμερα και μια νέα γνωριμία που θα γίνει με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ασχολείσαι με τους γύρω σου και με την αποκατάσταση σχέσεων σου. Ίσως μια παρεξήγηση που είχε γίνει στο παρελθόν λάβει τέλος. Έρχεσαι κοντά με τους αγαπημένους σου και μοιράζεσαι προσωπικά σου θέματα. Έχεις τη διάθεση να περιποιηθείς τους φίλους σου και να τους βοηθήσεις κι εσύ με τις συμβουλές σου. Συναισθηματικά, υπάρχουν εκπλήξεις, τυχαίες συναντήσεις, γνωριμίες. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να συνειδητοποιείς το βάρος των ευθυνών που έχεις αναλάβει. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές αλήθεια και  σε έχει κουράσει η συνεχόμενη μάχη. Το αισιόδοξο είναι ότι τα  καταφέρνεις, οπότε θα πρέπει να νιώθεις ευχαριστημένος  με τον εαυτό σου και να παίρνεις ικανοποίηση. Υπάρχουν σήμερα πολλές επαφές με φίλους που σου δίνουν χαρά και σε κάνουν να χαλαρώσεις. Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να αλλάξει τελείως τη διάθεσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις όρεξη για επικοινωνία, επαφές με φίλους ή άτομα που έχεις να δεις καιρό. Ασχολείσαι με τον διαδίκτυο και ίσως κάνεις από εκεί αγορές. Η κοινωνικότητα σου είναι έντονη. Προσπάθησε να μη δώσεις τροφή για σχόλια  και κουτσομπολιά με τη συμπεριφορά σου. Στα συναισθηματικά υπάρχουν κι εκεί πολλές επαφές και ίσως νέες γνωριμίες. Προσπάθησε να ξεχάσεις λίγο το παρελθόν και να ασχοληθείς στο εκατό της εκατό με καινούργια φλερτ. Αν είσαι σε σχέση το ταίρι σου εκφράζει τα βαθιά του συναισθήματα και παίρνεις ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει κοντά σου αγαπημένους ανθρώπους που μοιράζεσαι όμορφες στιγμές. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ένα θέμα που σε απασχολεί με φίλο και να σε συμβουλέψει σωστά. Προκύπτουν κάποια θέματα στα επαγγελματικά που σε βγάζουν εκτός προγράμματος  και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να δώσεις λύση αμέσως σε ότι γίνεται ώστε να μη συνορεύονται δουλειές.  Συναισθηματικά, έχεις έντονη σεξουαλικότητα και αυτοπεποίθηση. Βρίσκεις έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment