PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα οι πληροφορίες θα ωθήσουν σε επαναπροσδιορισμούς και αναθεωρήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Πάρτε τη μοίρα σας στα χέρια σας, τα άστρα σας προτρέπουν να ανοίξετε την εβδομάδα εστιασμένοι στην εύρεση λύσεων. Βρίσκεστε σε ορθή πορεία, γι’ αυτό απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική επίδραση που μπορεί να σας εκτρέψει. Μείνετε πιστοί στις πεποιθήσεις σας και με τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων θα φτάσετε εκεί που προσβλέπετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ούριο άνεμο μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε μια ομαλή διαδρομή, αρκεί να μην παρασυρθείτε από σκέψεις και ονειροπολήσεις. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες και βιαστικές κινήσεις, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας για να μην προκύψουν εκπλήξεις. Οπλιστείτε με υπομονή, για να χειριστείτε τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξωγενείς παράγοντες μπορεί να σας αναστατώσουν ή να σας μπερδέψουν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Δεν πρέπει να πιεστείτε σε σημείο να χάσετε τον έλεγχο, όσο κι αν έχετε καταπονηθεί τελευταία από πολλές εξελίξεις. Είναι καιρός να κάνετε μια παύση, να αποτραβηχτείτε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Μετά θα αισθάνεστε πολύ πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδράξτε την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή στην είσοδο της εβδομάδας. Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα καθημερινά θέματα, ακόμη και να κλείσετε εκκρεμότητες που έχουν βαλτώσει. Έχετε την απαραίτητη εύνοια για να αντεπεξέλθετε στα πάντα, γι’ αυτό αφήστε τη φυσική σας αγάπη για αλλαγές να ηγηθεί. Με καινοτόμο σκεπτικό, ανανεωτική διάθεση και τις συμβουλές των έμπιστων ανθρώπων σας, θα επιλύσετε κάθε πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, αυτές μπορεί να σας αναστατώνουν στην αρχή της εβδομάδας, όμως όλα γίνονται για το καλό σας. Μην επαναπαυθείτε στην αίσια ροή των γεγονότων, πρέπει κι εσείς να βάλετε το «λιθαράκι» σας για να φτάσετε σε ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα. Θα εντοπίσετε τις κατάλληλες λύσεις για πολλά θέματα που σας ταλαιπωρούν κι αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Όσο συνεχίζετε να προχωράτε με ηρεμία και πειθαρχία, τίποτα δεν μπορεί να σας βγάλει εκτός πορείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί κάποιοι τομείς σας να μην εξελίσσονται όπως θα θέλατε τελευταία. Αλλά η αρχή της καινούργιας εβδομάδας σας φέρνει πολλές ευκαιρίες εξισορρόπησης, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση. Ο δυναμισμός σας επανέρχεται, όπως και η αποφασιστικότητα να επικρατήσετε εσείς στις καταστάσεις. Σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε τα θετικά αποτελέσματα που θέλετε, αρκεί να αδράξετε τώρα κάθε ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Παραμείνετε ψύχραιμοι και ήρεμοι, κάποιες προκλήσεις αναμένονται στην αρχή της εβδομάδας, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, επιστρατεύστε την ορμητικότητά σας. Αποφύγετε τις εριστικές ή παρορμητικές συμπεριφορές, δεν πρόκειται να σας φτάσουν εκεί που θέλετε να πάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπείτε πιο αποφασιστικά στην καινούργια εβδομάδα, δεν πρέπει να παρασύρεστε από όσα λένε και κάνουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Εστιάστε στα δικά σας ζητούμενα και αναζητήστε την πιο αποδοτική οδό να τα προσεγγίσετε, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Να ξέρετε ότι έχετε πιστούς συμμάχους στο πλευρό σας, πρόθυμους να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε και αυτό είναι ανεκτίμητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το νιώθετε ότι η νέα εβδομάδα μπαίνει με πιο θετικό πρόσημο. Τα προβλήματά σας μπαίνουν επιτέλους σε πορεία επίλυσης κι εσείς αρχίζετε να αποφορτίζεστε. Είναι μια καλή στιγμή για να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους. Επίσης, θα σας ωφελήσει μια χαρτογράφηση των επόμενων βημάτων σας ώστε να είστε ήρεμοι σε κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Έρχονται ευχάριστες κοινωνικές επαφές, που θα ανορθώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Η θετική σας διάθεση θα βοηθήσει στο να βάλετε σε σειρά όλους τους στόχους σας. Αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες και τη δημοτικότητά σας, για να φτάσετε γρήγορα πιο κοντά στην επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ευχάριστες ειδήσεις ανοίγει η νέα εβδομάδα για εσάς. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων και της επιμονής σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι και διπλωματικοί με όσους βρεθούν στην πορεία σας. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε και μια πρόταση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους, αναζητήστε τη συμβουλή τους στην αρχή της εβδομάδας, για να επιλύσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχουν προκύψει. Θα πετύχετε πολλά αν πάρετε την πρωτοβουλία και φέρετε όλα τα μέρη στο ίδιο τραπέζι. Μην σας πτοήσουν οι αντιρρήσεις, να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment