PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αντλείτε ενέργεια από τις κάθε είδους επικοινωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με περισσότερη διαύγεια, αδράξτε την ευκαιρία για να δείτε με υπευθυνότητα τη ζωή σας, προκειμένου να βάλετε σε τάξη όλα τα θέματά σας. Κάποιες λανθασμένες κινήσεις ή αποφάσεις είναι η αιτία που έχετε ανοικτές τόσες εκκρεμότητες τώρα. Αλλά αν κάνετε τα βήματά σας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, θα φτάσετε σύντομα πιο κοντά στα ζητούμενα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με κάποια θέματα που αφορούν το σπιτικό και την οικογένειά σας θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Εστιάστε εκεί όλη σας την ενέργεια, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που χρειάζονται άμεσες και οριστικές λύσεις. Μπορεί να νιώσετε ότι πιέζεστε πολύ και αυτό να μειώνει τα όρια της υπομονή σας. Αλλά μην υπαναχωρήσετε, γιατί μπορείτε να βοηθήσετε την οικογένειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητάτε τρόπο να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες επαφές; Αν και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν ακόμη τις συναντήσεις, θα βρείτε άλλες επιλογές για να μιλήσετε με αυτούς τους ανθρώπους. Το βέβαιο είναι ότι μπορούν να σας παράσχουν κάποιες λύσεις ή τη στήριξη που χρειάζεστε. Μην αποθαρρύνεστε, ακόμα κι αν νιώθετε σαν να έχετε φτάσει σε αδιέξοδο σε κάποιους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την θεά τύχη στο πλευρό σας ορμάτε στην καινούργια εβδομάδα, τώρα έχετε το θάρρος να πάρετε και κάποια ρίσκα, προκειμένου να κυνηγήσετε όσα λαχταρά η ψυχή σας. Τολμήστε να ονειρευτείτε και να στοχεύσετε στα αστέρια. Η σύνεση και η λογική είναι τα όπλα σας που θα διασφαλίσουν την επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν μέσα στο μυαλό σας, η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι ιδανική στιγμή για να εστιάσετε σε όσα σας έχουν ταλαιπωρήσει τελευταία. Μετά την επίλυσή τους, θα έχετε επιτέλους χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής. Μην βιάζεστε να απομακρύνεστε από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν, γιατί αν επιμείνετε και τις αλλάξετε θα βγείτε πιο ώριμοι από την άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια εμπόδια και δυσκολίες φαίνεται να συναντάτε στην αρχή της νέας εβδομάδας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε από αυτά και να χάσετε τον σταθερό βηματισμό σας. Η ένταση στην ατμόσφαιρα θα καταλαγιάσει σύντομα και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, όσο διατηρείτε την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις φαίνεται να ανατρέπουν τα σχέδιά σας. Για να μην βγείτε από την πορεία σας, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει και να χάσετε τον έλεγχο. Παραμείνετε ψύχραιμοι και επιμείνετε στο πρόγραμμά σας. Μόνο έτσι θα προσαρμοστείτε πιο εύκολα στην καινούργια πραγματικότητα που διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια γενικότερη αναταραχή φαίνεται να υπάρχει στο στενό σας περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να χάσετε το βηματισμό σας στην αρχή της εβδομάδας. Η συμβουλή των άστρων είναι να παραμείνετε εστιασμένοι και αποφασισμένοι να τα ξεπεράσετε όλα. Είστε σε σωστή πορεία, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έναρξη της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για έναν ευρύτερο απολογισμό, μελετήστε το σημείο που βρίσκονται όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Έτσι θα συνειδητοποιήσετε πόση απόσταση έχετε διανύσει ήδη και προς τα πού πρέπει να στοχεύσετε. Να ξέρετε ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, που μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις σας. Η διεύρυνση των δικτύων σας θα βοηθήσει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, με σωστή οργάνωση και θετική οπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φορτωμένο σας πρόγραμμα θα αρχίσει να αλαφραίνει με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε επιπλέον σημασία στην υγεία και την εμφάνισή σας. Αξιοποιήστε τη για να κάνετε έναν απολογισμό, να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Έτσι θα είστε σε ετοιμότητα για τα καινούργια ξεκινήματα που σας ενδιαφέρουν. Θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας χωρίς άλλες αμφιβολίες και δισταγμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες πρόσθετες υποχρεώσεις φαίνεται να επωμίζεστε στην αρχή της εβδομάδας, αυτές θα απορροφήσουν τον ελεύθερο χρόνο που υπολογίζατε για τον εαυτό σας, γι’ αυτό χρειάζεστε καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση. Έτσι θα αντεπεξέλθετε πιο εύκολα σε όλα, χωρίς να πιεστείτε ιδιαίτερα. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους. Η αντικειμενική οπτική τους μπορεί να σας δώσει πιο εποικοδομητικές λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με όπλο τη διαίσθησή σας, το ένστικτό σας θα σας δώσει τις καλύτερες λύσεις για όποιο θέμα σας προβληματίζει. Έτσι θα απαλλαγείτε από πολλά βάρη και θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα, χωρίς να επηρεαστείτε από τον αρνητισμό του περιβάλλοντός σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις δυνάμεις και το κριτήριό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment