PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα Πανσέληνος και όλα όσα πρέπει να ξέρετε, τώρα διαφωτίζονται.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε καταφέρει επιτέλους να βάλετε όλους τους τομείς της ζωή σας σε καλή πορεία. Το πιο σημαντικό γι’ αυτό το αποτέλεσμα, είναι ότι απομακρύνατε καθετί που σας εμπόδιζε ή σας ενοχλούσε. Σας έχει ωφελήσει το ότι γίνατε πιο εξωστρεφείς και δεκτικοί σε συνεργασίες. Στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, πρέπει να αποφεύγετε κάθε είδους συγκρούσεις ή διαφωνίες. Είναι καίριας σημασίας να διατηρήσετε την αισιόδοξη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε σε εξέλιξη πολλά καινοτόμα εγχειρήματα και ριζοσπαστικές ιδέες. Αυτό που σας συστήνουν τα άστρα με την είσοδο της νέας εβδομάδας, είναι να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, σε έναν τομέα κάθε φορά. Επειδή η ατμόσφαιρα σας ευνοεί γενικότερα, θα έχετε σύντομα την ευκαιρία να επανεξετάσετε και κάποια άλλα σημαντικά θέματα. Μια ειλικρινής συζήτηση με όποιο άτομο εμπλέκεται σε αυτά, θα βοηθήσει στην εύρεση γρήγορων λύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας είστε έτοιμοι να επιθεωρήσετε τα δεδομένα σας. Ίσως πρέπει να αλλάξετε στάση προς κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις, προκειμένου να μπουν στη θέση τους άπαξ δια παντός. Ξέρετε ποιοι σας υπονόμευσαν για καιρό, προκαλώντας προβλήματα και δυσκολίες. Όποιες εκκρεμότητες αναχαίτιζαν την πρόοδό σας, επιτέλους θα κλείσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με τα άστρα στο πλευρό σας. Αξιοποιήστε αυτή την αίσια συγκυρία, για να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και να καταφέρετε να τις διεκπεραιώσετε. Έτσι θα εξαλείψετε εμπόδια και θα αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο. Επίσης, θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα που δεν πρέπει να θεωρήσετε δεδομένα. Μπορούν πραγματικά να κάνουν πιο ρόδινο το μέλλον σας, σε τομείς που σας προβληματίζουν. Ενώ αναζητάτε λύσεις έξω από εσάς, μπορεί αυτές να βρίσκονται ήδη μέσα σας. Στην οπτική ή τη συμπεριφορά σας.

ΛΕΩΝ

Ημιτελή θέματα θα ξεπροβάλλουν το άσχημο μούτρο τους στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Είναι καιρός να τα κοιτάξετε κατά πρόσωπο και να πάρετε γρήγορες και αποτελεσματικές αποφάσεις. Όταν απαλλαγείτε από το παρελθόν, θα είστε σε θέση να κάνετε βήματα προόδου χωρίς άγχος και πίεση. Παραμείνετε σε επαφή με τον κοινωνικό σας κύκλο, για να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας θα πάρει την ανιούσα τη νέα εβδομάδα. Έχετε την εύνοια των άστρων για να χειριστείτε κάθε παρεξήγηση ή διαφωνία του παρελθόντος. Δεν είναι ακόμα στιγμή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Πρέπει να διευθετήσετε πρώτα όσα εκκρεμούν, ώστε στη συνέχεια να προσεγγίσετε όσα ονειρεύεστε και να χαράξετε νέες διαδρομές.

ΖΥΓΟΣ

Η έναρξη της νέας εβδομάδας απαιτεί σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Παρά τις υποχρεώσεις σας, θα χρειαστούν βοήθεια άτομα του στενού σας κύκλου και πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Μην αμελήσετε παράλληλα τις δικές σας ανάγκες και την υγεία σας. Έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά και δεν πρέπει να εξαντληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλοι οι τομείς της ζωής μπορούν να πάρουν καλύτερη πορεία αυτή την εβδομάδα. Με την αυτοπεποίθησή σας τονωμένη, στήστε την στρατηγική σας και μείνετε προσηλωμένοι σε αυτήν. Να μελετάτε όλες τις πτυχές κάθε θέματος πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια δυσάρεστες αλήθειες για κάποια άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Και δεν αποκλείεται να σας σοκάρουν, ειδικά επειδή τους είχατε απόλυτη εμπιστοσύνη. Στο εξής πρέπει να επιλέγετε πιο συνετά ποιους βάζετε στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας λαμβάνει καίρια ώθηση στην αρχή της νέας εβδομάδας. Θα είστε περιζήτητοι όπου κι αν βρεθείτε, καθώς είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν τρόπο να σας προσεγγίσουν. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να εξομαλύνετε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες στο στενό σας περιβάλλον. Φροντίστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και θετικοί μπορείτε, για να μην επηρεαστεί αρνητικά η πορεία σας προς το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πορεύεστε με τον σωστό ρυθμό και στη σωστή πορεία με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, μόλις ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που δεν σας επέτρεπαν ως τώρα να προχωρήσετε. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν μόνο να σας σαμποτάρουν. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια εμπόδια μπορεί να προκύψουν στην πορεία σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Ίσως αυτά να μην επιτρέψουν να κάνετε όση πρόοδο σχεδιάζατε. Ωστόσο, θα αποτελέσουν μια καλή ευκαιρία για να κλείσετε κάθε είδους εκκρεμότητα με το παρελθόν. Μετά θα δείτε να ανοίγονται τα καινούργια σας μονοπάτια. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές, μην αφήσετε τα νεύρα σας να πάρουν τα ηνία των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πολλές υποχρεώσεις θα απορροφήσουν όλη την ενέργεια και τον χρόνο σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Σίγουρα έχετε ανάγκη από ξεκούραση, γι’ αυτό τα άστρα σας καλούν να δώσετε μια τελική ώθηση στις αντοχές σας και να κλείσετε τις εκκρεμότητες. Η οργάνωση και η λογική στη λήψη αποφάσεων, θα γίνουν αποδοτικά όπλα για να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment