PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα το κυριότερο είναι να σέβεστε τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε την εβδομάδα με το σκεπτικό να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο. Μετά την πίεση της τελευταίας περιόδου, αποζητάτε ευκαιρίες για να χαλαρώσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η δική τους συντροφιά σας ηρεμεί και σας κάνει ευτυχισμένους. Δικαιούστε να ενδώσετε για λίγο σε αυτή την ανάγκη διαφυγής από την καθημερινότητα. Είναι μια ανάπαυλα που θα καθαρίσει το μυαλό και θα φορτίσει τις ενεργειακές σας μπαταρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με μια τάση να σκέφτεστε και να αναλύετε υπερβολικά τα πάντα. Αυτό οφείλεται στην ανασφάλεια και πίεση που νιώθετε. Ωστόσο, τα άστρα σας συστήνουν να πάψετε να βασανίζετε το μυαλό σας. Πιο αίσιες εξελίξεις για όλα σας τα θέματα είναι ήδη καθ’ οδόν. Η σκέψη σας θα είναι πιο διαυγής και θα αντιληφθείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Σας προσεγγίζουν και ευχάριστες ειδήσεις για ένα οικονομικό θέμα που σας προβληματίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο μυαλό σας κυριαρχούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Διαφαίνονται στον ορίζοντα κάποιες καινούργιες προοπτικές εξέλιξης, που θα θελήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Υπό αυτά τα δεδομένα, θα αναζητήσετε τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Σύντομα θα δείτε να προοδεύουν ακόμα και θέματα που είχατε παραμελήσει. Αυτό θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο ζωής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με πολλά θέματα που πρέπει να χειριστείτε. Γι’ αυτό μην χρονοτριβείτε και ορμήστε στη δράση. Έχετε τα φόντα να ολοκληρώσετε πολλές από τις εκκρεμότητες. Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας και θα ανταποκριθείτε στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει από τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Με αίσιες δονήσεις ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα, η αισιοδοξία σας τονώνεται, σας κατακλύζει ενέργεια και μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις πιο δημιουργικές ιδέες σας. Όσα αρχίσετε να οικοδομείτε τώρα, θα δείτε να αποδίδουν τα μέγιστα όσο προχωράτε στη διαδρομή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα της οικογένειας και του σπιτικού σας μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Ίσως αρχίσουν να αναδύονται εκεί κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως. Όσο παραμένετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι, μπορείτε να τα βάλετε όλα σε μια αποδοτική σειρά. Η σταδιακή βελτίωση της διάθεσής σας, θα βοηθήσει να βρίσκετε γρήγορα τις λύσεις που χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με τονωμένη την κοινωνική σας διάθεση. Σε αυτό συμβάλλει και η ανταπόκριση που βλέπετε να έχουν οι ιδέες σας από το περιβάλλον σας. Είστε πρόσχαροι και πρόθυμοι να σχεδιάσετε μικρές αποδράσεις, που θα ανορθώσουν ακόμα πιο πολύ το κέφι σας. Αν σας απασχολεί κάποιο οικογενειακό θέμα, θα καταφέρετε να το επιλύσετε από το μεσημέρι και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Πρέπει να τους δώσετε προτεραιότητα από την αρχή της εβδομάδας, προκειμένου να επιστρέψετε σε μια ήρεμη καθημερινότητα. Με τη βοήθεια των άστρων, θα εντοπίσετε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Έτσι θα καταφέρετε στη συνέχεια να χαλαρώσετε και να αναθαρρήσετε. Δεν αποκλείεται να σας γίνει ανέλπιστη πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί νιώθετε τόσο δύσθυμοι; Η καινούργια εβδομάδα σας γεμίζει ενέργεια και ζωτικότητα, αλλά εσείς είστε ευερέθιστοι και επηρεάζεστε από τις συμπεριφορές τρίτων. Πρέπει άμεσα να βρείτε μια ισορροπία, ίσως μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Έτσι θα καθαρίσει η σκέψη σας, θα ελέγξετε τα νεύρα σας και να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε αποσυντονισμένοι και χωρίς διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι; Με την είσοδο της νέας εβδομάδας θα ανακτήσετε την ενέργεια και τον δυναμισμό σας. Εστιάστε στην οργάνωση των κινήσεών σας και όλα θα πάνε καλά. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει και μια θαυμάσια επαγγελματική ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγετε την εβδομάδα με διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει μια εριστική ατμόσφαιρα ή να είστε πιο πεισματάρηδες απ’ όσο χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να πείσετε τους άλλους ότι έχετε δίκιο, είναι καλύτερα να αφήσετε τις συζητήσουν να πάρουν τη ροή τους. Έτσι σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε συμμάχους στο πλευρό σας, που είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι στην αρχή της εβδομάδας. Φαίνεται ότι αμφιβάλλετε για κάθε κίνησή σας, ειδικά όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Αλλά το πλανητικό περιβάλλον έχει τη δυναμική να διαλύσει τα σύννεφα και να δείτε με διαύγεια όσα σας απασχολούν. Όταν ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τις αποφάσεις που έχετε να πάρετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment