PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προσοχή σε όσα χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.

ΚΡΙΟΣ

Αδιάλλακτοι επιβλητικοί και εξουσιαστικοί θα εμφανιστείτε, προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα βρείτε την υποστήριξη που αναμένετε. Καλό θα είναι στις συναδελφικές σας σχέσεις να φροντίσετε να μην δημιουργήσετε κλίμα αντιπάθειας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, αν καταφέρετε να την χειριστείτε χωρίς υπεροπτικές διαθέσεις τότε θα τα πάτε μια χαρά. Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα μπερδέψει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις, συγκρούσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δε θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Σήμερα θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την διεκδικητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα, προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε να αποδειχτείτε εριστικοί. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν εσωτερικοί διχασμοί. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει, προσπαθήσετε να βγάλετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ασυνεννοησία στις συζητήσεις σας με πρόσωπα που δεν ταιριάσουν οι απόψεις σας, δε θα έχετε την υπομονή να δεχτείτε τοποθετήσεις αντίθετες ως προς τις δικές σας. Τώρα είστε στην χρονική στιγμή που οι κόποι σας καρποφορούν, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, κλείνει επιτυχώς μια επιχειρηματική σας προσπάθεια. Απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς, χειριστείτε τα γεγονότα διπλωματικά και όχι αντιδραστικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μάλλον δε θα είστε συνεννοήσιμοι συνομιλητές, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως επιθετικά ή εριστικά, θα υπάρξει έλλειψη κατανόησης. Στις συζητήσεις σας με συναδελφικά πρόσωπα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσπαθήστε να κινηθείτε διπλωματικά. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις, ανοίγεται προοπτική νέας ερωτικής σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να καμουφλάρετε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αρνηθείτε να φανερώσετε συγκινήσεις και αδυναμίες, η στάση σας θα είναι αντιδραστική ως προς τα ίδια σας τα συναισθήματα. Θετική έκβαση θα έχει μια οικονομική σας υπόθεση, περνάτε σε νέους χρηματικούς προγραμματισμούς. Ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα ταράξει τη συναισθηματική σας ισορροπία δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση. Έρχονται αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα ερωτικά θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις, με αποτέλεσμα να φύγουν τα εμπόδια και να ανοίξουν ευκαιρίες που ως τώρα παρέμεναν κλειστές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, μην περιορίσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες επαγγελματικές ή ερωτικές, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επίμονος θα είναι ο τρόπος διεκδίκησης σας, θα φανείτε ασυμβίβαστοι αγνοώντας τις συνέπειες των αποφάσεων σας. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις ερωτικές, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να βρείτε την σωστή μέθοδο και τακτική. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, μην αφήσετε τελείως ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει αναστάτωση στον συναισθηματικό σας κόσμο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις ερωτικές σας υποθέσεις σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθήματα κτητικότητας θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Ο ερωτισμός και η γοητεία σας θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο γι αυτό δε θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει. Η μέρα σας φέρνει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είναι κάπως δύσκολη η επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σήμερα θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις, προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον ερωτισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές κακές ιστορίες, να τερματίσετε εκκρεμότητες και να περάσετε σε ένα ολοκαίνουργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις. Με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment